Από την σύνταξη

2.jpg

Βράζει η χώρα από το θράσος των εισβολέων, τους οποίους περιθάλπει αντί να απωθεί η κυβέρνηση του αριστερού Τσίπρα και του ακροδεξιού Καμμένου, ο οποίος, να υπενθυμίσουμε, είναι και υπουργός Εθνικής Αμύνης. Η μοίρα της Ελλάδος μάλλον περιπαίζει τους νεοέλληνες…

Κάτοικοι που υποδέχθηκαν καλόβολα τους εισβολείς, γιατροί που έσπευσαν να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αστυνομικοί που έδειξαν αυτοσυγκράτηση κατόπιν άνωθεν εντολών, αναρωτιούνται τι λάθος έκαναν. Το λάθος τους είναι ότι πίστεψαν, και κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν, την προπαγάνδα του αντισυνταγματικού, μισελληνικού τόξου.

Τα Μέσα κρούουν κύμβαλα επιχειρώντας να καταλαγιάσουν τον χτύπο της ωρολογιακής βόμβας. Πληθαίνουν, όμως, οι φωνές που τολμούν να ομολογήσουν την αλήθεια. Στο σημερινό φύλλο μια μάχιμη Ιατρός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υγειονομική βόμβα, η οποία απειλεί το σύνολο των Ελλήνων (σελ. 9).

Η πνευματική ηγεσία της χώρας, αλωμένη από την μαχητική Αριστερά και εγκαταλελειμένη από την καλοταϊσμένη Δεξιά, αποδεικνύεται δοσιλογική για άλλη μια φορά. Ανενόχλητοι οι Τούρκοι οργανώνουν συνέδρια για την «Οθωμανική» Θεσσαλονίκη, την Μακεδονία, την Κρήτη. (σελ. 3)

Απέναντι στην προπαγάνδα και την αδιαφορία, οι Εθνικιστές τολμούν να συσφίγγουν τους δεσμούς τους με τους Χριστιανούς της Ανατολής, οι οποίοι είναι τα μεγάλα θύματα της ισλαμιστικής εξάπλωσης. Ευχόμαστε οι Ελληνορθόδοξοι αδελφοί του Λιβάνου και της Συρίας να ανθέξουν την ισλαμική επιδρομή. Δεν αρκούν, όμως, μόνον ευχές. Πιστεύουμε πως είναι καθήκον μας η δράση.

Από την εξάπλωση του Ισλάμ, τις θηριωδίες και το κράτος του τρόμου που επιχειρείται να εγκατασταθεί στις ειρηνικές πολιτείες της Ευρώπης, εξαιρείται, όλως παραδόξως,  το ισραηλινό κρατικό μόρφωμα. Μια έγκυρη ανάλυση για το θέμα αυτό φιλοξενούμε στην σελίδα 4.

Για ακόμα μια φορά τα δημοσιεύματα του ΕΜΠΡΟΣ επιβεβαιώνονται.

Η κυβέρνηση αφού δεν απώθησε τους εισβολείς ως όφειλε, αφού δεν φρόντισε να τους συγκεντρώσει σε ένα –δυο από τα πολλά ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου ώστε να μπορεί να τους ελέγξει και να δώσει το μήνυμα ότι η εγκατάστασή τους στην Πατρίδα μας αποκλείεται, τους διασκορπίζει τώρα σε ολόκληρη την Ελλάδα, μονιμοποιώντας την εγκατάστασή τους.

Από την Κυλλήνη ως τα Γιάννενα και από τον Πειραιά ως τον Ελαιώνα, οι Ελληνες δρέπουν τώρα τα αργύρια της αδιαφορίας και της οκνηρίας τους. Ας είναι κι έτσι, αρκεί να αντιληφθούν επιτέλους ότι άλλο πρόσφυγας, άλλο μετανάστης και άλλο εισβολέας μιας οργανωμένης μαφιόζικης επιχείρησης.

Από τον Σεπτέμβριο τα Ελληνόπουλα θα συγχρωτίζονται ελεύθερα με τα παιδιά των Ισλαμιστών που δεν θα είναι «ανθρωπιστικά παραδεκτό» να παραμένουν στους καταυλισμούς των γονιών τους. Θα διαχυθεί, λοιπόν, στην ελληνική κοινωνία ο πολιτισμός τους. Δηλαδή το Τζιχάντ. Ας προετοιμάζονται οι γονείς. (σελίδα 8)

Όσο για την Ευρώπη, Βέλγοι πατριώτες τόλμησαν να διαδηλώσουν στην πατρίδα τους  λέγοντας το αυτονόητο, πως «είμαστε στο σπίτι μας». Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ τους χαρακτήρισαν «ρατσιστές». Αυτός είναι ο παραλογισμός τον οποίον θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Στα καθ’ ημάς, η Αριστερά επιμένει να βλέπει την Χρυσή Αυγή παντού. Και καλά κάνει. Όπως απέδειξε το 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής, το διήμερο 26 και 27 Μαρτίου, οι Έλληνες Εθνικιστές είναι εδώ, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, αλλά και στο εξωτερικό, όπου χτυπούν ελληνικές καρδιές. Και αυτό, δικαίως κάνει εχθρούς και «φίλους» να τρέμουν…

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 143) 

 

Advertisements