Ετοιμάζουν ειδικές δυνάμεις επέμβασης: Ταραχές σε αστικό περιβάλλον

hjdfhgdrtyryerty45643563456345dfgsd

Σε ταχύρυθμη εκπαίδευση προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν «ταραχές σε αστικό περιβάλλον» και δη εντός δημοσίων κτιρίων, οδών και κατοικημένων χώρων, θα υποβληθούν στο επόμενο διάστημα Έλληνες αστυνομικοί και επαγγελματίες οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων, από άνδρες της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogendfor).

Για τον σκοπό αυτό προγραμματίζονται κοινές ασκήσεις (ανάλογες έγιναν ήδη στο παρελθόν), με κυρίαρχο στοιχείο την αντιμετώπιση διαδηλωτών που διαμαρτύρονται είτε γιατί χάνουν τα σπίτια τους λόγω πλειστηριασμών, είτε γιατί διαφωνούν με την εξοντωτική πολιτική φορολόγησής τους που ακολουθεί η κυβέρνηση του      ΣΥΡΙΖΑ ή τέλος κατά κατοίκων που ξεσηκώθηκαν κατά της μόνιμης εγκατάστασης μυριάδων τριτοκοσμικών στις γειτονιές τους.

Η εκπαίδευση θα έχει καθαρά ρεαλιστικό χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει εκτός από τακτικές απώθησης του πλήθους, και καταγραφή των προσώπων που συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις και φαίνονται πως κινούν τα νήματα, ώστε να απαγγελθούν σε βάρος τους στημένες κατηγορίες για υποκίνηση ταραχών.

Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στις μάχες σώμα με σώμα και στην παρουσία αστυνομικών με πολιτικά, οι οποίοι δεν θα προβαίνουν μόνο σε συλλήψεις των «ενοχλητικών» και των «θορυβοποιών», αλλά θα προβοκάρουν με συνθήματα και επιθέσεις κατά των ένστολων συναδέλφων τους τις διαδηλώσεις.

Δηλαδή, σε απλά Ελληνικά, θα προβαίνουν σε πράξεις ποινικά κολάσιμες, παρασύροντας τους πιο «θερμόαιμους» από τις τάξεις των συγκεντρωθέντων να υιοθετήσουν παρόμοιες τακτικές που φυσικά θα επισύρουν την σύλληψή τους και την διαπόμπευσή τους από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης με την ταμπέλα του «ακροδεξιού».

Η πρόβα τζενεράλε της βίαιης καταστολής οργανωμένων μορφών διαμαρτυρίας, αφού προηγηθεί η ανάλογη εκπαίδευση, θα γίνει με αφορμή την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων, κυρίως ακινήτων, τουλάχιστον 120.000 δανειοληπτών που επιβάλλουν οι διεθνείς «δανειστές».

Σε πρώτη φάση έχει δοθεί εντολή, να μετατραπούν τα Ειρηνοδικεία της χώρας σε «αστακό», κατά τις ημέρες εκδίκασης των σχετικών υποθέσεων, για να αποφευχθούν ενέργειες όπως αυτή της Νίκαιας.

Συνέχεια στην έντυπη έκδοση

(Φ. 123) 

Advertisements