Μου λένε ότι πρέπει να αποδεχθώ το Ισλάμ. Ότι είναι χριστιανικό μου καθήκον!

Χωρίς τίτλο.jpg

Στις 11/6/2014 μόλις δύο ημέρες μετά την κατάκτηση της Μοσούλης στο Ιράκ η τζιχαντιστική οργάνωση ΙSIS εξέδωσε μια χάρτα από 16 άρθρα που ρυθμίζουν την ζωή των 1,5 εκατομυρίων κατοίκων της πόλης: Το άρθρο 5 προβλέπει την «εκτέλεση, σταύρωση, ακρωτηριασμό άνω και κάτω άκρων ή εξορία» πριν βέβαια την αιώνια κόλαση για όσους «καταστρέφουν τη γη» εναντιούμενοι στο θέλημα του Θεού. Το άρθρο 10 απαγορεύει κάθε δημόσια εκδήλωση που αντιτίθεται στο ισλάμ. Το άρθρο 13 προβλέπει την καταστροφή των αγαλμάτων που προϋπήρχαν του ισλάμ και στα οποία αποδίδονταν τιμή. Αυτό θεμελιώνεται στην καταστροφή από τον Μωάμεθ 360 αγαλμάτων στη Μέκκα. Εδράζεται στο εδάφιο του κεφαλαίου (sourate) AlMaeda: «Ω πιστοί! Το κρασί, τα τυχερά παιχνίδια, τα είδωλα, τα βέλη της μαντικής δεν είναι παρά βδέλυγμα, έργο του διαβόλου. Αποχωριστείτε τα για να ευημερήσετε». Το άρθρο 14 προβλέπει ότι οι γυναίκες οφείλουν να καλύπτουν το πρόσωπο και όλο το σώμα με ένα niqab όταν βγαίνουν. Η έξοδός τους επιτρέπεται μόνο αν η «μετακίνηση είναι απαραίτητη» και εξουσιοδοτημένη από τον πατέρα, τον αδερφό ή τον άντρα και μόνο αν συνοδεύoνται από έναν από αυτούς. Η Daech επιβάλει το status dhimmi(που προβλέπει ότι ο χριστιανός είναι υπό κηδεμονία σε γη του ισλάμ)στους χριστιανούς της Μοσούλης και επιβάλλεται κεφαλικός φόρος 250 δολαρίων μηνιαίως.

Στο βιβλίο ‘Umdat as-Salik wa ‘Uddat an-Nasik (Στήριγμα του ταξιδιώτη και εργαλεία του λάτρη/πιστού) διαβάζουμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα σχετικά με την αποστασία από το Ισλάμ: 2ο κεφάλαιο 8,0 Αποστασία από το Ισλάμ «Ριντά» (Ridda) “Η αποχώρηση από το Ισλάμ είναι η πιο άσχημη μορφή απιστίας (κουφρ – kufr) και η χειρότερη. Μπορεί να προκύψει δια του σαρκασμού, όπως όταν ειπωθεί σε κάποιον «Κόψε τα νύχια σου, είναι ‘σούννα’» και εκείνος απαντήσει «Δεν θα το έκανα, ακόμα και αν ήταν» 8,1 Όταν ένα άτομο που έχει φθάσει στην εφηβεία και έχει σώας τας φρένας πρόθυμα αποστατεί από το Ισλάμ, του αξίζει να θανατωθεί. 8.2 Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι υποχρεωτικό για τον χαλίφη (ή τον αντιπρόσωπό του) να του ζητήσει να μετανοήσει και να επιστρέψει στο Ισλάμ. Αν το κάνει, γίνεται αποδεκτό. Αν όμως αρνηθεί, θανατώνεται αμέσως. Πράξεις που συνεπάγονται αποχώρηση από το Ισλάμ και την αντίστοιχη τιμωρία, μεταξύ άλλων είναι:

– η στηλίτευση του Αλλάχ ή του αγγελιοφόρου Του

– η άρνηση της ύπαρξης του Αλλάχ, της άναρχης αιωνιότητάς Του

– ο σαρκασμός γύρω από το όνομα του Αλλάχ, της εντολής Του, της απαγόρευσής Του, της υπόσχεσής Του, ή της απειλής Του

– η άρνηση οποιουδήποτε εδαφίου του Κορανίου ή ό,τι άλλο του ανήκει δια της ακαδημαϊκής ομοφωνίας, ή η προσθήκη κάποιου εδαφίου που δεν του ανήκει.

