«Συνταγματικό τόξο» εναντίον Ελλήνων και Ευρωπαίων στο Στρασβούργο

Χωρίς τίτλο.jpg

Το πραγματικό τους πρόσωπο έδειξαν οι εκπρόσωποι του αποκαλούμενου συνταγματικού τόξου  κατά την διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, με θέμα την προσφυγική κρίση, τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων και το μέλλον της Συνθήκης Σένγκεν. Αποδεικνύοντας πως δεν έχουν στην πραγματικότητα καμία ιδεολογική διαφορά, τόσο ο Επίτροπος Αβραμόπουλος και ο Κύρτσος από την Νέα Δημοκρατία, όσο και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Παπαδημούλης, η Σακοράφα και ο Παπαδάκης από την Αριστερά, εναγωνίως προσπαθούσαν να προωθήσουν το κοινό αντεθνικό τους σχέδιο, την μαζική εγκατάσταση λαθρομεταναστών και την αλλοίωση των Ευρωπαϊκών Λαών. Το ίδιο και όλοι οι εκπρόσωποι των αστικών κομμάτων από ολόκληρη την Ευρώπη. Μοναδικός τους φόβος, η άνοδος των Εθνικιστών, το τελευταίο εμπόδιο στα σχέδια τους.

Καμαρώστε, λοιπόν, τους εκπροσώπους των ελλαδικών αστικών κομμάτων, μερικά εκ των οποίων διακηρύσσουν πως δήθεν είναι πατριωτικά.

Ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε την ανάγκη για στενή συνεργασία με τις τουρκικές αρχές. Είπε ότι είναι απλοποίηση να συμπεράνει κανείς πως όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι απειλή για την δημόσια τάξη. Καταδίκασε δε έντονα τις «εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας» και την άνοδο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, είπε πως μόνη λύση στο πρόβλημα είναι να δημιουργηθούν ασφαλείς δρόμοι για τους πρόσφυγες και ζήτησε την κατ’ αναλογία φιλοξενία τους σε όλα τα κράτη-μέλη της Ένωσης. Στην αντίθετη περίπτωση, είπε, η Ευρώπη θα ξαναγίνει το εκκολαπτήριο του ναζισμού και του φασισμού.

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, τόνισε κατ’ επανάληψη (τρεις φορές σε ένα μόλις λεπτό ομιλίας!) την «ανάγκη» προώθησης στην Τουρκία των χρημάτων που έχουν εγκριθεί γι’ αυτήν.

Ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, τόνισε ότι κατάσχονται οι τελευταίες οικονομίες των προσφύγων αποθρασύνοντας τις φασιστικές ορδές.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης επισήμανε ότι η επαναφορά των συνοριακών ελέγχων θα είναι μια καταστροφή για την Ευρώπη καθώς θα νικήσει η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, η άκρα δεξιά, η επιστροφή στους Εθνικισμούς και η διάλυση της Ευρώπης.

Όλοι, λοιπόν, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές, πλην  Χρυσής Αυγής, προωθούν δίχως ίχνος ντροπής την    ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Κοινός παρονομαστής στις τοποθετήσεις τους είναι ο φόβος για την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων που αποτελεί και μοναδική τροχοπέδη για τα αντεθνικά σχέδιά τους.

Μια τελευταία μόνο σημείωση, για να μην λέμε μόνο τα αρνητικά, ο Παπαδημούλης είναι εκπληκτικά καλός στο να εκτιμά το πολιτικό μέλλον!

(Φ. 135) 

Advertisements