Πρόσκληση Ερντογάν

Χωρίς τίτλο.jpg

Μουσουλμάνοι όλου του κόσμου πηγαίνετε στην Ελλάδα

Ανοιχτή πρόσκληση προς εκατομμύρια μουσουλμάνους που ζουν στις χώρες της Ασίας και της Αφρικής, έχει απευθύνει η Τουρκία, προκειμένου να την επισκεφτούν, χωρίς καμία θεώρηση διαβατηρίου ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου, ώστε στην συνέχεια να τους κατευθύνει προς τον «ευρωπαϊκό παράδεισο».

Προκειμένου δε να υλοποιηθεί το σχέδιο ισλαμοποίησης της γηραιάς ηπείρου, η Άγκυρα ήδη δεν ζητεί βίζα από υπηκόους 117 χωρών του τρίτου κόσμου, ενώ εξετάζει να ισχύσει το ίδιο και για πολίτες άλλων 83 κρατών.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζίπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πρόσφατα, επισκεπτόμενος χώρες της Δυτικής Αφρικής, καθημερινά αεροπορικά δρομολόγια προς την Κωνσταντινούπολη.

Ήδη, έχει δώσει εντολή στον εθνικό αερομεταφορέα Turkish Airlines να μεταφέρει, με αντίτιμο 30 ευρώ το άτομο, τουλάχιστον 85.000 άτομα κάθε εβδομάδα από την Γκάνα, την Νιγηρία, το Μάλι, το Καμερούν και το πρώην Βελγικό Κογκό, προς το αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.

Ήδη, υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση με την πρωτεύουσα  του Αφγανιστάν, Καμπούλ, ειδικά και μόνο για την μεταφορά ατόμων της μειονότητας των Χαζάρων που είναι τουρκομογγολικής (τουρανικής) καταγωγής.

Παράλληλα, η Τουρκία ετοιμάζεται να δώσει την τουρκική υπηκοότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες σουνίτες μουσουλμάνους που βρίσκονται ήδη στο έδαφός της, μόνο και μόνο για να αλλοιώσει την εθνολογική σύνθεση της Ευρώπης ξεκινώντας βεβαίως από την χώρα μας, με βάση την δημόσια υπόσχεση της Άνγκελα Μέρκελ ότι «η άρση της βίζας Σένγκεν προς τους Τούρκους πολίτες θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2016».

Η  Άγκυρα προωθεί, με μαζικό τρόπο προς τα μικρασιατικά παράλια, στρατιές λαθρομεταναστών, οι οποίοι στην συνέχεια αποβιβάζονται, εν είδει σχολικής εκδρομής, στα ελληνικά νησιά.

Όπως ακούγεται, μάλιστα, σε προεπιλεγμένους λαθρομετανάστες (κυρίως όσοι είναι πρώην στρατιωτικοί), γίνονται ειδικά φροντιστήρια από ανθρώπους της ΜΙΤ, για το πώς θα μπορούν να χειραγωγούν τους ομοεθνείς τους ώστε αν χρειασθεί, να λειτουργήσουν ως «πέμπτη φάλαγγα» κατά της χώρας μας, αλλά και των υπολοίπων κρατών της Ε.Ε.

Τα μαθήματα αυτά ενώ αρχικά αφορούσαν την άσκηση ψυχολογικού πολέμου, με μάζες μουσουλμάνων να διαμαρτύρονται για τους «φράχτες» που υψώνει η Ευρώπη και πορείες στο κέντρο των πόλεων όπου «φιλοξενούνται», ώστε να εδραιωθεί η εικόνα του «κατατρεγμένου πρόσφυγα», τώρα περιλαμβάνουν και ασκήσεις για οδομαχίες εντός αστικού ιστού.

Σε απλά Ελληνικά, οι Τούρκοι εκπαιδεύουν ομόθρησκούς τους για πόλεμο μικρής κλίμακας, εντός κατοικημένων περιοχών, με ξαφνικά χτυπήματα και τακτικές που παραπέμπουν σε αντάρτικο πόλεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στις δολιοφθορές και στην κατασκευή αυτοσχέδιων βομβών με απλά υλικά.

Μεταξύ αυτών που πέρασαν από το «σχολείο» της ΜΙΤ και ενδεχομένως να έχουν έρθει ήδη στην Ελλάδα, είναι Αλγερινοί και Λίβυοι στρατιωτικοί που έχουν εμπειρία, ειδικά οι δεύτεροι, σε ένοπλες συγκρούσεις εντός και εκτός πολεοδομικών συγκροτημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, η Τουρκία αναζητεί τρόπους για να έχει ένα «έτοιμο στρατό» στις υπό κατάληψη από τις ορδές του ισλάμ, χώρες της Ευρώπης.

Και ο καιρός για να επιβεβαιωθούμε, για μια ακόμη φορά, δεν απέχει πολύ.

Γ. ΦΡΑΓΚΟΣ

(Φ. 140) 

Advertisements