Η φωνή της αλήθειας

IMG_1203

Στις επετείους του Έθνους προσθέτουμε μιαν ακόμη. Αυτήν της δολοφονίας των δύο νέων της Χρυσής Αυγής την 1-11-13 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Σε αντίθεση με τις δολοφονικές επιθέσεις της αριστερής τρομοκρατίας και την επέτειο ανάρρησης του καθεστώτος της Μεταπολιτεύσεως στην εξουσία, η 1η Νοεμβρίου έχει, παρά και εξ’ αιτίας του ξεκάθαρα πολιτικού της χαρακτήρα, ένα σαφές ενωτικό μήνυμα.

Οι δύο νεολαίοι της Χρυσής Αυγής δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, όχι επειδή οι ίδιοι ως πρόσωπα ήσαν στόχοι, αλλά για αυτό που εκπροσωπούσαν: την ελπίδα και την πίστη του λαού μας πως υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της δουλείας, της δειλίας και της υποταγής.

Οι σφαίρες που τους χτύπησαν ήσαν σφαίρες εναντίον του ελεύθερου λόγου και της ελεύθερης σκέψης. Τα χέρια των δολοφόνων τους όπλισαν ο εγωισμός και η απολυταρχία του συστήματος της κομματοκρατίας.

Ποιοι φταίνε για την άνανδρη δολοφονία τους;

Οι πολιτικοί εκφραστές της κομματοκρατίας, με τις δηλώσεις τους τις μέρες που οδήγησαν  στην κλιμάκωση της πολιτικής τρομοκρατίας με την πρωτοφανή σύλληψη του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έδωσαν την «δικαιολογία» για τις δολοφονίες: «Ήσαν χρυσαυγίτες, άρα έπρεπε να πεθάνουν».

Οι δορυφόροι του Συστήματος δημοσιογράφοι διαμόρφωσαν το κλίμα μίσους εναντίον της Χρυσής Αυγής και καλλιέργησαν τον τρόμο με τις σκηνοθετημένες τηλεοπτικές Χρυσαυγειάδες.

Οι ταγμένοι να προστατεύουν το Δίκαιο και την Τάξη οι οποίοι ολιγώρησαν, παρέκαμψαν το καθήκον τους και έγιναν υπηρέτες της κομματοκρατίας.

Αυτοί φταίνε και παραμένουν ως σήμερα ατιμώρητοι.

Γι’ αυτό και οι Έλληνες Εθνικιστές αλλά και όσοι πιστεύουν στο Δίκαιο και την Ελευθερία οφείλουν να είναι παρόντες σήμερα στην διαμαρτυρία για να ανοίξει ο φάκελος της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, και να τιμήσουν αύριο στην τελετή μνήμης τους δύο δολοφονημένους Χρυσαυγίτες.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε μιαν αποκλειστική συνέντευξη του βαρύτατα τραυματισμένου από την τρομοκρατική παρακρατική επίθεση, Αλέξανδρου Γέροντα. Ο κ. Γέροντας περιγράφει με ευθύτητα, θάρρος και ψυχραιμία την πορεία του Εθνικιστικού κινήματος. Μα πάνω από κάθε τι άλλο εκφράζει καλύτερα από κάθε έναν το μεγαλείο της αταλάντευτης πίστης στην Ιδέα.

Με τέτοιους Έλληνες, η Πατρίδα μπορεί ακόμη να ελπίζει.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

(Φ. 121) 

Advertisements