Από την σύνταξη: Η φωνή της αλήθειας

filis_2__article

Οι δηλώσεις Φίλη με τις οποίες αμφισβήτησε για μια ακόμη φορά την γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού, δεν είναι ούτε άκαιρες, ούτε τυχαίες. Ο πρώην διευθυντής της Αυγής δεν είναι κάποιο δευτεροκλασάτο στέλεχος, ιδιαίτερα από την στιγμή που αναδεικνύεται σε κυβερνητικό παράγοντα και μάλιστα υπουργό Παιδείας.

Η δήλωσή του δεν είναι τυχαία. Εγινε με πλήρη επίγνωση ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις σε ένα ιδιαίτερα ζωντανό και ενεργό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Το σκηνικό που δημιουργήθηκε, εξυπηρετεί απόλυτα την παραπλάνηση του λαού, την ώρα που νέα σκληρά «προαπαιτούμενα» ψηφίζονταν μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου. Το καθεστώς και τα Μέσα παρέχουν αφειδώς θέαμα.

Η καταδίκη των επεισοδίων εκ μέρους όλων των πτερύγων της Βουλής, συμπεριλαμβανομένης της Χρυσής Αυγής, είναι ορθή πολιτικά. Δυστυχώς, αφορά άλλες εποχές. Ο Νεοδημοκράτης διπλωμάτης του καναπέ, έσπευσε στην διαμαρτυρία των Ποντίων για να παραστήσει τον πατριώτη και να μαζέψει ψήφους για το κόμμα των μνημονίων, της υποκριτικής διγλωσσίας και των πολιτικών διώξεων. Εάν δεν το έχει αντιληφθεί ο ίδιος και οι συνάδελφοί του πατριδοκάπηλοι, οι καιροί έχουν αλλάξει, και τα εγκλήματα που καθημερινά διαπράττουν τα τελευταία πέντε χρόνια εναντίον του λαού, είναι και δικαίως αντιμετωπίζονται ως σχέδιο γενοκτονίας του Λαού μας.

Επί δεκαετίες η ΝΔ παρίστανε την «πατριωτική», και κατηγορούσε την Αριστερά ως προδοτική. Τώρα συγκυβερνά και συμψηφίζει λαοκτόνα και εθνοκτόνα μέτρα. Δεν μπορεί να περιμένει άφεση αμαρτιών. Μόνον η μήνυ των Ελλήνων θα μπορούσε να προκαλέσει η παρουσία στην δυναμική διαμαρτυρία των Ποντίων του Βαρβιτσιώτη, άκαπνου υπουργού της Μυκόνου, που θεωρεί την ελληνική σημαία ένα κομμάτι πανί το οποίο μπορεί ο καθένας να καίει, και του Κουμουτσάκου ο οποίος ως εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών επί Ντόρας Μπακογιάννη, ανακοίνωσε αναφορικά με την κατάρριψη του ηρωικού σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη: «Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι στις διμερείς μας σχέσεις με την Τουρκία επιβάλλονται συμπεριφορές οι οποίες ενισχύουν την καλή γειτονία και θα βοηθήσουν επίσης την ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής μας χώρας», εκφράζοντας την διαρκώς δουλοπρεπή στάση των ελληνικών κυβερνήσεων.

Ο Κουμουτσάκος, ο Βαρβιτσιώτης, και η παρέα τους που παριστάνουν την Αξιωματική Αντιπολίτευση, ενώ ψήφισαν οι ίδιοι το νέο μνημόνιο μόλις πριν από τρεις μήνες , είναι συνυπεύθυνοι για την επιβολή της εθνικής κατάθλιψης που επέβαλαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Αυτήν την θλιβερή κατάσταση αντιστρέφει η παρουσία του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος στην Βουλή. Γι’ αυτό και δέχεται τα μαζικά πυρά. Οι βουλευτές –ανδρείκελα, οι υπηρέτες των στυγνών εκβιαστών της Ελλάδας, δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται.

Νομοθετούν την κατάργηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την εξόντωση του Λαού μας. Δοκιμάζουν τις αντοχές των Ελλήνων και ετοιμάζουν την υποταγή τους, με ηλεκτρονικά μέσα, με μηντιακή τρομοκρατία και τώρα με την εγκατάσταση των δρεπανοφόρων μουσουλμάνων μεταναστών.

Ας καταδικάσουμε λοιπόν τα επεισόδια εναντίον των πολιτικών! Αλλά να καταδικάσουν και αυτοί τον βιασμό της πατρίδος και του λαού μας με την επιβολή του μνημονίου. Και να πάρουν τα μέτρα μαζικής εθνοκτονίας, πίσω. Διαφορετικά, κατά το δόγμα Φίλη, από «επιστημονικής άποψης» στο Συνταγμα δεν συνέβησαν επεισόδια.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

(Φ. 122) 

Advertisements