H Μακεδονία στο έλεος των «μεταναστών»

Χωρίς τίτλο

Tον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Αντώνιος Γρέγος, Ιωάννης Σαχινίδης και Χρήστος Χατζησάββας 

Συνέντευξη στον Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

Για τα προβλήματα των πολύπαθων περιοχών της Μακεδονίας που μαστίζονται αυτό τον καιρό από τον εφιάλτη των μεταναστών από την Ασία και την Αφρική μας μίλησαν οι βουλευτές βορείου Ελλάδος της Χρυσής Αυγής Α. Γρέγος (Α΄ Θεσσαλονίκης), Ι. Σαχινίδης (Πέλλας) και Χ. Χατζησάββας (Κιλκίς).

Πείτε μας ποια είναι η κατάσταση στην βόρειο Ελλάδα, και πώς αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες αυτά που συμβαίνουν με τα κέντρα κράτησης, τους λαθρομετανάστες, το κλείσιμο των δρόμων. Υπάρχουν περιστατικά βίας εκ μέρους τους προς τους Έλληνες;

Αντώνης Γρέγος: Η κατάσταση που επικρατεί για τους κατοίκους σε όλες τις περιοχές που έχουν δημιουργηθεί αυτά τα περίεργα κέντρα φιλοξενίας κλειστού και ανοικτού τύπου με την ονομασία «hot spot», είναι πραγματικά τραγική. Τα άτομα τα οποία αυτή την στιγμή βρίσκονται σε αυτά τα κέντρα, διαπράττουν σωρεία ποινικών αδικημάτων. Μιλάμε για ληστείες, για παρακώλυση συγκοινωνιών, για εμπόριο ναρκωτικών ουσιών. Έχουμε πολλαπλά κρούσματα βίας. Έχουμε κρούσματα απειλών και εκφοβισμού εις βάρος των κατοίκων, έχουμε λεηλασίες. Σπάζουν σταυρούς στα νεκροταφεία. Καταστρέφουν εκκλησάκια, αμαυρώνουνε σύμβολα.  Έχω καταθέσει ερώτηση και στον αρμόδιο υπουργό γιατί δεν γίνονται συλλήψεις για την σωρεία αυτών των ποινικών αδικημάτων που διαπράττονται από τους λαθρομετανάστες, και απάντηση δεν έχω λάβει. Οι ηλικίες τους είναι από 18 έως και 45 ετών. Βλέπεις ένα απίστευτο μίσος στα μάτια αυτών των ανθρώπων. Από δίπλα έχουμε τους «αλληλέγγυους», που είναι αυτοί οι περίεργοι τύποι οι οποίοι έχουν σχέση με τον υποτιθέμενο «αντιεξουσιαστικό» χώρο. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς μεταφέρουν λαθρομετανάστες από περιοχή σε περιοχή και τους χρησιμοποιούν όπως αυτοί θέλουν. Οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όριά τους. Αυτοί που κάνανε το λάθος να φιλοξενήσουν κάποιους, βγαίνουν τώρα και διαμαρτύρονται καταγγέλλοντας συγκεκριμένα περιστατικά. Το κράτος δεν υπάρχει πουθενά. Πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι εκκωφαντικά τραγικό.

Είναι ολοφάνερο ότι ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμοστεί από αυτή την κυβέρνηση. Η μόνη που θα μπορούσε να εφαρμόσει τους Νόμους, είναι η Χρυσή Αυγή. Οι πολίτες είναι απροστάτευτοι, και δεν έχουν πού να στραφούν. Η κατάσταση συνεχίζεται, και θα γίνει ακόμα πιο δραματική, λόγω του ότι οι ροές θα αυξηθούν τους καλοκαιρινούς μήνες, και θα πλημμυρίσει όχι μόνον η Μακεδονία, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Αυτό είναι ένα πολύ βρώμικο, σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης και κάποιων γνωστών διεθνών κύκλων. Το σχέδιο αυτό είναι η ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, και σε αυτό το σχέδιο πρέπει να πούμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Τα σχέδια τους να μην περάσουν.

