Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής

Χωρίς τίτλο.jpg

Οι Διώξεις και οι Δολοφονίες

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2013, μας συνέλαβαν με μασκοφόρους ξημερώματα στα σπίτια μας. Δε σκεπάσαμε με σακάκια το πρόσωπο μας. Περήφανα φωνάξαμε, Ζήτω η Νίκη! Το φωνάξαμε έχοντας στα χέρια μας τις χειροπέδες. Μια θλιβερή βραδιά, στην πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μας ήρθε η είδηση η πικρή, ότι δύο συναγωνιστές μας έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των θρασύδειλων παρακρατικών αλητών. Μετρηθήκαμε με τα κάγκελα της φυλακής, με τις σφαίρες των δολοφόνων, και βγήκαμε όρθιοι. Δεν έχουν να ελπίζουν σε τίποτα πλέον ότι θα μας γονατίσουν. Θα παραμείνουμε όρθιοι. Και αν χρειαστεί, για την Πατρίδα αυτή, για την ιδέα αυτή, θα γράψουμε Θερμοπύλες. Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε. Ξέρω ότι θα πολεμήσουμε με Τιμή μέχρι το τέλος.

Οι Ιδέες μας πρέπει να γίνουν Αγώνες

Αν οι ιδέες δεν γίνουν αγώνας, δεν γίνουν πεζοδρόμιο, τότε δεν υπάρχουν ιδέες. Πολιτική, η οποία δεν έχει βάση ιδεολογική, είναι καιροσκοπισμός. Η Χρυσή Αυγή αποφάσισε στο συνέδριό της να ξεριζώσει τον παλαιοκομματισμό και τους επαγγελματίες βουλευτές. Ηταν ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή για όλους εμάς που αποτελούμε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, που είδαμε να έρχονται αγωνιστές του κινήματός μας από κάθε άκρη της Ελλάδος. Από τον Έβρο μέχρι την Μάνη, την Κρήτη, την Ρόδο, την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, από κάθε άκρη της Ελλάδος. Ας το πάρουν, λοιπόν, απόφαση. Η Χρυσή Αυγή έχει απλωθεί. Είναι παντού. Δεν περιορίζεται. Ούτε στις μαύρες σελίδες των εφημερίδων που εξαπατούν, ούτε στην λάσπη που εκπέμπουν από τα βρώμικα κανάλια, τα καταχρεωμένα, της διαπλοκής τους.

Η Μάχη των Ιδεών

Μια άλλη, ελεύθερη Ελλάδα θέλουμε. Εθνικιστική. Το κίνημά μας πέρασε πολλά και στάθηκε όρθιο. Είμαστε ζωντανοί, όρθιοι και πολεμάμε. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν θα δοθεί μόνον στον χώρο της πολιτικής. Θα δοθεί πρώτα απ’ όλα στην μάχη των ιδεών. Και πρέπει να δώσουμε αυτή την ιδεολογική μάχη με ένα θαρραλέο και τολμηρό άνοιγμα προς την νεολαία που περιμένει από εμάς. Δεν είναι τυχαίο ότι στις ηλικίες από 18 έως 33 ετών η Χρυσή Αυγή λαμβάνει σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από ό,τι στις άλλες ηλικίες.

ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στην Υποταγή

Έχουμε φτάσει σε αυτά τα θλιβερά χρόνια του μνημονίου, αντί η πολιτική να καθορίζει την οικονομία, η οικονομία να καθορίζει την πολιτική. Τα μνημόνια είναι Θάνατος. Βυθίζουν την χώρα όλο και περισσότερο στην ύφεση, στην ανεργία, στην ανυποληψία. Η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι υπερήφανη γιατί δεν άλλαξε πολιτική. Παραμένει σταθερή και συνεπής. ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ. Αυτή είναι η γραμμή μας. Όταν στις 14 Αυγούστου του 2015, έγινε στην βουλή συζήτηση για το νέο μνημόνιο, αυτή την φορά της αριστεράς, της υποκριτικής αριστεράς της εθνομηδενιστικής, η οποία δήθεν θα έσκιζε τα μνημόνια, παίρνοντας τον λόγο είχα πει, μη μας λέτε ότι θα πέσει η Ελλάδα στα βράχια. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας Βράχος Τιμής, Αξιοπρέπειας και Υπερηφάνειας και ΟΧΙ υποταγής. Αυτοί που μας κυβέρνησαν, είτε η ΝΔ ήταν, είτε το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ, προτίμησαν την υποταγή.

