Γιατί οι Έλληνες αγρότες πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους

Χωρίς τίτλο.jpg

Γιατί είναι η ίδια τους η ζωή. Η ίδια μας η ζωή. Γιατί η γη που καλλιεργούν, είναι η Ελλάδα μας. Γιατί αυτό το Χώμα το Ελληνικό, είναι τα σπλάχνα της. Όταν το σκάβουν για την σπορά, ακούν την Καρδιά της Ελλάδας να χτυπά και αυτός ο ήχος είναι το μήνυμά της, πως είναι ακόμα ζωντανή. Κανένας άλλος δεν πρέπει να την αγγίξει, να την βεβηλώσει, γιατί θα πονέσει. Κανένας ξένος δεν πρέπει να πάρει τους καρπούς της, να την εκμεταλλευτεί σαν άψυχο σώμα. Κανένας, εκτός από τα Ελληνικά Χέρια, δεν πρέπει να την σκαλίσει γιατί θα την πληγώσει. Κανένας, χωρίς την αγάπη, την φροντίδα, την υπομονή και την προστασία του Έλληνα Αγρότη που μόνο στα χέρια του το Όργωμα είναι ιεροτελεστία, επαφή Ψυχής με την Μάνα Γη. Αυτή η Γη, δεν πρέπει ποτέ να περάσει σε ξένα χέρια, αλλά ούτε να την εγκαταλείψουν οι Έλληνες Αγρότες και να την αφήσουν να στεγνώσει, να μαραθεί, να στειρωθεί, να μαραζώσει. Αυτή η Γη, έδωσε με τους καρπούς της ζωή στην Ελληνική Φυλή, ανάστησε το Ελληνικό Έθνος εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δωρίθηκε στους Έλληνες από τους Θεούς, ευλογήθηκε από την Αθηνά με την Ελιά και βλάστησε το Στάχυ με την προστασία της Δήμητρας, από το σταφύλι, έδωσε το Νέκταρ στους Θεούς και το Κρασί στον Ελληνικό Λαό για την χαρά, για την γιορτή, για το Νάμα της Εκκλησίας.

Αυτή η Γη, δεν ποτίστηκε μόνο με το ευλογημένο νερό της. Αναρίθμητους αιώνες τώρα ποτίζεται και με το Ελληνικό Αίμα Ηρώων και Αγίων. Όλη η Ελληνική Γη, είναι σπαρμένη με τα Οστά των Προγόνων μας. Όπου και να σκάψεις θα βρεις Αρχαιολογικούς Θησαυρούς, τα αχνάρια του προαιώνιου Πολιτισμού μας που είναι όλη η Ιστορία μας, το Παρελθόν μας, το Παρόν μας και το Μέλλον μας. Είναι Γη ποτισμένη με ιδρώτα, αγωνίες, δάκρυα, αγώνες και Ελπίδες. Είναι η Γη των Πατέρων μας. Πρέπει να μείνει για πάντα σ’ εμάς. Στους Έλληνες. Στα Χέρια των Ελλήνων Αγροτών, με επιμονή και με κάθε θυσία.

Ούτε στους τοκογλύφους, ούτε στους αλλόφυλους λαθροεισβολείς – κατακτητές, ούτε σε ξένους παραγωγούς και τραπεζίτες. Αν χάσουμε την Ελληνική Γη, χάνουμε την Ελλάδα μας, χανόμαστε εμείς οι ίδιοι, όλοι μας.

Γι’ αυτό, Αγώνας για την Πατρίδα μας μέχρις εσχάτων!

Π.Ε.Β., Αθήνα – Κυψέλη, 8 Φεβρουαρίου 2016

(Φ. 136)

Advertisements