ΟΧΙ στα hot spots λέει όλη η Ελλάδα

Χωρίς τίτλο.jpg

Δηλώσεις στον Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ     

Το θέμα με την δημιουργία των «hot spots» σε όλη την Ελλάδα, μια κίνηση εκ μέρους των κυβερνώντων που σκοπεύει να μετατρέψει όλη την χώρα σε ένα απέραντο στρατόπεδο μεταναστών, είναι ένα θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα, αλλά και όλους τους Έλληνες. Ακόμα περισσότερο απασχολεί τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής σε Βουλή, αλλά και Δήμους και Περιφέρειες. Το «ΕΜΠΡΟΣ» επικοινώνησε με Περιφερειακούς Συμβούλους και Βουλευτές της Χρυσής Αυγής από διάφορα μέρη της Ελλάδος, για να καταγράψει όχι μόνον τις απόψεις τους, αλλά και τα γεγονότα, και τις αντιδράσεις του κόσμου στην ανθελληνική μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης, τις οποίες αποσιωπούν τα μεγάλα κανάλια και οι εφημερίδες της διαπλοκής. Οι ερωτήσεις μας προς όλα τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ήταν:

-Τι συμβαίνει με το θέμα των hot spot στην περιοχή τους,

-Ποιες είναι οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών στο θέμα της μετάβασης των μεταναστών για εγκατάσταση στις περιοχές τους, και

-Ποιες είναι οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου απέναντι σε όλα αυτά.

Αντώνης Γρέγος  βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης: Όλη η Ελλάδα φωνάζει «Κάντε κάτι,

μόνον εσείς μπορείτε να σώσετε την κατάσταση»

Οι αντιδράσεις των κατοίκων στις περιοχές της Μακεδονίας, όπου είναι μεγάλο το ποσοστό των λαθρομεταναστών, είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών, και μιλάμε για την περιοχή των Διαβατών, για την περιοχή της Σίνδου, για την Νέα Καβάλα, για το Κιλκίς, οι καταστάσεις είναι πραγματικά πρωτόγνωρες. Τολμώ να πω ότι οι αντιδράσεις είναι καθολικές διότι έχουν μεταφερθεί εκεί δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Τα σχέδια της κυβέρνησης είναι να γεμίσουν αυτές οι περιοχές με λαθρομετανάστες με ό,τι επιπτώσεις κι αν έχει αυτό. Μιλάμε για θέματα υγείας, εγκληματικότητας.

Αναγνώστου Κωνσταντίνος  Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου

Υπό κατάληψη η Ήπειρος

Σήμερα  μάθαμε ότι θα λειτουργήσουν προς το παρόν τρία κέντρα στα Γιάννενα, εκ των οποίων το ένα θα είναι στο Γυμνάσιο των Δολιανών το πρώην μουσικό λύκειο, θα είναι στο Γυμνάσιο του Τσεπέλοβου, χωριό σημαντικής αξίας για όλους τους Ηπειρώτες, και θα είναι και στο παλιό αεροδρόμιο στον Κατσικά. Ο κόσμος είναι ανάστατος. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι συμβαίνει αυτό στην Ήπειρο, γιατί έχουμε μόλις 103 χρόνια που απελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους και ξαφνικά μας φέρνουν με το ζόρι ξανά τους μουσουλμάνους στην Πατρίδα μας.

Ηλιόπουλος Παναγιώτης  Βουλευτής Μαγνησίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας

«Κανένα hot spot, σε καμία περιοχή της Θεσσαλίας»

Οι άνθρωποι αυτοί που περνούν τα σύνορα της Ελλάδος δεν είναι πρόσφυγες. Είναι στην πλειοψηφία τους παράνομοι λαθρομετανάστες. Είναι εισβολείς στην Πατρίδα μας. Στην Θεσσαλία δεν θέλουμε κανένα hot spot. Από ό,τι έχουμε μάθει μέχρι στιγμής, θα δημιουργηθεί ένα έξω από τα Τρίκαλα. Οι δήμαρχοι έχουν συγκαλέσει τα Δημοτικά Συμβούλια και έχουν πει ότι δεν θα δεχθούν hot spot σε κανένα σημείο της Θεσσαλίας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δημάρχων, οι οποίοι είναι ενάντια στις προθέσεις των δημοτών τους. Εμείς χωρίς κομματικές σημαίες, μόνον με Ελληνικές σημαίες θα είμαστε δίπλα στους πολίτες όπου χρειαστεί, δίπλα σε όλους όσους διαμαρτύρονται και αντιστέκονται σε αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις.

Χρυσομάλλης Νικόλαος  Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Πάνω από 50.000 οι μετανάστες στην Βόρειο Ελλάδα

Αυτές τις μέρες, είχαμε ένα έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου φάνηκε για άλλη μια φορά η υποκρισία της διοίκησης της Περιφέρειας. Δίνουν «Γη και Ύδωρ» στους λαθρομετανάστες, ενώ σε αντίθεση όλοι οι κάτοικοι της Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε «θέση μάχης». Σε όποιο σημείο ακούγεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι θα γίνει κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών, -δηλαδή κάποιο από τα περίφημα hot spot-, βλέπουμε αμέσως αντιδράσεις με διάφορες μορφές. Μπορεί κάποιοι να τους δικαιολογούν, μπορεί κάποιοι άλλοι να μην τους δικαιολογούν, όμως κανένας Έλληνας δεν θέλει εδώ τα «κέντρα φιλοξενίας» λαθρομεταναστών. Όλοι αυτοί οι «αλληλέγγυοι» της Περιφέρειας, αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αν τολμούν ας κάνουν δημοψήφισμα για το αν οι Έλληνες θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας.

Σπυρόπουλος Γεώργιος, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης

 Ο κόσμος αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι αυτό που γίνεται είναι έγκλημα

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει πέσει στην αντίληψη μας, ότι εδώ στην Κρήτη θα δημιουργηθούν μεγάλα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, ή hot spot όπως μας τα «σερβίρουν» τώρα. Συγκεκριμένα στις περιοχές Γούβες, Καρπερό, στην Χερσόνησο, στο παλαιό στρατόπεδο της ΣΕΑΠ, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Πλατανιά, και στην σχολή Αρχιφυλάκων στην Σητεία. Είχαμε φέρει μια ερώτηση για όλα αυτά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης τον Σεπτέμβριο, 10 μέρες πριν από τις εκλογές, όπου συναντήσαμε έντονες αντιδράσεις ειδικά από μέλη του «Ανταρσύα». Οι περισσότεροι τότε πίστευαν ότι αυτό που λέγαμε δε ισχύει και ότι είναι λάθος. Φθάσαμε στο σημείο Περιφερειακός Σύμβουλος και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Νομού Ηρακλείου, συνάδερφος από άλλο συνδυασμό, να θέτει και αυτός το συγκεκριμένο θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πρόκειται να γίνει αυτό τον μήνα. Οι αντιδράσεις είναι πάρα πολλές στην Κρήτη. Ο κόσμος είναι αναστατωμένος. Ο κόσμος δεν θέλει την δημιουργία αυτών των κέντρων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε για το λαθρομεταναστευτικό:

 «Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδος και απαιτεί να κλείσουν τα σύνορα και να απελαθούν οι λαθρομετανάστες. Ειδάλλως, σε σύντομο χρόνο οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην χώρα μας».

Συνέχεια στην έντυπη έκδοση

(Φ. 140)