Από την σύνταξη: Η φωνή της αλήθειας

images

Tο αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, μικρή σημασία έχει για τον Έλληνα πολίτη που νυχτοβατεί στην πολιτική ζωή. Όποιο από τα μνημονιακά κόμματα και αν ψήφισε, το αποτέλεσμα  είναι το ίδιο και θα το βρει στον δρόμο του στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων και η αύξηση των φόρων και των τιμών των προϊόντων, θα πλήξουν το σύνολο της μεσαίας τάξης, και θα εξαντλήσουν εργάτες και αγρότες.

Η απογοήτευση και η παραίτηση θα πρέπει να είναι αναμενόμενες. Αποτελούν άλλωστε μέρος του σχεδίου καθυπόταξης των Ελλήνων. Εκτός εάν οι υπνοβάτες ξυπνήσουν και αποφασίσουν να αντιδράσουν, όχι κρυπτόμενοι και απέχοντας, αλλά συμμετέχοντας στην εθνική αντίσταση.

Όσοι επέλεξαν να στηρίξουν τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, μπορούν να είναι υπερήφανοι. Άντεξαν, στάθηκαν δυνατοί, είδαν τον στόχο πέρα από την προπαγάνδα και την μικροψυχία.

Το εθνικιστικό κίνημα μένει τώρα να αξιοποιήσει την στήριξη που έλαβε, να κάνει τις αναγκαίες διορθώσεις και να δυναμώσει την θέση του, σταθερό σε όσα το ανέδειξαν σε αποκούμπι των χειμαζόμενων Ελλήνων, ανοιχτό στην συμμετοχικότητα όσων έχουν την διάθεση να προσφέρουν στο Έθνος.

Η νέα κυβέρνηση, ένα συνονθύλευμα από τα υλικά κατεδαφίσεως του ΠΑΣΟΚ και της Δεξιάς, θα ακολουθήσει πρόθυμα τις επιταγές των τοκογλύφων. Το μόνο ενδιαφέρον θα είναι το θέαμα που ήδη έχουν αρχίσει να προσφέρουν τα απολιθώματα του Μαρξισμού και οι αρχοντοχωριάτες της συντήρησης.

Κανείς τους δεν θα νοιαστεί για τους Έλληνες αστέγους, όπως δεν νοιάζεται για την σίτιση των ελλήνων φοιτητών. Οι λαθρομετανάστες θα ξεχειμωνιάσουν στις πλατείες των πόλεων, θα καταλάβουν τα εθνικά στάδια που χτίστηκαν για τα Olympics του 2004 και θα δείξουν στους αφελείς τι εστί πολυπολιτισμός.

Το πολιτιστικό σοκ από την εισβολή και η εκλογική επικράτηση της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη, ίσως ενεργοποιήσουν τα εθνικά αντανακλαστικά όσων επιμένουν να περιχαρακώνονται σε καλές αλλά χωρίς αντίκτυπο φιλότιμες προσπάθειες αφύπνισης.

Ο χώρος του πολιτισμού, των συλλόγων και φορέων που ενδιαφέρονται για την διατήρηση και αναμετάδοση της εθνικής μας κληρονομιάς είναι ένας προνομιακός χώρος για τους Εθνικιστές. Κάποτε τον καπηλεύτηκαν οι Αριστεροί εμπρός στην ξενομανία της αγγλόφιλης και αμερικανόφιλης Δεξιάς. Τώρα που η Αριστερά απαξιώνει την ιδιότητα του Έλληνα, οι Εθνικιστές πρέπει να ανακαταλάβουν το μέγα οχυρό του Πολιτισμού.

Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μπορεί να έχει αφήσει την ζωή του στο κισμέτ που γνέθουν οι Βρυξέλλες, αλλά αυτή η παραίτηση δεν είναι χαρακτηριστικό μόνον του αδύναμου, κατά τα φαινόμενα, λαού. Ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος παραδίδει πρόθυμα και αμαχητί την γη μας στα ξένα οικονομικά συμφέροντα, με την συνεργασία των εγχώριων τραπεζιτών.

Η ελληνική ύπαιθρος και η παραγωγή τροφής περνά από τους Έλληνες Αγρότες, σε ξένες εταιρείες. Θα αντιδράσουν ή θα διατηρήσουν την ψευδαίσθηση ότι πληρώνοντας άλλον ένα φόρο θα σωθούν;

Να άλλο ένα λαμπρό πεδίο δόξης για τους Εθνικιστές. Η αγροτιά.

Στο σημερινό φύλλο έχουμε αφιερώσει αρκετά άρθρα σε μια σειρά από πρόσφατες αρχαιολογικές ανακαλύψεις. Σαν η γη μας να θέλει να μας θυμίσει την μακρά παρουσία μας στα χώματά μας. Η ελληνική γλώσσα και τα έργα των προγόνων μας είναι δύναμη και έμπνευση για το Αύριο. Αυτό πρέπει να μάθουν τα ελληνόπουλα και στα σχολεία και έξω από αυτά.

Η Παιδεία που σκόπιμα εβλήθη από την Μεταπολίτευση περνά στα χέρια των αλλοδαπών. Θα αντιδράσουν οι γονείς και οι καθηγητές, ή θα αφήσουν τα σχολεία που έχτισαν με τον κόπο τους γενιές Ελλήνων να εξυπηρετούν τους εισβολείς; Η επίθεση που εξαπέλυσε η νέα αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, υβρίζοντας τους Έλληνες Εθνικιστές αποκαλύπτει  τον ολοκληρωτικό μαρξιστικό τρόπο σκέψης των δήθεν δημοκρατών και το σχέδιό τους για την εκπαίδευση των ελληνοπαίδων. Η Παιδεία, άλλο ένα πεδίο δράσης ανοίγεται για τους Εθνικιστές.

Η δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι «Η Χρυσή Αυγή θα είναι στη νέα Βουλή η εθνική αντιπολίτευση και θα πολεμήσει με όλες της τις δυνάμεις τα καταστροφικά σχέδια της νέας κυβερνήσεως, για το ξεπούλημα της χώρας, για το εξοντωτικό μνημόνιο 3, για την λαθρομετανάστευση», δίνει θάρρος στους Έλληνες. Δεν είναι μόνοι. Τώρα είναι ώρα να αγωνιστούν, όχι για ψήφους και ποσοστά αλλά για την ίδια τους την ζωή.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΠΠΑ

(Φ. 116)

Advertisements