Επιβεβαίωση του ΕΜΠΡΟΣ – Δωρεάν παιδεία για λαθρομετανάστες Ήρθαν για να μείνουν

Χωρίς τίτλο

Στα μέτρα των παιδιών των λαθρομεταναστών προσαρμόζεται η δημόσια Παιδεία με την λειτουργία -σε πρώτη φάση- απογευματινών τμημάτων ένταξής τους, όπου θα διδάσκουν μέλη των παράνομων σωματείων που έχουν ιδρύσει οι τριτοκοσμικοί.

Πρόκειται για πρόσωπα που συχνά βλέπουμε στις συγκεντρώσεις «αλληλεγγύης» που διοργανώνει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μεταξύ αυτών και άτομα που ήδη βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ., για συνεργασία με τζιχαντιστές.

Λίγες ημέρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «ΕΜΠΡΟΣ» για την «εισβολή του Ισλάμ στην δημόσια εκπαίδευση», ήρθε η επιβεβαίωση από το υπουργείο Παιδείας. Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Φίλης, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, οι οποίοι καλύπτουν το εκπαιδευτικό ρεπορτάζ, τόνισε ότι «συζητά το ενδεχόμενο έναρξης των συγκεκριμένων τμημάτων, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι και σε κάθε περίπτωση, με την έναρξη του νέου σχολικού έτους».

Κοράνι και «ιεροδιδάσκαλοι» από την Θράκη

 Όπως επισήμανε, «στόχος είναι, σε πρώτο στάδιο, η κοινωνική εκπαίδευση των ανηλίκων και η εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας». Πηγές του υπουργείου δεν έκρυψαν ότι σε δεύτερη φάση θα υπάρχει και διδασκαλία του Κορανίου από ιεροδιδασκάλους, οι οποίοι θα προέρχονται από την Δυτική Θράκη κι όπως γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο μας, ελέγχονται πλήρως από τους ψευτομουφτήδες και είναι διαπρύσιοι κήρυκες της αυτονόμησης της ακριτικής περιοχής.

Παράλληλα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι για την περίπτωση των παιδιών που οι γονείς τους έχουν αιτηθεί να πάνε στην Γερμανία, το υπουργείο θα δημιουργήσει τμήματα εκμάθησης γερμανικής γλώσσας, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο έμμεσα το αίτημα αυτών των οικογενειών.

Έξω τα Ελληνόπουλα, μέσα οι μετανάστες στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

 Σύμφωνα με το υπουργείο, έχουν αρχίσει να δημιουργούνται χώροι για τα νήπια στα hotspots, ενώ σχεδιάζεται να γίνονται δεκτά χωρίς καμία προϋπόθεση στους τοπικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, με την επίκλησή τους για κατοχύρωση του δικαιώματος των παιδιών αυτών σε ποιοτική προσχολική αγωγή που θα βασίζεται στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Το βέβαιο είναι ότι θα αποκλεισθούν και τα τελευταία Ελληνόπουλα που πηγαίνουν στους σταθμούς αυτούς, τα οποία εδώ και χρόνια έχουν εκτοπισθεί από παιδιά αλβανικής καταγωγής κι άλλων Βαλκάνιων, των οποίων οι γονείς δηλώνουν μηδενικό ή πολύ χαμηλό εισόδημα.

Συνέχεια στην έντυπη έκδοση

(Φ. 143) 

 

Advertisements