– το να πει κανείς περιπαιχτικά «Δεν γνωρίζω τι είναι η πίστη»

– η στηλίτευση της θρησκείας του Ισλάμ

– η πίστη πως τα πράγματα αφ’ εαυτού τους ή δια της φύσεώς τους έχουν οποιαδήποτε επιρροή ανεξάρτητη από το θέλημα του Αλλάχ

– η άρνηση της υπάρξεως των αγγέλων ή των τζίνι, ή των ουρανών

– ο σαρκασμός για οποιοδήποτε θέσπισμα του Ιερού Νόμου

Ζούμε σίγουρα την εποχή της “Αναπουδούπολης”. Εκείνου του παιδικού παραμυθιού όπου όλα είναι ανάποδα. Μόνο που εδώ δεν είναι παραμύθι αλλά πραγματική ζωή και το επιμύθιο “κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα” δεν θα το ακούσουμε στο τέλος. Τι είναι η θρησκεία εκείνων των ανθρώπων που εγκαταλείπουν τις χώρες τους, για να έρθουν στις δικές μας και απαιτούν να αλλάξουμε την ζωή μας και να την κάνουμε όπως στις χώρες από όπου έφυγαν γιατί δεν τους άρεσε; Οι “θεϊκός” προφήτης Μουχάμμαντ ήταν παιδόφιλος: παντρεύτηκε την Άισα όταν εκείνη ήταν 6 ετών, και «ολοκλήρωσε το γάμο» όταν εκείνη έγινε 9… Το δικαστήριο της σαρία εξέδωσε μια fatwa δηλώνοντας ότι η πόλη Al-Qamishli με την έντονη παρουσία χριστιανικού και κουρδικού στοιχείου ανήκει στην l’EIIL: «Εκκενώστε την πόλη από όλους τους χριστιανούς: πάρτε τις γυναίκες τους, αυτές σας ανήκουν, και αποκεφαλίστε τους άντρες.» Η Θεοκρατική αντίληψη του Ισλάμ, επιβάλλει ένα αντίστοιχο κράτος. Δεν είναι ανεκτική ούτε ανθρωπιστική θρησκεία, είναι μια στυγνή δικτατορία σκέψεων και πράξεων, που θα επιβληθεί στις χώρες της Ευρώπης μέσα από τους ασταμάτητους πληθυσμούς που παράνομα κι άλογα εισβάλλουν συνεχώς. Πρέπει λοιπόν να δείξουμε επαγρύπνηση και δυναμικότητα. Μην επιτρέψετε στα παιδιά μας να ζήσουν ως μειονότητες, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ

(Φ. 144) 

Advertisements

One comment

 1. Για τον Γιαννη Καψη και ολους και ολες υβριστών και δολοφονων των….προοδευτικων δυναμεων
  Ακουστε λοιπον ! Βριζετε την Χ.Α., και μας αποκαλειτε …φασιστες, ακροδεξιούς, ναζιστες χιτλερι –
  κους, ναζιστικο μορφομα, και άλλες διαφορες ………….Απλα σας απαντούμε, εμεις ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , πως, οσο πιο πολύ ανηθικα, ανεντιμα και βρωμικα
  επιτίθεστε κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πατριωτικου κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τοσο περισσοτερο
  πετυχενετε αντίθετα αποτελέσματ και τοσο περισσοτερο ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΤΕ. Οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ καθημερινα, και μεσα και και εξω από τη Πατριδα ΜΑΣ!!!
  Αλλα, και αν ακομα δεχτούμε τις γελοιες συκοφαντιες που μας προσαπτετε, αυτό δεν θα μας
  πτοησει καθολου, αφου δεν μας λετε Δ Υ Ο πραγματα, αυτό που εσεις εισαστε…………..
  Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ και Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ …..Αυτοι εισαστε που ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΕ…ΚΑΨΗ!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.