Στο ταχυδρομείο: Επένδυση χρυσού… με αίμα λαού!

με ΒΛΑΧΟΥ
O Πρόεδρος Δ.Κ. Ιερισσού Χαλκιδικής κ. Πασχαλίδης με την βουλευτή Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής κ. Σωτηρία Βλάχου, τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγο, τον τ. βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Αντισυνταγματάρχη ε.α. Πολύβιο Ζησιμόπουλο και τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο Επιτήδειο

 

Σαμαράς, πρώην πρωθυπουργός: «Η επένδυση χρυσού θα προχωρήσει με κάθε κόστος!»

Δένδιας, πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ: «Δεν θα ανεχτούμε άλλες σκουριές στην Ελλάδα!»

Αν κάτι… δεν καταλαβαίνεις, Έλληνα πατριώτη, τότε άκουσε και αυτό.

Μετά το ξεπούλημα 317.000 στρεμμάτων στην είσοδο του Αγίου Όρους στην Χαλκιδική έναντι 11 εκατ. ευρώ από τον τέως υφυπουργό της Μεγάλης Συμμορίας προς τον Μπόμπολα της Ελληνικός Χρυσός και τους συνεταίρους του Καναδούς, με μόνο κέρδος για 10 περίπου χρόνια λίγες θέσεις εργασίας για την περιοχή και ίσως κάποια αντισταθμιστικά, ήρθε η ώρα να πέσουν όπως τα όρνια και να την ξεκοιλιάσουν με επιφανειακή εξόρυξη, ανατινάζοντας τα πάντα σε πολύ μεγάλο βάθος, αφήνοντας πίσω κρανίου τόπο, καταστρέφοντας για πάντα την πατρίδα του Αριστοτέλη και την είσοδο του περιβολιού της Παναγίας μας, το Άγιο Όρος.

Την ονομάζουν επένδυση, αλλά δεν είναι. Είναι μια ληστρική εκμετάλλευση που θα μετατρέψει την περιοχή σε χαβούζα των Βαλκανίων, χωρίς τα γάργαρά της νερά και γεμάτη με τοξικά απόβλητα, δηλητήρια, και θάνατο… πολύ θάνατο.

Τόσο στις Σκουριές στο όρος Κάκκαβο στην Χαλκιδική, όσο και στο Κιλκίς, στις Σάπες της Ροδόπης, και στον Έβρο ένα μόνο στόχο έχουν. Να σκάψουν, να αρπάξουν και να μας αφήσουν με την ολική καταστροφή.

Ο Μπόμπολας και οι τοπικοί κολαούζοι έβαλαν στόχο το ξεπούλημα και ξεκοίλιασμα της πατρίδας μας.

Ποτέ τόσοι λίγοι δεν έκαναν τόσο μεγάλη καταστροφή στην πατρίδα μας …παρά μόνο … οι εφιάλτες.

Ως θεματοφύλακες της πατρίδας μας , λέμε ξεκάθαρα και βροντερά, ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Χαλκιδικής –   ΝΑΙ στο νερό – ΝΑΙ στην ζωή – ΝΑΙ στην γενιά που ακολουθεί !

Γι’αυτό, όλοι μαζί από παντού …. Ως ανεξάρτητοι και αδούλωτοι Έλληνες μπορούμε να σώσουμε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν στον τόπο που γεννήθηκαν χωρίς τον χρυσό θάνατο πάνω από τα κεφάλια τους.

Χαλκιδική – Κιλκίς – Ροδόπη – Έβρος. Από μόνες τους αυτές οι περιοχές αποτελούν το χρυσάφι της Ελλάδας, αλλά μόνο για τους Έλληνες και όχι για τα αρπακτικά!

Στην Ιερισσό κρατάμε Θερμοπύλες! Mε «τάν ή επί τάς» και βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στην εξόρυξη του χρυσού, με αίμα λαού.

Γιώργος Πασχαλίδης

Καθηγητής

Πρόεδρος Δ.Κ. Ιερισσού Χαλκιδικής

(Φ. 134) 

Advertisements