Ιωάννης Αϊβατίδης: Τους ενοχλεί πολύ ότι εξελέγη Εθνικιστής βουλευτής στην Κέρκυρα

Χωρίς τίτλο

Ο κ. Ιωάννης Αϊβατίδης είναι ο πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών αλλά και προσφάτως βουλευτής Κέρκυρας με την Χρυσή Αυγή. Η εκλογή του κ. Αϊβατίδη μόνον ως πραγματικός άθλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς στο συγκεκριμένο νησί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν την πρωτοκαθεδρία για 50 ολόκληρα χρόνια. Ο βουλευτής Κέρκυρας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή παρεχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο «ΕΜΠΡΟΣ», απαντώντας σε ερωτήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την πορεία της χώρας μας.

Συνέντευξη στον Π. Παναγόπουλο

Π.Π. Για να αρχίσουμε από την πρόσφατη επικαιρότητα κύριε Αϊβατίδη, το πρωί της Τετάρτης καταθέσατε εσείς και άλλοι δύο Βουλευτές της Χρυσής Αυγής μήνυση κατά του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη. Θα ήθελα να μου πείτε τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό.

Ι.Α. Μετά την υβριστική δήλωση του κ. υπουργού με την οποία κατέστη αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων, η Χρυσή Αυγή αντέδρασε ακαριαία με τον κ. Ηλία Κασιδιάρη να κάνει την δήλωση ότι θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις, κάτι που πράγματι έγινε. Ο βουλευτής κ. Σαχινίδης, Πόντιος και αυτός όπως και εγώ, καθώς και ο βουλευτής κ. Χ. Χατζησσάβας Μικρασιατικής καταγωγής, καταθέσαμε μήνυση κατά του κ. υπουργού, για το αυτεπάγγελτο αδίκημα το οποίο τέλεσε. Δηλαδή το αδίκημα το οποίο εμπίπτει στον νόμο 4285 του 2014 άρθρο 2. Μιλάμε για τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν πρέπει να εφαρμόζεται όταν αφορά Έλληνες. Στην προκειμένη περίπτωση τους Ποντίους. Δηλαδή ο νόμος αυτός μπορεί να εφαρμόζεται κατά το δοκούν, ή πρέπει να εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις; Φυσικά και δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται επιλεκτικά. Εμείς λοιπόν δεν αρκεστήκαμε σε μια απλή καταγγελία της συγκεκριμένης αξιόποινης πράξης, αλλά κάναμε μηνυτήρια αναφορά η οποία κατετέθη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Συνέχεια στην έντυπη έκδοση

(Φ. 122) 

Advertisements