Ο σύμβουλος Κλίντον-Ομπαμα και η γενοκτονία των Λευκών

Χωρίς τίτλο

Στις 27 Νοεμβρiου στο Κολοράντο Σπρινγκς ένας άνδρας 57 ετών, επιτέθηκε εναντίον κλινικής της οργάνωσης  Planned Parenthood που προσφέρει υπηρεσίες αμβλώσεων, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και έναν αστυνομικό. «Οχι άλλα διαμελισμένα μωρά», είπε ο άνδρας μετά την σύλληψή του, σύμφωνα με τις αρχές.

«Η οργάνωση« Planned Parenthood» υπήρξε θύμα επιθέσεως και τώρα είναι η δική μας σειρά να αντεπιτεθούμε».

Με αυτά το λόγια ξεκινά το βίντεο με το οποίο υποστηρίζονται οι ενέργειες της πολυεθνικής των αμβλώσεων, την επαύριο της επιθέσεως. Το παρουσιάζει ο Robert Reich, αμερικανός οικονομολόγος και σύμβουλος των Αμερικανών Προέδρων Barack Obama και Bill Clinton. Στο βίντεο ο Reich υποστηρίζει ότι το να μην έχει κανείς παιδιά, είναι καλό για την Οικονομία.

Προωθώντας τον «πολιτισμό του θανάτου», διατείνεται ότι «το να καθυστερήσεις ή να αποφύγεις μιαν εγκυμοσύνη δίνει νόημα στην Οικονομία, επειδή τα δικαιώματα στην αναπαραγωγή είναι επίσης δικαιώματα στην παραγωγή».

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Robert Bernard Reich, οικονομολόγος, καθηγητής Πανεπιστημίου, δημοσιογράφος και πολιτικός ανήρ, είναι Ιουδαίος το θρήσκευμα.

Και οι δύο πρόεδροι τους οποίους υπηρέτησε, είναι απευθείας συνδεδεμένοι με την οργάνωση, και κυρίως ο  Obama, ο οποίος έχει λάβει από αυτήν την πολυθενική οργάνωση, 1,2 εκατομμύρια δολλάρια για την προεκλογική του εκστρατεία του 2012.  Αλλά και η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών Hillary Clinton στηρίζει με ενθουσιασμό την οργάνωση από την οποία έχει λάβει χρήματα για την προώθηση της υποψηφιότητάς της. Μάλιστα πρόσφατα χαρακτήρισε ως «τρομοκράτες» όσους συμμετέχουν στο κίνημα «υπέρ της ζωής». Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη του προέδρου της οργάνωσης Planned Parenthood, Lily Adams, εργάζεται τώρα στην ομάδα υπέρ της εκστρατείας της κυρίας  Clinton στην Πολιτεία της Iowa.

(Φ. 131) 

Advertisements