Από την σύνταξη

2.jpg

Ένας υπουργός  της κυβερνήσεως της Ελλάδος αποκαλεί δημόσια τα Σκόπια, Μακεδονία. Ένας Έλληνας βουλευτής ζητά από δημοσιογράφους του BBC να εγκαταλείψουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή επειδή επιμένουν να αποκαλούν τα Σκόπια με το όνομα  Μακεδονία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης σε συνέντευξή του σε σλοβενική εφημερίδα, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real Fm τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά και ένα βιβλίο Ιστορίας γενικής κατεύθυνσης της Γ’ Λυκείου, αναφέρουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Φταίνε άραγε οι ξένοι που εκμαυλίζουν ή οι προδότες που εκμαυλίζονται;

Στις Βρυξέλλες την εβδομάδα αυτή αποκαλύφθηκε ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο των Ευρωβουλευτών της «πατριωτικής» Νέας Δημοκρατίας και των πολιτικών συμμάχων της στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα.. Οι τρεις εθνικιστές βουλευτές πληροφορήθηκαν, διαμαρτυρήθηκαν δια της νομίμου οδού, και όταν η διαμαρτυρία τους αγνοήθηκε, παρενέβησαν στον χώρο όπου σεσημασμένοι ανθέλληνες επιχείρησαν να νομιμοποιήσουν τον επαπειλούμενο ακρωτηριασμό της Θράκης από την «δημοκρατία της Δυτικής Θράκης».

Οι 5 Ευρωβουλευτές της «πατριωτικής» Νέας Δημοκρατίας, πού ήσαν; Μπορούν οι Έλληνες πατριώτες να περιμένουν στήριξη από αυτούς;

Δεν είναι μόνον οι Ευρωβουλευτές της Ελλάδος που δεν τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν. Και το κόμμα του Προέδρου Αναστασιάδη της Κύπρου ανήκει στο ίδιο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Ούτε οι «Δεξιοί» Κύπριοι Ευρωβουλευτές διαμαρτυρήθηκαν. Το «κοινό αμυντικό δόγμα» έχει εκατέρωθεν διαγραφεί.

Η Νέα Δημοκρατία δεν ξεπουλά τώρα μόνον την Θράκη. Το ίδιο έκανε με την Κύπρο, το ίδιο έκανε με την ονομασία των Σκοπίων, όπως περιγράφεται από την μαρτυρία του Κρις Σπύρου.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμένει βεβαίως κανείς διαφορετική αντιμετώπιση της Πατρίδας και του Έθνους. Έχει ως μέλη στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής Μουσουλμάνους Βουλευτές, οι οποίοι έχουν επανειλημμένα εκφράσει την υποστήριξή τους στο σχέδιο δημιουργίας κράτους της «Δυτικής Θράκης». Μα και στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, δεν περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό από την ισοπέδωση του λαού κατά τα πρότυπα του υπαρκτού σοσιαλισμού. Άλλωστε, δημοσιογράφος της κομματικής του εφημερίδας ΑΥΓΗ, Κ. Πουλακίδας, ήταν που είχε δημόσια ομολογήσει, εκφράζοντας την εμπάθειά τους για τους έλληνες αγρότες, ότι το πρόβλημά του είναι ταξικό.

Όπως όλα δείχνουν, οι αποφάσεις για τον διαμελισμό της Ελλάδος είναι ειλημμένες και εκτελούνται μία προς μία.. Οικονομική κρίση, φόροι, ανεργία, περικοπές μισθών και συντάξεων, αγροτικό, μεταναστευτική εισβολή και τώρα τα εθνικά μας ζητήματα.

Με το τουρκικό πλοίο TCG Hasan Pasa να αρμενίζει στον Κορινθιακό με την τουρκική σημαία να κυματίζει και τα κανόνια του ακάλυπτα, τι άλλο να περιμένουμε από το να αρχίσει να κανονιοβολεί;

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και οι συνοδοιπόροι τους είναι υπεύθυνοι και ένοχοι για την διάλυση της Ελλάδος.

Είναι υπεύθυνοι για την αποθράσυνση των τοκογλύφων -δανειστών τους, οι οποίοι ζητούν τώρα νέα μέτρα ύψους 9 δισ. ευρώ. Είναι υπεύθυνοι και ένοχοι για την εθνική τραγωδία που εκτυλίσσεται.

Όσο για όσους τολμούν να σκέφτονται «διαφορετικά», τους Έλληνες εθνικιστές, θα κριθούμε για την ανασυγκρότηση της Πατρίδας, την οποία σύντομα θα υλοποιήσουμε.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 139)

Advertisements