Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος Εθνικής Σωτηρίας

Χωρίς τίτλο.jpg

Συνέντευξη του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ευάγγελου Καρακώστα

 Ο Ευάγγελος Καρακώστας ανήκει στην νέα γενιά των Βουλευτών του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στις εκλογές του περασμένου Σεπτέμβρη κατάφερε να «αλώσει» το «κάστρο» του Νομού Βοιωτίας, το οποίο προόριζε για τον γραμματέα του το ΚΚΕ! Το «δημοκρατικό τόξο» δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα από την αγροτική Βοιωτία. Ας δούμε τι έχει να μας πει για την νίκη της Χρυσής Αυγής ο Ευάγγελος Καρακώστας σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΕΜΠΡΟΣ».

Κύριε Καρακώστα, πριν μιλήσουμε για την μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής στην Βοιωτία, θα ήθελα να μου πείτε ποια κατάσταση επικρατεί, ιδιαίτερα για τα αγροτικά προβλήματα του Νομού.

Η Βοιωτία είναι κατ’ εξοχήν αγροτικός νομός. Οι αγρότες είχαν την ατυχία να πιστέψουν κατά το παρελθόν ότι η ΝΔ θα λύσει τα προβλήματά τους.  Απογοητεύθηκαν οικτρά από την πορεία των πραγμάτων, και στις προηγούμενες εκλογές, -και δεν μιλάω μόνο για τους αγρότες της Βοιωτίας, αλλά και για τους αγρότες όλης της Ελλάδας-, εξαπατημένοι από την προπαγάνδα των καναλιών και των εφημερίδων, θεώρησαν ότι η «ελπίδα» θα έρθει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ πρέπει να σας τονίσω, ότι οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έτρεχαν κυριολεκτικά πίσω από τους αγρότες, πρωτοστατούσαν στις αγροτικές εκδηλώσεις επιχειρώντας και να τις καπελώσουν, υποσχόμενοι «λαγούς με πετραχήλια». Αυτό είχε ξεκινήσει πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Η παροχολογία και τα ψέματα κορυφώθηκαν πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Το αποτέλεσμα ήταν όχι απλά να μην δοθούν παροχές, αλλά να περάσουν τα γνωστά ολέθρια για τους αγρότες μέτρα, λίγες μόλις ημέρες μετά τις εκλογές.

Όπως αποδείχθηκε, το μόνο που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ, -όπως και την ΝΔ-, είναι ο κομματικός τους στρατός που είναι διορισμένος στο Δημόσιο. Έτσι, βλέπουμε προκλητικά προνόμια για τους κρατικοδίαιτους πρώην ΠΑΣΟΚους που τώρα ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που οι αγρότες απειλούνται με αφανισμό.

Το φάσμα του αφανισμού που αναφέρατε, δεν απειλεί πλέον μόνον τους αγρότες, αλλά όλους τους Έλληνες εργαζόμενους ειδικά στον ιδιωτικό τομέα.

Πράγματι, αφορά όλους τους Έλληνες εργαζόμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας μας. Αυτό συνέβαινε και επί ΝΔ, αυτοί εδώ όμως το κάνουν πολύ πιο ωμά. Με το «αριστερίστικο» προσωπείο καλύπτουν τις ανόσιες πράξεις τους, περνάνε αντιλαϊκά μέτρα ολέθρια. Αυτός είναι ο ρόλος που παίζει αυτή την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική σκηνή του τόπου. Ξεπουλάει τα πάντα, προσπαθώντας να πείσει τους Έλληνες ότι είναι κάτι που δεν το θέλει, αλλά το πράττει… χωρίς να το θέλει! Μιλάμε δηλαδή για χυδαία πολιτική εξαπάτηση. Έχουμε μια  κυβέρνηση που εκτελεί χρέη υπαλλήλου. Παίρνουν εντολές από τους διεθνείς τοκογλύφους και εκτελούν τον Ελληνικό λαό, προσέχοντας μόνον μην θιχθούν οι ίδιοι και το πελατειακό τους κράτος.

Ποια πιστεύετε ότι θα ήταν η λύση για τα προβλήματα που μας αναφέρετε;

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες, είναι οι δομές οι οποίες θα μπορούσαν να προωθήσουν την οικονομική ανάπτυξη που είναι απολύτως απαραίτητη στην χώρα. Έτσι, θα μπορούσε να δοθεί μια «επανεκκίνηση» που θα έφερνε την πραγματική ανάκαμψη και όχι να περιμένουμε τις κατά φαντασίαν «επενδύσεις» που μας υποσχέθηκαν και δεν ήρθαν ποτέ. Τολμούσανε, και ακόμα τολμάνε, να μας  μιλάνε για επενδύσεις, αυτοί που έκαναν και κάνουν τα πάντα μέσω μιας παρανοϊκά εξοντωτικής φορολογίας, για να διώξουν τους επενδυτές από την πατρίδα μας. Ακόμα και τους Έλληνες επενδυτές. Εκτός και αν, όταν μιλάνε για «επενδυτές», εννοούν τους Τούρκους στους οποίους χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό χάρισαν τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Σαφώς θεωρώ ότι υπό μια Εθνική Κυβέρνηση, τα πράγματα θα είχαν εντελώς διαφορετική τροχιά. Αυτή την στιγμή υπάρχει ο σαφής προσανατολισμός να ακολουθούνται οι αντεθνικές γραμμές που έχουν δώσει οι διεθνείς δανειστές, τις οποίες απλώς ακολουθούν -με ανταλλάγματα βέβαια πάντα-, οι εδώ κυβερνητικοί υποτακτικοί τους.

