AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Ισλάμ στην δημόσια εκπαίδευση

37162c0ab0-660x330.jpeg

«Κερκόπορτα» για την ισλαμοποίηση της παρεχόμενης Παιδείας ανοίγει πρόταση υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Παιδείας, προς τον πολιτικό προϊστάμενό τους Νίκο Φίλη, για προαιρετική διδασκαλία της αραβικής γλώσσας και του Κορανίου σε μουσουλμάνους μαθητές.

Οι συγκεκριμένοι κρατικοί λειτουργοί που… διέπρεψαν την περίοδο που ειδική γραμματέας στο υπουργείο ήταν η διαπρύσια φίλη της «συνωστισμένης» Μαρίας Ρεπούση, Θάλεια Δραγώνα, εισηγούνται να δοθεί αυτή η δυνατότητα στα μουσουλμανόπαιδα, στο πλαίσιο της ισονομίας και ισοπολιτείας.

Οι ίδιοι ζητούν να εφαρμοστεί το καθεστώς διδασκαλίας του Κορανίου που ισχύει για τα παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας στην Δυτική Θράκη. Τα αραβικά θα μπουν στο πρόγραμμα της προαιρετικής εκμάθησης ξένων  γλωσσών.

Σε απλά Ελληνικά, επιχειρείται η αναγνώριση, έστω κι έμμεσα, της ύπαρξης πολυάριθμης ισλαμικής κοινότητας στην χώρα μας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την Εθνική ασφάλειά μας, κυρίως σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία.

Το χειρότερο είναι ότι η διδασκαλία του Κορανίου θα γίνεται από ιεροδιδασκάλους, οι οποίοι θα προέρχονται από την Δυτική Θράκη και στην πλειοψηφία τους ελέγχονται από τους ψευτομουφτήδες που είναι όργανα της Άγκυρας και κήρυκες της αυτονόμησης της ακριτικής περιοχής.

Σύμφωνα με την πρόταση, η κατήχηση στο… Ισλάμ θα γίνεται εντός του ωραρίου λειτουργίας των σχολείων, χωρίς να εντάσσεται στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Σπουδών. Παράλληλα, θα κληθούν οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν στις τάξεις τους μουσουλμάνους μαθητές, να ενημερώσουν την Περιφερειακή Διοίκηση Εκπαίδευσης για τις ανάγκες που έχει η συγκεκριμένη κατηγορία, τόσο σε βιβλία όσο και σε είδη πρώτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρξει ειδική μέριμνα ώστε η σίτισή τους, μέσω των μικρογευμάτων που γίνεται σε πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, να είναι σύμφωνα με τα μουσουλμανικά έθιμα (Halal) και να περιλαμβάνει αρνί, κοτόπουλο, μοσχάρι, ψάρι, αυγά, λαχανικά και φρούτα.

Την διδασκαλία της αραβικής γλώσσας θα την αναλάβουν μέλη της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, επικεφαλής της οποίας είναι ο γνωστός ανθέλληνας Ναΐμ Ελγαντούρ, που πολλές φορές έχει επιτεθεί λεκτικά κατά των αρχών της χώρας μας, για «ρατσιστική συμπεριφορά τους έναντι των ομόθρησκών του», ενώ έχει απειλήσει με ξεσηκωμό όσων μουσουλμάνων ζουν στην χώρα μας «γιατί καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματά τους».

Στην εισήγηση προς τον Φίλη, αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες το εξής:

«Οι μουσουλμάνοι μαθητές, οι οποίοι φοιτούν σε δημόσια σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την χώρα και έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των Θρησκευτικών, έχουν την δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να διδαχθούν το Κοράνιο στο σχολείο στο οποίο φοιτούν».

Σε άλλη παράγραφο της ίδιας πρότασης αναφέρεται ότι «Το Κοράνιο διδάσκεται στους μουσουλμάνους μαθητές από τους προσληφθέντες, βάσει του άρθρου 53 του νόμου 4115/2015 ιεροδιδάσκαλους, εφόσον και οι ίδιοι το επιθυμούν».

Όπως φαίνεται, επισημοποιείται η μόνιμη εγκατάσταση χιλιάδων αλλόθρησκων στην Ελλάδα και η δημιουργία πανίσχυρης μουσουλμανικής μειονότητας που σε μερικές δεκαετίες, με την υπεργεννητικότητα που την χαρακτηρίζει, θα είναι πλειοψηφία και φυσικά θα επιβάλλει τους δικούς της νόμους, π.χ. όπως την Σαρία.

Βέβαια, όλ’ αυτά για τους… προοδευτικούς, όπως ο Φίλης, είναι ψιλά γράμματα, αφού γι’ αυτούς «νόμος είναι το δίκαιο του λαθρομετανάστη».

Γ. Φράγκος

(Φ. 142) 

One comment

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.