Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και η παγκοσμιοποίηση

Χωρίς τίτλο

Προβληματισμός υπάρχει στους κύκλους των στρατιωτικών για το μέλλον των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΕΔ). Οι σχετικές πιστώσεις, όπως πλέον έχουν διαμορφωθεί, αναμένεται να μειωθούν και θα αποτελέσουν την δικαιολογία για πολλές μειώσεις σε ευαίσθητους τομείς με βαρύτατες επιπτώσεις στο προσωπικό και στο υλικό. Δυστυχώς, για τους κυβερνόντες, η οικονομία ορίζει την πολιτική, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα, αλλά να προστίθενται νέα και η κατάσταση να γίνεται μη αναστρέψιμη.

Από καιρό διαμορφώνεται μία κατάσταση στις ΕΕΔ που εισάγει νέα δεδομένα, τα οποία δεν είναι εθνικά και ελληνικά αποδεκτά, αλλά καθοδηγούνται από διεθνιστικά και ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία επιδιώκουν την διάβρωση του αίματος, της ψυχοσύνθεσης και του ήθους που διακρίνει τις ΕΕΔ. Σε άλλο χρόνο θα αναλυθούν και τα θέματα θρησκείας. Αναφέρεται μόνον επί αυτού ότι, η τελετή ορκωμοσίας των οπλιτών γίνεται πλέον σε διαφορετικές ομάδες, των αθέων και μουσουλμάνων, στα πρότυπα των κομμάτων, τα οποία κομματιάζουν, κατά το σκλαβώνουν, την βουλή. Η ορκωμοσία διεξάγεται κανονικά κατά οργανικά τμήματα. Υπενθυμίζεται ότι σε εικόνες τον όρκο των Αγωνιστών του 1821 κοσμεί το Λάβαρο με τον Σταυρό.

Πρόσφατη είδηση για το γένος των εισακτέων στις παραγωγικές Σχολές των ΕΕΔ, έχει ως εξής: Η απόφαση πάρθηκε από τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας και νυν ΥΠΕΞ και Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Α.Σαμαρά Ευάγγελο Βενιζέλο… Από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου κρίθηκε ότι στις Στρατιωτικές Σχολές μπορούν να εισέρχονται και υποψήφιοι, οι οποίοι δεν έχουν ελληνική καταγωγή (Έλληνες το γένος) και έχουν μόνο την ελληνική ιθαγένεια.  Έτσι, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή απόστρατων αξιωματικών και ενός Έλληνα πολίτη.  Τουτέστιν, τα παιδιά μας θα τα εκπαιδεύσουν στα πολεμικά πράγματα, θα τα ανδρώσουν και οδηγήσουν στον πόλεμο αλλοδαποί Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί.

Στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» υπάρχει το κείμενο: Τον πρώτο ομοφυλόφιλο αρχηγό του αναμένεται να αποκτήσει ο αμερικανικός στρατός, καθώς ο πρόεδρος των ηπα, Μπαράκ Ομπάμα πρότεινε τον Ερίκ Φάνινγκ για τη θέση του επικεφαλής του στρατού.  Πρόκειται για τον πρώτο ανοιχτά δηλωμένο ομοφυλόφιλο που αναμένεται να επιτελέσει χρέη στρατιωτικού αρχηγού. Κατά τα φαινόμενα στρατηγοί στις ΗΠΑ, χώρα σύμμαχο, μπορούν να είναι ομοφυλόφιλοι.

Συνέχεια στην έντυπη έκδοση

(Φ. 124) 

Advertisements