Για πρώτη φορά μετά από χιλιετίες οι Έλληνες παραδίδουν τα ίδια τους τα σπίτια αμαχητί

Χωρίς τίτλο

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ»;

Σιγά, ο Έλληνας κοιμάται…

-Εδώ και δυο δεκαετίες οι Έλληνες Εθνικιστές προειδοποιούν. Δεν προφητεύουν, δεν εξαπατούν. Παρατηρούν, και βάσει της λογικής, της διεθνούς εμπειρίας και της ελληνικής σκέψεως, εξάγουν συμπεράσματα, και ενθαρρύνουν τον ελληνικό λαό να ενεργοποιηθεί.

Εδώ και δυο δεκαετίες ο ελληνικός λαός βυθισμένος στον λουκούλειο οικονομικό λήθαργο, αρνείται να κουνήσει τα βλέφαρά του. Σήμερα, δυο μεγάλοι εχθροί σφίγγουν την μέγγενη γύρω από την Πατρίδα μας.

Ο ένας έρχεται από έξω, έχει όμως την βοήθεια του λαδερού καθεστώτος της κομματοκρατίας, τους νεοφιλελεύθερους και τους κομμουνιστές, το πλέγμα των ΜΚΟ που κανείς δεν τολμά να ακουμπήσει, και την συνένοχη σιωπή της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία, πλην σιωπηλών φωτεινών εξαιρέσεων, συναινεί στην γενοκτονία των Ελλήνων.

Χωρίς τίτλο

Ο άλλος είναι εσωτερικός εχθρός. Είναι το πολιτικό και οινονομικό κατεστημένο.  Είναι κυβερνήσεις εκλεγμένες με ψεύτικες υποσχέσεις. Και σε αυτές τις εκλογές, όπως και στις προηγούμενες, ο Έλληνας έχει να κλαίγεται πως εξαπατήθηκε. Ναι, εξαπατήθηκε γιατί θέλησε να ξεγελαστεί. Γιατί αυταπαυήθηκε πως μπορεί να διατηρήσει ένα status quo που έχει παρέλθει. Γιατί αρνήθηκε να αγωνιστεί.

Αύριο, η κυβέρνηση που ο ίδιος ψήφισε θα του πάρει το σπίτι που μένει, εάν δεν συνεργαστεί με τους νόμους μιας κυβέρνησης που λογοδοτεί σε τραπεζίτες, που λογοδοτούν σε δανειστές, που λογοδοτούν στην παγκόσμια ελίτ.

Όταν η θηλειά σφίξει τόσο που ο άερας σταματείσει να περνάει στα πνευμόνια του, θα ξυπνήσει ο Έλληνας; Και θα προλάβει να αντιδράσει πριν το τελειωτικό χτύπημα;

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΠΠΑ

(Φ. 120)