H Ευρώπη μετά την επίθεση στις Βρυξέλλες

Χωρίς τίτλο.jpg

Aβουλοι και με τρόμο παρακολουθούν το πόλεμο που ξεκίνησε το ισλαμικό χαλιφάτο στην Ευρώπη, οι υποτιθέμενοι ηγέτες της, δικαιώνοντας τον τίτλο της αναξιότητας που τους διακρίνει.  Δυστυχώς, δεν έχουν λερώσει τα χέρια τους με αίμα μόνον οι αλλόφυλοι, αλλά και οι αντιρατσιστές, οι «δημοκράτες» και οι μπολσεβίκοι, δηλαδή οι ίδιοι και τα ενεργούμενά τους.

Η παράσταση ξεκίνησε. Οι καμπάνες είχαν κτυπήσει και προειδοποιούσαν εδώ και δεκαετίες για το μέλλον του μορφώματος το οποίο  κτίστηκε πάνω στις στάχτες και τα ερείπια της Ευρώπης μετά από το δεύτερο μεγάλο πόλεμο. Η επικράτηση των δύο υλιστικών θεωριών τίποτα καλό δεν προμήνυε.  Μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι, από τη μεριά του ο καθένας, επέβαλλαν τον υλισμό αποστερώντας την Ευρώπη από τις διαχρονικές αξίες πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε. Πότε οικονομικά και πότε θεσμικά γκρεμίστηκε εκ βάθρων το κύτταρο της Ευρώπης που δεν ήταν άλλο από την οικογένεια και τις αξίες που πρέσβευε. Την θέση τους πήραν οι περίεργες «ανεκτικότητες», οι υιοθεσίες ομόφυλων ζευγαριών και εν γένει  το «πολιτικώς ορθόν» που επέβαλλαν τα αφανή διευθυντήρια του σκότους.  Ως εκ τούτου η θεοποίηση του χρήματος και του υλισμού από κοινού με ιδεοληψίες περί μη ύπαρξης εθνικών συνόρων, καθώς και το όραμα της παγκοσμιοποίησης, την μετέτρεψαν σε μια σύγχρονη Βαβέλ. Ένα μόρφωμα στο οποίο πρωτοστάτησαν τα παλαιά αριστερά στελέχη του Μάη του ΄68, τα οποία μεταλλάχτηκαν σε φιλελεύθερους, κάτι που δεν ξενίζει τους υποψιασμένους μιας και μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι έχουν κοινή μήτρα καταγωγής τον πολιτικό σιωνισμό.

Το εφιαλτικό όραμα του πολυφυλετισμού πνίγεται στο αίμα, όχι απαραίτητα «αθώων» πολιτών, μιας και το πείραμα που εφαρμόζεται στην έδρα της Ε.Ε. στηρίχτηκε και στηρίζεται από μεγάλη πλειοψηφία των αυταρέσκως επονομαζόμενων «Βρυξελλιωτών». Καριέρες ανεπάγγελτων γιάπηδων χτίστηκαν πάνω στο αίμα των λαών της Ευρώπης, με οικονομικές απολαβές εξωπραγματικές, ακόμη και την εποχή της επίπλαστης ευημερίας, προτού οι τοκογλύφοι εξαπολύσουν τον οικονομικό τους πόλεμο με στόχο την εξάλειψη των γηγενών πληθυσμών.

Τα κροκοδείλια δάκρυα της Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία φέρει τον βαρύγδουπο τίτλο της Ύπατης Εκπροσώπου της Ε.Ε. για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας,  δεν έπεισαν κανένα από όσους γνωρίζουν την προέλευσή της. Από το 1998 επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚ Ιταλίας, στην συνέχεια ακολούθησε τη σοσιαλοδημοκρατική του μετάλλαξη, διοριζόμενη ως  βουλευτής ελέω λίστας, εκπρόσωπος της Ιταλίας στο ΝΑΤΟ και μετέπειτα στην ανωτέρω θέση.

