ΕΠΙΣΤΟΛΗ:ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

Η άρνηση των τραπεζών τις τελευταίες ημέρες να εξυπηρετήσει το κοινό έχει προκαλέσει την οργή,κυρίως των συνταξιούχων που βλέπουν να παρακρατείται σχεδόν το ήμιση της συνταξής τους,και έτσι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα τρέχοντα έξοδα και στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας. Ηδη έχει αρχίσει η φαγομάρα μεταξύ των συνταξιούχων που βλέπουν να μειώνεται ο μισθός τους ,κατά το ήμιση,για να πληρώσουν φόρους που έχουν παράνομα θεσπιστεί,και με αυτόν τον τρόπο λεηλατούν μισθούς και συντάξεις προκειμένου να αποπληρώσουν το τεράστιο χρέος. Ολες,μα όλες οι κυβερνήσεις του παρελθόντος χρησιμοποίησαν τους κόπους μιας ζωής,των εργαζομένων και των συνταξιούχων,για να πληρώσουν το δυσθεώρατο χρέος.που έχουν δημιουργήσει οι έχοντες,σε βάρος του φτωχού λαού.
Η πολιτεία πάντα έβαζε τα χέρια στις τσέπες των φτωχών ελλήνων και ποτέ στις των πλουσίων, για να καλύψει τις ανάγκες της,Έγινε μια απόπειρα να λογοδοτήσουν οι διεφθαρμένοι της χώρας ,αλλά ο χονδροβενιζέλος έκριβε την λίστα για κάμποσο καιρό και όταν τελικά έμαθε ο κόσμος για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρτ ,πολλά γνωστά ονόματα ως δια μαγείας,εξαφανίστηκαν από την Λίστα!!Τελικά,μετά από,…έρευνα οι πολιτικάντηδες ως γνήσια τέκνα της αρπαγής και της απάτης,έθαψαν το θέμα και σήμερα κανένας δεν μιλάει για την περιβόητη λίστα των ληστών του δημοσίου χρήματος. Έχει παρατηρηθεί  ότι τα όργανα και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους δεν εργάζονται αυτοβούλως παρά μόνο όταν οι ελεεινοί πολιτικάντηδες έδιναν την εντολή να ενεργήσει .Π Χ. τοΣΔΟΕ.
Οι υπάλληλοι του κράτους τρέμουν στην ιδέα να γίνουν στόχος των »αρμοδίων» και υπακούουν στις παράνομες συνήθως εντολές. Έτσι ο πολίτης παύει να εμπιστεύται τα κρατικά όργανα και τις υπηρεσίες που τον ληστεύουν κάθε φορά που τους έχει ανάγκη. Φτάσαμε,με υπαιτιότητα των τρωκτικών όλων σχεδόν των κομμάτων, να χρωστάμε κοντά 320 δισεκατομμύρια στους τοκογλίφους οι οποίοι ζητάνε επιτακτικά από το κράτος τα χρήματα συν τους τόκους  Έχει σχεδόν καταλάβει όλος ο ελληνικός λαός,ότι ένα τέτοιο χρέος είναι αδύνατον να εξυπηρετηθεί ακόμα κι αν υπήρχε πληθώρα παραγωγής εξαγώγιμων προιόντων,πράγμα που δεν συμβαίνει αφού με τις επιδοτήσεις ο γεωργός Π.Χ. έβαζε  τους αλβανούς να δουλεύουν γ’ αυτόν ,ενώ αυτός ο γεωργός μαζί με άλλους σπαταλούσαν τον  χρόνο τους στα καφενεία.
Για να σταματήσει αυτή νοσηρή κατάσταση ,που συμβάλλει  στην εξουθένωση των ελλήνων πολιτών,χρειάζεται ένας ηγέτης που θα διαγράψει το δημόσιο χρέος για να ανασάνει ο ταλαίπωρος φτωχός πολίτης αυυτής τηςάτυχης χώρας. Η διαγραφή του χρέους αν γίνει ,είναι για δεύτερη φορα. Την πρώτη διαγραφή του χρέους είχε επιβάλλει ο »φασίστας » ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ. Οι δ?ανειστές της εποχής εκείνης κατέφυγαν στο Διεθνές δικαστήριο .Εκει με την δεινότητα του λόγου του,έπεισε τους δικαστές να κρίνουν και να αθωώσουν τον   ΜΕΤΑΞΑ διότι ,όπως ισχυρίστηκε .δεν μπορούσε  να πληρώσει το χρέος γιατί αν γινόταν   κάτι τέτοιο,ολαος του θα δυστυχούσε και θα λιμοκτονούσε
Αυτά είπε ο εθνικός Ηγέτης Ιωάννης ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟ δικαστήριο τον αθώωσε πανηγυρικά.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΣΗΜΕΡΑ  ΗΓΕΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ;     ΚΙ  ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΌ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΜΑΣ;

ΖΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΕΙΜΑΔΙΟ ΗΛΕΙΑΣ.

Advertisements