Κύριε Τσίπρα, «Nα είστε κι εσείς με την Πατρίδα μας»

TSIPRAS-EURO

Είμεθα μέγιστον έθνος, διότι συντασσόμεθα πάντοτε με το δίκαιον, δεν προδίδουμε τους φίλους μας και είμεθα ευγνώμονες στους αναγνωρίζοντας την προσφοράν μας εις τον Παγκόσμιον Πολιτισμόν. Ξεχάστε για λίγο την εκπάγλου καλλονής Μέρκελ, τον συμπλεγματικό Σόιμπλε και την σοβαρωτέρα εφημερίδα της Γερμανίας BILD. Ξεχάστε -δεν μπορείτε βεβαίως- το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, την Κάνδανο και γράψτε στο χιόνι τα χρέη της Γερμανίας από την Κατοχή της Πατρίδος μας.

Η βροντερή φωνή έρχεται από το βάθος διακοσίων ετών μέσα από την καρδιά της Γερμανίας και απαντά καταλυτικά στις υποχθόνιες αιτιάσεις και απαιτήσεις της Εβραιοτραπεζικής λυκοσυμμορίας:

«Το Γερμανικό έθνος θα είναι ένοχον αίματος, αν δεν βοηθήση τους Έλληνας ή αν δεν υψώση φωνήν προς υπεράσπισίν των. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Μαρτυρούν τους λόγους μου οι Χριστιανοί ανωτάτου βαθμού κληρικοί -είδος ουσιώδες εν ανεπαρκεία σήμερον- που υπέστησαν επονείδιστον θάνατον, έμπροσθεν των θυρών των ναών των, αν και δεν ήσαν ένοχοι. Και ποίον σκοπόν δύναται να έχη η εις τον ανώτατον βαθμόν φθάσασα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ παρά τον της τιμής των ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, τον της ελευθερώσεως των ΑΠΟΓΟΝΩΝ από του βαρυτάτου ζυγού, την τιμήν της εννόμου αποκαταστάσεώς των; Ως υπήκοος ηγεμόνος ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ -σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωσις- και ως Επίτροπος των δικαιωμάτων και ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, εκφράζω την προσδοκίαν και την ελπίδα ότι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΝΙΚΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ».

(Αποσπάσματα από την με θαυμαστήν ελευθεροστομίαν ομιλία του στην Πρωσσική Βουλή στις αρχές Ιουνίου 1821 του
Πρώσσου Βαρώνου βουλευτού ΧΑΝΣ ΓΚΑΓΚΕΡΝ – 1766-1852).

Δεν δύναμαι -με καθυστέρησιν δύο αιώνων- παρά να αναφωνήσω συγκινημένος – αν και δεν επιτρέπεται δια νεκρόν: Ευχαρι-
στώ, ΚΥΡΙΕ!
Και επί του προκειμένου τώρα απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Αλέξιο Τσίπρα: «Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε με την Κυβέρνηση της Πατρίδας μας απέναντι στους ξένους ανεξαρτήτως των χαωδώς διαφερουσών Ιδεολογικών διαφορών μας, διότι ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ. Δεν ζητούμε τίποτε, ας μας υβρίζουν όλοι, ας μας φυλακίσατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ας συνεχίζετε να μας διώκετε παντοιοτρόπως. Το μόνο που θέλουμε είναι «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ».

Μπορούμε να ζήσουμε και ΦΤΩΧΟΙ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΚΟΛΟΣ

Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, Φ.104

Advertisements