Λευτεριά στις Σκλαβωμένες Πατρίδες

Η Χρυσή Αυγή δε πιστεύει σε χαμένες πατρίδες. Δεν πιστεύει σε αλησμόνητες Πατρίδες. Πιστεύει σε σκλαβωμένες Πατρίδες. Και αν σήμερα αυτό φαντάζει έξω από κάθε λογική, έτσι και εμείς πρέπει να λέμε μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου, μέχρι να έρθει Άγγελος Κυρίου «Του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη!». ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Η Υποκρισία της εξουσίας και η Προδοσία του ΚΚΕ

Πριν λίγες ημέρες στην επίθεση της Χρυσής Αυγής μέσα στο κοινοβούλιο για το θέμα της «Μακεδονίας» και την υποκρισία της ΝΔ, η οποία κάνει πατριδοκαπηλία στα εθνικά θέματα, σηκώθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και είπε ότι δεν δικαιούμεθα να ομιλούμε για Πατρίδα! Δεν δικαιούμεθα εμείς να μιλούμε για Πατρίδα που έχουμε υπηρετήσει σε κάθε γωνιά των Ελληνικών Συνόρων φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη; Και δικαιούνται να ομιλούν αυτοί, οι οποίοι είναι οι περισσότεροι φυγόστρατοι και λιποτάκτες, ή πέρασαν μέσα στα γραφεία; Η ΝΔ έπρεπε να σιωπά, γιατί είχε έναν πρόεδρο που ήταν και πρωθυπουργός της χώρας, με το όνομα Γεώργιος Ράλλης. Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός της τελευταίας κατοχικής κυβερνήσεως. Είναι η μοναδική περίπτωση σε Ευρωπαϊκή χώρα όπου ο γιος ενός κατοχικού πρωθυπουργού έγινε πρωθυπουργός. Ο δε Γεώργιος Ράλλης ήταν συνήγορος του πατέρα του στην δίκη η οποία έγινε, και επιπλέον έγραψε και βιβλίο με τίτλο «Ο Ιωάννης Ράλλης ομιλών εκ του τάφου» όπου υπερασπίζεται τον κατοχικό πρωθυπουργό. Έγραψε και δεύτερο βιβλίο το 1993 με τίτλο «Κοιτάζοντας πίσω» όπου και πάλι υπερασπίζεται τον πατέρα του. Αν θέλουν να μιλήσουμε για δοσίλογους, ας κοιτάξουμε τα ονόματα όλων των μεγαλοκαπιταλιστών αυτής της χώρας, οι οποίοι είχαν παραπεμφθεί ως οικονομικοί δοσίλογοι. Ο Χρυσαυγίτης είναι Εθνικιστής. Και αυτό που μετρά πάνω από όλα για έναν Εθνικιστή είναι η Τιμή της Στολής. Αν μας είχε δώσει ο Θεός την ευκαιρία να ζούσαμε τότε, θα τιμούσαμε την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού και του Έλληνα Στρατιώτη, και θα πολεμούσαμε. Πόσοι γνωρίζουν αλήθεια, ότι η επίσημη γραμμή του ΚΚΕ όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 ήταν τα μέλη του να μην πολεμήσουν στο μέτωπο γιατί υπήρχε τότε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότοφ; Πόσοι γνωρίζουν άραγε ότι όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα απελευθερώθηκαν από την Ακροναυπλία Έλληνες κομμουνιστές οι οποίοι δήλωσαν Βούλγαροι υπήκοοι με παρέμβαση της Βουλγαρικής πρεσβείας; Και αυτοί σήμερα παριστάνουν τους ήρωες και εγκαλούν την Χρυσή Αυγή για έλλειψη Πατριωτισμού.

