ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: Η ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Χωρίς τίτλο

Άρθρο του Δικηγόρου Μ.Δ.Ε. Ποινικού Δικαίου, Γιάννη Ζωγράφου

Μια από τις πιο επικίνδυνες «παρακαταθήκες» της Κυβέρνησης της ΝΔ (όταν κυβερνούσε αυτοδύναμη, ώστε να μην μπορεί να ισχυριστεί ότι το έκανε… «για να σώσει την πατρίδα») ήταν η ψήφιση του Νόμου 3655/2008 που έθεσε για πρώτη φορά τόσο σοβαρά το θέμα της αριθμοποίησης του προσώπου μέσω του ΑΜΚΑ και της αδυναμίας πλέον του πολίτη να συναλλαγεί με οποιονδήποτε τρόπο, αν δεν τον υιοθετούσε.

Σύμφωνα με το άρθρο 153 του παραπάνω  νόμου,

«1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ο οποίος καθιερώθηκε με το άρθρο 64 Ν. 2084/1992… καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας.

2. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών»

Από την απλή ανάγνωση του άρθρου, χωρίς να είναι ειδικός,  μπορεί κανείς να κατανοήσει την αντισυνταγματικότητά του, αφού υποχρεώνει σε κοινωνικό θάνατο, όποιον δεν θελήσει  να παραλάβει τον αριθμό.

Ο ΑΜΚΑ της ΝΔ ήταν η αρχή για την υιοθέτηση της λεγόμενης «κάρτας του πολίτη» και της «νέας ταυτότητας» από τους «αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα ενσωματώσει όλη την τεχνολογία (και τις ηλεκτρονικές πληροφορίες που περιέχονται στον αριθμό), ώστε η εκάστοτε Διοίκηση να έχει ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού, την «ακτινογραφία» του καθένα μας μπροστά της.

Η Δημοκρατία επαίρεται ότι κατήργησε τους φακέλους, είναι όμως έτοιμη να τους αναβαθμίσει με ηλεκτρονικό σύστημα που θα περιέχει την κάθε λεπτομέρεια για το άτομο, τέτοια λεπτομέρεια που κανένας φάκελος δεν θα μπορούσε ποτέ να χωρέσει!

Το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη των τεχνολογιών ταυτοποίησης που φέρνει η ταυτότητα, είναι η  ενσωμάτωση στον ανθρώπινο οργανισμό μικροσκοπικών συσκευών που επιτρέπουν την παρακολούθηση του ατόμου σε όλους τους τομείς της ζωής του, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα κατοικίδια ή τα υπό εξαφάνιση ελεύθερα ζώα που παρακολουθούνται από επιστήμονες! Ήδη υπάρχουν πολλές τέτοιες συσκευές όπως υπάρχουν ακόμα και τρόποι να γίνονται ειδικά σημάδια στο δέρμα του ανθρώπου που παίζουν τον ρόλο μικροσυσκευής.

Υπάρχουν σχέδια για το πώς θα γίνει η υποβολή τέτοιας τεχνολογίας.

Ο αριθμός του ατόμου εκτός από τα στοιχεία ταυτότητας θα είναι και «κλειδί» για τον τραπεζικό του λογαριασμό, τον δορυφορικό εντοπισμό του μέσω GPS, για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υγεία του και γενικά για όλες τις συναλλαγές του.

Αυτό σημαίνει ότι στο πολύ κοντινό μέλλον υπάρχει η προοπτική να υλοποιείται πλήρης έλεγχος όλης της κοινωνίας.

Η αλήθεια είναι ότι το αυτί της νεοταξίτικης εξουσίας δεν ιδρώνει ούτε από διαμαρτυρίες, ούτε από κοινοβουλευτικούς ελέγχους. Άλλωστε, στην πρώτη και τελευταία Επίκαιρη Ερώτηση για το θέμα αυτό που κατατέθηκε ήδη από το 2012 από την Χρυσή Αυγή, η γελοία παρουσία της τότε Κυβέρνησης και η σύσσωμη απουσία της αντιπολίτευσης που τώρα κυβερνάει, πείθει για το πόσο πολύ ενδιαφέρονται οι διαχρονικοί υπάλληλοι των σιωνιστών και των μασόνων για τις «δημοκρατικές ευαισθησίες» όσων μιλάνε για Ορθοδοξία, Σύνταγμα, Αστικούς Κώδικες και άλλα τετριμμένα.

Η ανυπακοή (όχι σαν αυτή των κουκουέδων, ασφαλώς…) αποτελεί μονόδρομο για όσους δεν θέλουν να μετατραπούν σε άβουλο αριθμό που καταναλώνει, χωρίς θρησκεία, φυλή, προσωπικότητα. Η άρνηση παραλαβής κάθε «κάρτας» που δεν κατοχυρώνει το ελάχιστο των παραπάνω δικλείδων ασφαλείας, είναι όχι μόνο Συνταγματική, αλλά και ηθική υποχρέωση όλων όσων θέλουν να συνεχίσουν να ονομάζονται Έλληνες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Δικηγόρος- Μ.Δ.Ε. Ποινικού Δικαίου

Συνέχεια στην έντυπη έκδοση

(Φ. 131)