Δεν την είδαμε ποτέ να κλάψει για τον βομβαρδισμό της Σερβίας, την παράνομη κατοχή του 40% της Κύπρου από τους Τούρκους, για τα παιδιά της Γάζας, τους βομβαρδισμούς της Παλαιστίνης από το κράτος του Ισραήλ, στο Ιράκ, στην Συρία, για την Αραβική Άνοιξη, που ανάγκασαν εκατομμύρια ανθρώπου να γίνουν πρόσφυγες για να αποφύγουν τις «δίκαιες βόμβες» της πολιτισμένης Ευρώπης και των πέρα του Ατλαντικού συμμάχων. Δεν είδαμε ποτέ τα δάκρυά της για τους Ευρωπαίους πολίτες θύματα της διεθνούς τοκογλυφίας, οι οποίοι θυσιάζονται για την διάσωση των τραπεζών και της διεθνούς τοκογλυφίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από τους ενεχόμενους στις επιθέσεις, είναι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς  που τελικώς δεν «αφομοιώθηκαν», προς έκπληξη των καλοπληρωμένων χαρτογιακάδων των Βρυξελλών. Και πώς άλλωστε να αφομοιωθούν μιας και το φυτώριο των εξτρεμιστών τζιχαντιστών, στην γειτονιά του Μολενμπέκ  των Βρυξελλών, λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση από το 1969 όταν το Βέλγιο το παραχώρησε στη Σαουδική Αραβία, υπό τον εύηχο τίτλο Ισλαμικό και Πολιτιστικό Κέντρο Βελγίου. Αυτό λειτούργησε ως βραχίονας της Παγκόσμιας Ισλαμικής Λίγκας, μιας οργανώσεως με σκοπό τον προσηλυτισμό. Εκεί η Σαουδική Αραβία θα δαπανήσει τεράστια ποσά για την διάδοση της ακραίας εκδοχής του Ισλάμ.  Ασφαλώς το αντάλλαγμα για το Βέλγιο  θα ήταν οικονομικό κέρδος από συμβόλαια που εξασφάλισε. Ο αντικειμενικός σκοπός του συγκεκριμένου κέντρου δείχνει να έχει επιτευχθεί, μιας και το Βέλγιο αναλογικώς του πληθυσμού του στέλνει στη Συρία τους περισσότερους  τζιχαντιστές από κάθε άλλη χώρα.

Παρ’ όλα αυτά οι ηγέτες της Ευρώπης παραμένουν πιστοί στο σχέδιο τους και αμετανόητοι, μιας και ο μοναδικός τους φόβος ήταν και παραμένει η άνοδος των Εθνικιστικών Κινημάτων  στην Ευρώπη τα οποία αποτελούν το μοναδικό και φυσικό  εμπόδιο στην μιγαδοποίησή της. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις τους. Από την μια ηττοπαθείς και ψοφοδεείς, και από την άλλη ψέλλιζαν την γνωστή χιλιοειπωμένη κασέτα περί ρατσισμού και ανεκτικών κοινωνιών.

Έγκλημα και τιμωρία θα ήταν ο ακριβοδίκαιος ορισμός της Ευρώπης των παιδεραστών, των ανώμαλων και της επιμειξίας. Όλοι οι αλλόφυλοι που εισβάλλουν στην Ευρώπη με τις πλάτες των «δημοκρατικών» φιλελεύθερων κυβερνήσεων και των έμμισθων ΜΚΟ έχουν ένα μόνο σκοπό : την ισλαμοποίησή της . Δεν θα σταματήσουν μέχρι να το πετύχουν. Δυστυχώς είμαστε στην αρχή μιας τραγωδίας. Τα χειρότερα έρχονται. Μόνο η αφύπνιση των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης μπορεί να αντιστρέψει το κίνδυνο που έρχεται, ώστε να δώσουν στην κυριολεξία τον αγώνα υπέρ βωμών και εστιών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

(Φ. 142) 

 

 

 

Advertisements