Εθνικό Νόμισμα – Αγρότες η Ψυχή του Έθνους

Η επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα για την Χρυσή Αυγή αποτελεί Ιδεολογικό Στόχο, γιατί ένα κράτος δεν μπορεί να είναι ποτέ Ελεύθερο εάν δεν έχει Εθνικό Νόμισμα. Είναι, λοιπόν, στοιχείο της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Πιστεύω πρώτα απ όλα, ότι αυτό που χρειάζεται η Πατρίδα μας είναι η επιστροφή στον Πρωτογενή Τομέα. Στην Εθνική Παραγωγή. Για αυτό στηρίξαμε τον αγώνα των αγροτών. Γιατί οι αγρότες είναι η Ψυχή του Έθνους. Αλλά ακριβώς όπως και τότε με τις πορείες και τις συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων» βρέθηκαν οι Ιούδες του λαού με τα στειλιάρια και τις κόκκινες σημαίες να παριστάνουν τους πραίτορες του κοινοβουλίου και της ξενοκρατίας μπροστά από τα ΜΑΤ, έτσι και τώρα, στις αγροτικές κινητοποιήσεις βρέθηκαν 17 μόνον τρακτέρ να κάνουν πορεία μέσα στην Αθήνα, και αυτοί, οι δήθεν προστάτες της εργατικής τάξεως, οι άνθρωποι του ΚΚΕ βρέθηκαν να προδίδουν για μια ακόμα φορά τον Λαό. Κάποτε με την απόφαση της 5ης ολομέλειάς τους, μιλούσαν για αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη. Ξεπουλούσαν την μισή Ελλάδα. Τώρα ξεπουλάνε τον Λαό, παίζοντας τον ρόλο της 5ης φάλαγγας του καπιταλισμού μέσα από τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Είναι μεγάλο το μίσος τους για την Χρυσή Αυγή γιατί τους κόβει τον δρόμο προς τον Λαό. Γιατί η Χρυσή Αυγή έφτασε σε λαϊκές συνοικίες, σε λαϊκούς Δήμους, όπως το Πέραμα, το Κερατσίνι, το Περιστέρι, να παίρνει 10 και 15%. Φεύγουνε από το ΚΚΕ, γιατί έχουνε καταλάβει ότι είναι υποκριτές και ψεύτες. Ήρθε η νέα αριστερά, η οποία είναι, για να μιλήσουμε ιδεολογικά, η αριστερά του Μαρκούζε και του Καρλ Πόπερ της «ανοιχτής κοινωνίας», σε αυτήν την οποία ανήκει και ο Τζωρτζ Σώρος. Ήρθε και δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ακολουθεί μια σκληρή καπιταλιστική γραμμή στον οικονομικό τομέα, και μια σκληρή εθνομηδενιστική πολιτική στα ζητήματα τα Εθνικά.

Σκάνδαλα και διαφθορά

Ακούμε εδώ και δεκαετίες για τα σκάνδαλα και δεν είδαμε να συμβαίνει τίποτε. Παρά μόνον ένα πολιτικό «πτώμα» ο Άκης Τσοχατζόπουλος που τον πήγαν στην φυλακή. Δεν ήταν, όμως, μόνον ο Τσοχατζόπουλος. Γνωρίζετε πόσο κόστισε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου μέσα στο οποίο υπήρχαν και «γαλάζια» παιδιά; Ξέρετε πόσα χρήματα πήραν από το χρηματιστήριο; 145 δισεκατομμύρια ευρώ είναι το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου για το οποίο κανείς δεν λέει λέξη. Και το μόνο που κοιτάνε είναι το πώς θα κόψουνε από τους αγρότες το μερικώς αφορολόγητο πετρέλαιο. Πώς θα καταδικάσουν τον Ελληνικό λαό σε ανέχεια και δυστυχία, πώς θα καταντήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις να μην έχουν τα εφόδια τα οποία χρειάζονται για την Άμυνα της Χώρας.