Η εκλογή Βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Βοιωτία υπήρξε μια ιδιαίτερα επώδυνη στιγμή για το σύστημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ήδη από τις εκλογές του Ιανουαρίου, τα φίλα προσκείμενα στην ΝΔ μέσα μαζικής ενημέρωσης, μιλάω για συγκεκριμένες εφημερίδες και ιστοσελίδες, έγραφαν ότι την τρίτη έδρα θα την πάρει οπωσδήποτε το ΚΚΕ. Η αβάντα που είχε το ΚΚΕ από τα ΜΜΕ της Ν.Δ. τότε, ήταν πραγματικά απίστευτη. Εμείς δεν είχαμε ούτε ένα λεπτό προβολής. Για να καταλάβετε το μέγεθος του πολέμου που δεχθήκαμε, άτομο το οποίο είχε ένα γνωστό blog στον Νομό Βοιωτίας, με περίσσιο θράσος μας δήλωσε, ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην πάρει την τρίτη έδρα η Χρυσή Αυγή! Δώσαμε ένα μεγάλο πολιτικό αγώνα, μια μάχη την οποία κερδίσαμε με όπλο μας μόνον την πίστη, το σθένος, την επιμονή μας και φυσικά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στους στους πληρωμένους κονδυλοφόρους των συστημικών παραγόντων της περιοχής και μας προσέφεραν μια πραγματικά υπερήφανη νίκη.

Ετοιμάζουν Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και Τζαμί στην Λειβαδιά

Θα ήθελα να μου πείτε πώς είναι η κατάσταση με τους μετανάστες στην Βοιωτία και πώς αντιμετωπίζουν το μεταναστευτικό οι τοπικοί παράγοντες.

Στην Θήβα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους μετανάστες. Πρέπει δε να σας αποκαλύψω, ότι είναι υπό συζήτηση η δημιουργία ενός κέντρου υποδοχής μεταναστών στην περιοχή της Λιβαδειάς. Επιπλέον, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με χρήματα από το «Πράσινο Ταμείο», δηλαδή με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αποφασίστηκε η αγορά ενός ακινήτου το οποίο περιέχει και ένα τζαμί από την περίοδο της τουρκικής κατοχής. Η δικαιολογία είναι ότι θα το «αξιοποιήσει» πολιτιστικά και τουριστικά ο δήμος Λιβαδειάς, την στιγμή που Ελληνικά αρχαία μνημεία, -μεταξύ των οποίων και το μεσαιωνικό κάστρο- ρημάζουν από την εγκατάλειψη. Είναι σαφές ότι υπάρχει κεντρική κατεύθυνση η οποία λέει «προωθείστε την ισλαμοκρατία». Αυτό δεν γίνεται μόνον στην Βοιωτία, αλλά σε κάθε περιοχή της Πατρίδας μας. Βλέπουμε ανθρώπους που δηλώνουν ότι είναι άθεοι, να προωθούν με κάθε τρόπο την ισλαμική κυριαρχία μέσα στην Ελλάδα. Αυτό πέρα από προκλητικό είναι και οξύμωρο, αλλά είναι και δείγμα της «φερεγγυότητας» και της «αξιοπιστίας» της Αριστεράς.

Θα ήθελα να μου κάνετε και ένα σχόλιο για τα πρόσφατα γεγονότα στην Κολωνία.

Διάβασα την συνέντευξη ενός Γερμανού αξιωματικού της Αστυνομίας στην εφημερίδα Bild, όπου δήλωσε ότι έχει δοθεί γραμμή-εντολή από τους πολιτικούς προϊσταμένους τους, να αποσιωπούν συγκεκριμένα γεγονότα, και κατήγγειλε ότι τα εγκλήματα της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία είναι ο «κανόνας» και όχι η εξαίρεση. Στον σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας, όπως ανέφερε, είναι καθημερινότητα για τις Γερμανίδες αυτές οι επιθέσεις. Η εντολή για την απόκρυψη αυτών των επιθέσεων δίνεται προκειμένου να διαστρεβλώνονται τα στατιστικά στοιχεία και να καταστέλλεται η όποια αντίδραση του Γερμανικού λαού απέναντι στα ρατσιστικά εγκλήματα εις βάρος του. Στην Ελλάδα, βιώνουμε ήδη μια παρόμοια πραγματικότητα, με τις επιθέσεις από λαθρομετανάστες κατά Ελλήνων να μην καταγγέλλονται ως «ρατσιστικές» και να αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ.

Ο κ. Αβραμόπουλος, ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την μετανάστευση, εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του μόνον για την άνοδο της «ξενοφοβίας», του «ρατσισμού» και του Εθνικισμού! Τον κ. Αβραμόπουλο από ό,τι φαίνεται, δεν τον απασχολούν οι δολοφονικές επιθέσεις και τα τρομοκρατικά χτυπήματα από τους λαθρομετανάστες εις βάρος των Ευρωπαίων. Από τα λεγόμενα του, μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, για το πού μας οδηγούν όλοι αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι πολιτικάντηδες. Οι πολίτες, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η επιστροφή στις Εθνικές αξίες είναι ο μόνος τρόπος σωτηρίας από την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, αλλά και της ισλαμικής εισβολής. Για την Ελλάδα, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή δεν είναι αποτέλεσμα ενός μικροπολιτικού «δούναι και λαβείν» όπως ισχύει για όλα τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου». Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική εγγύηση για μια έξοδο από τις «συμπληγάδες» του εφιάλτη της πολυπολιτισμηκότητας. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος Εθνικής Σωτηρίας.

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

(Φ. 132) 

 

Advertisements