«Αριστερός ρατσισμός»

Χωρίς τίτλο.jpg

Βιβλία ολόκληρα έχουν γραφεί για την απύθμενη υποκρισία της Αριστεράς. Όταν, όμως, παριστάνει την πατριωτική δύναμη, τότε η ανυποληψία αγγίζει τις παρυφές της γελοιότητας. Παραθέτουμε τον Ριζοσπάστη της 23 Μαρτίου 1931, στον οποίο οι τότε «πατριώτες» της Αριστεράς εγγυώνταν ότι δεν θα πάψουν την πάλη τους για την «ανεξαρτησία του Μακεδονικού Λαού»! Στο δημοσίευμα, κρύβουν το μίσος τους για τον Ελληνισμό πίσω από την «καραμέλα» του αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού, με τις λίρες του οποίου έκαναν πράξη τον εμφύλιο.

Το ότι οι «σύντροφοι» από τότε αναφέρονταν στον λαό ως «οι μάζες», είναι μια λεπτομέρεια, η οποία καταδεικνύει την ποιότητα του επιλεκτικού ρατσισμού τους. Μάζα ο λαός, άρχοντες οι προνομιούχοι κομισάριοι! Και μια που μιλάμε για ρατσισμό, τους αφιερώνουμε μια προπαγανδιστική αφίσα τους όπου ο «έγχρωμος» βιαστής της «άριας» Ελληνίδας, διαθέτει τα χαρακτηριστικά του «νέγρου». Ο «βιαστής» μαύρος, είναι ένας απωθητικός εγκληματίας με σαρίκι από τις Βρετανικές Αποικίες, όργανο του Καπιταλισμού, ο εχθρός εναντίον του οποίου καλούν τον λαό να πάρει τα άρματα. Πώς αλλάζουν οι καιροί, σύντροφοι!

Τώρα τα «μαύρα» εκτελεστικά όργανα επιβολής της «τυραννίας» έχουν γίνει οι «κατατρεγμένοι» τους οποίους οι «σύντροφοι» του Περισσού υπερασπίζονται. Τώρα οι «εισαγόμενοι» μουσουλμάνοι, δεν είναι «όργανα» επιβολής της τυραννίας που έρχεται;

(Φ. 141) 

Advertisements