Από την σύνταξη

Χωρίς τίτλο.jpg

Mε το θέμα της Κάρτας του Πολίτη η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ έχει ασχοληθεί διεξοδικά, αποκαλύπτοντας τους τρόπους και τις μεθοδεύσεις, αλλά και τις συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή της, και της εξέλιξής της, της ηλεκτρονικής ταυτότητας.

Στο φύλλο αυτό φιλοξενούμε το άρθρο του διακεκριμένου δικηγόρου Γιάννη Ζωγράφου, ο οποίος έχει εντρυφήσει στο ζήτημα. Είναι ο δικηγόρος του Αστυνομικού Δημήτρη Ανδρεάκου, ο οποίος επικαλούμενος την θρησκευτική του πίστη και τις ανθρώπινες ελευθερίες που εκπηγάζουν από την αξία του προσώπου, αρνήθηκε να παραλάβει την Κάρτα του Πολίτη.

Η υπηρεσία του τον απομάκρυνε, θέλοντας να παραδειγματίσει τους πιθανούς «αντιφρονούντες». Ο κ. Ανδρεάκος μας παραχώρησε αποκλειστική δήλωση με την οποία αποδεικνύει πως τίποτε δεν είναι τελειωμένο, τίποτε δεν είναι χαμένο, όσο υπάρχουν άνθρωποι με συνείδηση, πρόθυμοι να αγωνιστούν για όσα πιστεύουν, αλλά και άνθρωποι πρόθυμοι να στηρίξουν τους γενναίους. (σελ. 3-5)

Η επιβολή του τρόμου αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των ενεργουμένων της. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι από τις μελλοντολογικές ταινίες του Χόλυγουντ (σελ. 19) ως την  λαθρομεταναστευτική εισβολή στην Ευρώπη (σελ.11) αυτοί που κινούν τα νήματα πίσω από τις κυβερνήσεις-μαριονέτες τους, έχουν σχέδιο.

Ένα σχέδιο κατοχής της γης μας και υποδούλωσης των συνειδήσεων, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Πατρίδα μας. Η εξαθλίωση των Ελλήνων με την παράλογη φορολόγηση, τον στραγγαλισμό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών (σελ. 8) και την αυθαίρετη περικοπή των συντάξεων, αποτελεί μία από τις μεθόδους που πειραματικά εφαρμόζονται στην Πατρίδα μας. Είναι απορίας άξιον πως υπάρχουν ακόμη Ελληνες, οι οποίοι αυταπατώνται πως οι δήμιοί τους θα μεταβληθούν σε σωτήρες τους.

Εκείνο που οι Παγκοσμιοποιητές, οι θιασώτες της κουλτούρας του θανάτου (σελ. 10, 22-23) δεν υπολογίζουν μες στην αμετροέπεια και τον εγωισμό τους, είναι η θέληση του Ανθρώπου και η θέληση του Θεού. Οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δίνουν φωνή σε όσους θέλουν να αντισταθούν. «Όσοι ζωντανοί», όπως ανέφερε ο Αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος στο μήνυμά του για τις εορτές, περιμένουν από την Χρυσή Αυγή να ηγηθεί στον αγώνα για την στήριξη των Ελλήνων, ψυχικά, ηθικά και υλικά στο μέτρο που είναι δυνατόν μετά την παράνομη και αυθαίρετη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης στο κόμμα.

Ακόμη περισσότερα έχουμε ηθικό δικαίωμα να περιμένουμε από την Εκκλησία και όσους διατείνονται ότι θέλουν να αγωνιστούν για την πίστη τους. Ελπίζουμε ότι δεν θα διαψεύσουν (και αυτοί) τις προσδοκίες των Ελλήνων.

Με το οδοιπορικό των συνεργατών της εφημερίδας μας στην Ελλάδα και τον Κόσμο (σελ. 7, 10,11), δίνουμε στους αναγνώστες μας πληροφορίες για τα δρώμενα που απασχολούν και θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα όλους μας, και σε αυτό ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες μας να μας κάνουν κοινωνούς όσων κακώς κειμένων διαπιστώνουν. Στο πλαίσιο της φίμωσης κάθε φωνής αντίστασης εντάσσεται και η επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον του Τύπου. Με απλά λόγια έχουν σκοπό να μείνουν στον αγορά μόνον τα ολιγοπώλεια του εμπορίου και του Τύπου, οι εκπρόσωποι των διαπλεκομένων και οι υπάλληλοι, δημοσιογράφοι και εκδότες, των ξένων κέντρων εξουσίας. Στο χέρι όλων των πολιτών και των αναγνωστών του ΕΜΠΡΟΣ είναι να αντισταθούμε και να προστατεύσουμε το δικαίωμά μας στην πληροφόρηση και στην ελεύθερη διακίνηση των Ιδεών, που βέβαια δεν εξυπηρετείται από τα ανώνυμα διακινούμενα στο διαδίκτυο που μπορεί ανά πάσα στιγμή, και αυτά, να εξαφανιστούν.

Μια, λοιπόν, είναι η οδός που ανοίγεται μπροστά μας. Αγώνας, Οργάνωση και Δράση.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 131)

Advertisements