Από την σύνταξη

IMG_1575.JPG

Από την προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Θεσσαλίας

Στο σημερινό φύλλο του ΕΜΠΡΟΣ αποκαλύπτουμε μια πρωτοφανούς θρασύτητας μεθόδευση της Τράπεζας της Ελλάδος και του «κνίτη τραπεζίτη», όπως εύστοχα τον αποκάλεσαν οι Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Στουρνάρα (σελ. 5).

Ενώ ο ελληνικός λαός ληστεύεται από το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και τους εξυπηρετητές των ρουσφετιών της κομματοκρατίας, οι Στουρνάρας και Ντράγκι κλέβουν 17 δις από τον ελληνικό λαό για να χρηματοδοτήσουν άλλες χώρες της Ευρωζώνης. Στο πρόγραμμα αυτό για την αγορά χρέους δεν συμπεριλαμβάνεται η ίδια η Ελλάδα. Με άλλα λόγια, το ήδη πτωχευμένο ελληνικό κράτος, επιτρέπει να διατίθενται πόροι του για να χρηματοδοτηθούν άλλα κράτη, την ίδια ώρα που εξαπολύει τα κοράκια που θα αρπάξουν σπίτια, περιουσίες, κόπους δεκαετιών, θα τσακίσουν ανθρώπους και οικογένειες. Δεκαεπτά δισεκατομμύρια ευρώ θα φύγουν από τα ταμεία μιας τράπεζας που μόνο στο όνομα είναι ελληνική, για να στηρίξουν το οικοδόμημα του ευρώ που έφερε την καταστροφή στην οικονομία και την εθνική παραγωγή μας.

Η απίθανη αυτή ιστορία αποκαλύπτει την υποκρισία και το ψέμμα όσων αναπαράγουν τα μυθεύματα ότι «οι Ευρωπαίοι μας πληρώνουν για να ξεχρεώσουμε». Κανείς δεν πληρώνει τους Έλληνες για να σωθούν. Πληρώνουμε για να σωθούν οι δουλειές με τις παχυλές αμοιβές των γραφειοκρατών των Βρυξελλών. Πληρώνουμε για να ξεπουλούν την εθνική μας κυριαρχία οι κυβερνητικοί οφικιούχοι. Αυτή είναι η προδοτική πολιτική που ακολουθούν πολιτικοί και τραπεζίτες, υπάλληλοι του Συστήματος.

Όμως την ίδια ώρα που οι εγχώριοι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων που παρουσιάζονται ως υπουργοί της αριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης εργάζονται πυρετωδώς για να αρπάξουν την ελληνική γη, οι Έλληνες αγρότες αρχίζουν επιτέλους να καταλαβαίνουν την απάτη που στήνεται στις πλάτες τους. Αντιλαμβάνονται το πώς εξαπατήθηκαν από το οργανωμένο σχέδιο που τους έβαλε στο μαγκάνι των επιδοτήσεων, τους εκμαύλισε, και τώρα απαιτεί την ψυχή τους, την γη των προγόνων τους. Η ενεργός συμμετοχή των αγροτών στις ενώσεις που ετοιμάζουν και ήδη λειτουργούν οι Εθνικιστές αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, δείχνει πως κάτι αρχίζει να κινείται. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, με την ακούραστη δουλειά όλων, να έχει αποτέλεσμα.

Εμείς, φιλοξενούμε σήμερα τις θέσεις τους (σελ. 12-13) και παραμένουμε σταθεροί και πρόθυμοι συμπαραστάτες των αγροτών μας και όλων των Ελλήνων που είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, πιστοί  σε αυτό που εξαρχής δηλώσαμε ότι θα είμαστε: Η φωνή της αλήθειας.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 132) 

Advertisements