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, αλλά τα αφεντικά και τα σκάνδαλα μένουν ίδια. Κάτι καινούργιο, όμως, φάνηκε στον ορίζοντα. Κάτι που δεν μπορούν να το χειραγωγήσουν. Που δεν μπορούν να το κάνουν να συμβιβαστεί. Δεν μπορούν να το κάνουν να προσκυνήσει. «Οι κλέφτες προσκυνήσανε και γίνανε ραγιάδες. Μα ένα μικρό κλεφτόπουλο δεν λέει να προσκυνήσει». Αυτό το μικρό κλεφτόπουλο δεν είναι άλλο από την αγωνιζόμενη Χρυσή Αυγή. Ο Άγιος του Έθνους, ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός είχε πει ότι θα έρθει κάποτε ένα ψευτορωμέικο. Μην το πιστέψετε. Μη το προσκυνήσετε. Θα έρθει και άλλο αληθινό. Αυτό το άλλο είναι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Η  Σύμμαχος Ορθόδοξη Ρωσία και η Έξοδος από την Ευρωζώνη

Για να αντιμετωπίσουμε την τουρκική απειλή πρέπει να αναζητήσουμε συμμαχίες. Και ένας στιβαρός και σταθερός σύμμαχος, δεν μπορεί να είναι άλλος από μια Εθνικιστική και Ορθόδοξη Ρωσία. Φυσικά και η Ελλάδα δεν πρόκειται να απεμπολήσει τα δικαιώματά της. Μας λέει η Αμερική: «Μα όλα αυτά που λέτε ισοδυναμεί με έξοδο από την Ευρωζώνη.» Ε, λοιπόν, ΝΑΙ. Αν χρειαστεί να απαντήσουμε στο ερώτημα «ευρώ ή Ελλάδα», θα πούμε Ελλάδα.

Το παραμύθι της ελληνοτουρκικής φιλίας

Εκατό ολόκληρα χρόνια ο Ελληνισμός πολεμούσε και προχωρούσε. Και ξαφνικά άρχισαν η φαγωμάρα και η πτώση. Άρχισε το παραμύθι της Ελληνοτουρκικής φιλίας. Φτάνοντας στο σημείο ο Ελ. Βενιζέλος να προτείνει για Νόμπελ Ειρήνης το 1930, τον σφαγέα των Ελλήνων, τον Κεμάλ Ατατούρκ. Με το παραμύθι, λοιπόν, της ελληνοτουρκικής «φιλίας» πορευθήκαμε. Και ύστερα οι διάφοροι «εθνικόφρονες» προς χάρη του ΝΑΤΟ, αναγνώρισαν την Γιουγκοσλαβία. Μέχρι τότε δεν είχαμε αναγνωρίσει την Γιουγκοσλαβία, γιατί μια από τις ομόσπονδες δημοκρατίες της είχε το προκλητικό όνομα «Μακεδονία».

Αλλά όταν ο Τίτο συγκρούσθηκε με τον Στάλιν, τότε οι πράκτορες των Αμερικάνων που μας παριστάνουν τους «εθνικόφρονες» αναγνώρισαν την Γιουγκοσλαβία. Απεμπόλησαν τα Εθνικά Δίκαια. Είχαμε επίσης, τα γεγονότα του 1955, όταν κακοποίησαν τις οικογένειες των Ελλήνων στρατιωτών μέσα στην Σμύρνη. Και τους βανδαλισμούς και τις δολοφονίες, τις λεηλασίες εκκλησιών μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ελληνισμός συνεχώς υποχωρεί.

«Με την καρδιά μου ζεστή»

Σε πέντε χρόνια από σήμερα, όταν πλέον αυτό το αμαρτωλό βασίλειο θα έχει ξετυλίξει όλο τον μίτο της προδοσίας, ίσως τότε να είναι η ώρα των Εθνικιστών. Και θα έρθει ένας νέος αιώνας, όπου ο Ελληνισμός και πάλι θα προχωρήσει μπροστά. Θα θυμηθώ τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη που έλεγε «Τον ένα γυρεύω τον τρελό, αυτός γράφει Ιστορία»! ΝΑΙ. Είμαστε από τους «τρελούς» που γράφουμε ιστορία. Και αν χρειαστεί θα κάνουμε και ακόμα μεγαλύτερες θυσίες.

Χθες έφυγα από το Συνέδριο με την καρδιά μου ζεστή γιατί είδα ότι υπάρχει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας η σπίθα αναμμένη. Η σπίθα που θα γίνει πυρκαγιά και θα κάψει κάθε τι σάπιο και αρρωστημένο σε αυτή την χώρα. Μια νέα ημέρα ξημερώνει για την Ελλάδα. Και την ημέρα αυτή θα σημαδέψει ένας ήλιος λαμπρός. Ο Ήλιος ο λαμπρός της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!

(Φ. 143) 

 

Advertisements