ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΜΑΘΕΙΑ: Προς Έλληνες Αστυνομικούς

Astynomikoi2015-111.jpg

Φίλοι αστυνομικοί,

Προφανώς δεν ευθύνεσθε εσείς, αλλά κάποιοι στα υψηλά κλιμάκια της Ιεραρχίας σας επιδιώκουν τον ρόλο της κεφαλής ιχθύος, η οποία βρωμάει πρώτη!

Η αποστολή σας είναι να περιφρουρείτε την ασφάλεια των Ελλήνων από τας πάσης φύσεως εγκληματικά στοιχεία.

Δεν είναι δουλειά σας να ασχολήσθε με τις διαμαρτυρίες -νόμιμες- των Ελλήνων προς μία κατοχική και υποτελή ξένων… κυβέρνηση του 18%. Ούτε είναι ανδροπρεπές 10 άτομα πάνοπλα να δέρνουν ένα πεσμένο στο οδόστρωμα διαμαρτυρόμενο Έλληνα.

Με απογοητεύετε, διότι είχα θείο αστυνομικό, και αστυνομικό ανηψιό έχει η γυναίκα μου. Λαϊκά λοιπόν, από χέρι, αλλά και από ιδεολογία -υπέρ του νόμου και της τάξεως- δεν είμαι εναντίον σας. Αντιθέτως, ως Στρατιωτικός Ιατρός επί 40 έτη σας προσέφερα τις υπηρεσίες μου με ενδιαφέρον και αγάπη προς όλους σας, αναγνωρίζων εμπράκτως τις θυσίες των Ελλήνων Αστυνομικών. Σέβομαι απολύτως τους νεκρούς σας (μας), τις καθημερινές ταλαιπωρίες σας και τους εξευτελιστικούς μισθούς σας.

Όλοι μας έχουμε τους «μπάτσους» για μάγκες και ξύπνιους! Δεν περίμενα από εσάς να σας πιάνουν κορόιδα τα εγγόνια των ηττημένων συμμοριτών και να δέρνετε τα εγγόνια των νικητών Ελλήνων!

Μην ξεχνάτε ότι καμιά πενηνταριά στελέχη των κακή τη μοίρα κρατούντων ήσαν μάρτυρες υπερασπίσεως δολοφόνων τρομοκρατών συναδέλφων σας και άλλων Ελλήνων!

Σκεφθείτε τις χήρες και τα ορφανά παιδάκια των εν υπηρεσία δολοφονηθέντων συναδέλφων σας και τιμώντας τους μην τα βάζετε με τους πτωχούς διαμαρτυρόμενους Έλληνες, οι οποίοι και σας αγαπούν και σας υπολήπτονται!

Εσείς, είσθε άξια Ελληνόπουλα τιμίων πτωχών Ελλήνων πατριωτών. Μην υπερβάλλετε, λοιπόν, εκτελώντας τις εντολές (νόμιμες;;;) μίας τραπεζοκομμουνιστικής οργανώσεως υποδυομένης ατυχώς την κυβέρνηση της Πατρίδος μας.

Θα σας χρησιμοποιήσουν, θα σας φέρουν σε αντίθεση με τους Έλληνες και μετά θα σας πετάξουν στα αζήτητα! Είναι κρίμα -για σας τους μεγάλους το λέω- αύριο ως πολίτες να σας αποστρέφεται ο κόσμος!

Λοιπόν, κανονίστε την πορεία σας και όλοι είμαστε μαζί σας, γιατί είσαστε παιδιά μας! Εμείς σας αγαπάμε και αυτοί κατά βάθος σας εχθρεύονται!

Τελειώνοντας, γονυκλινής αναφωνώ: Τιμή και δόξα στους Νεκρούς της Ελληνικής Αστυνομίας!

Χρήστος Κοσκολός

(φ. 137) 

Advertisements