Ιωάννης Σαχινίδης: Μέχρι αυτή την στιγμή είναι ακόμα έξω από τα Γιαννιτσά στα παλιά σφαγεία, και εχθές φύγανε με λεωφορεία και πήγανε στην Ειδομένη. Υπάρχουν στην δική μας περιοχή τρία εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα τα οποία σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν. Αντιδράσεις υπήρξαν και μάλιστα έντονες από τους κατοίκους, όταν πήγαν κάτι να κάνουνε στα Γιαννιτσά με τα δύο στρατόπεδα, εκεί που κάψανε δύο κτίρια. Ήδη σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο στα Σκύδρα, υπήρχανε αντιδράσεις. Και παλαιότερα που είχε ακουστεί κάτι για κέντρα, υπήρξε κινητοποίηση από τους κατοίκους και μάλιστα με την προτροπή της εκκλησίας. Στον χώρο της εκκλησίας έγινε και η πρώτη συγκέντρωση, και μετά πήγανε και στο στρατόπεδο. Μιλάμε πάντα για τα Σκύδρα. Αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή, είναι να μην πέσουν στην παγίδα οι αγρότες, και πάρουν κάποιους από αυτούς στην δούλεψη τους. Μην ξεχνάμε ότι εδώ στην περιοχή υπάρχουνε και τα εργοστάσια κονσερβοποιίας. Υπάρχουνε Έλληνες άνεργοι. Εμείς είχαμε φτάσει στο σημείο, να καταγράφουμε μέσα από τις τοπικές μας ποιοι Έλληνες υπήρχαν άνεργοι, για να προωθήσουμε στις θέσεις αυτές Ελληνόπουλα, Έλληνες που έχουν ανάγκη από εργασία.

Χρήστος Χατζησάββας: Εδώ στο Κιλκίς, στο Πολύκαστρο στην Νέα Καβάλα, στο Χέρσο και στα άλλα άτυπα hot spot που δεν αναφέρει κανένας, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η Χρυσή Αυγή για όλα αυτά που λέει εδώ και χρόνια. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά από τότε που οι άλλες χώρες κλείσανε τα σύνορα. Υπάρχουν κάποιοι πράκτορες των ΜΚΟ οι οποίοι κατευθύνουν και υποκινούν καταστάσεις. Τα μεγαλύτερα προβλήματα που δημιουργούνε οι λαθρομετανάστες είναι τα μπλόκα που κάνουν επάνω στους δρόμους, εμποδίζοντας τους Έλληνες πολίτες να κυκλοφορήσουν στους δρόμους για τους οποίους πληρώνουν. Ακόμα και ένας κάτοικος Θεσσαλονίκης αν θέλει να πάει προς το Πολύκαστρο, θα συναντήσει το «μπλόκο» των λαθρομεταναστών. Εκεί στα μπλόκα υπήρξαν επιθέσεις σε κάποιες εκ των οποίων ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Επιθέσεις εναντίον Ελλήνων, οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν τα εμπορεύματα τους, αλλά και να πάνε στην δουλειά τους. Είδαμε το εξωφρενικό, λαθρομετανάστες να ζητάνε και να ελέγχουν έγγραφα και ταυτότητες Ελλήνων για να δουν την εθνικότητα, αν έχουν εμπορεύματα και τι είναι αυτά! Αφήνανε να περνάνε μόνον τα Ι.Χ και τα φορτηγά που δεν είχανε εμπορεύματα. Αυτά που είχανε εμπορεύματα δεν τα αφήνανε να περάσουνε. Όταν κάποια στιγμή οι οδηγοί κλείσανε σε ένδειξη διαμαρτυρίας το άλλο ρεύμα, τους επετέθησαν οργανωμένα 200-300 άτομα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας, καθώς μια διμοιρία ΜΑΤ και πέντε αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί, έπαιζαν απλά τον ρόλο security. Οι εντολές που έχουν πάρει είναι να μην επεμβαίνουν, κι ο ρόλος τους να είναι διακοσμητικός. Δεν τους επιτρέπουν να επέμβουν, να ρίξουν χημικά, αλλά ούτε και να κάνουν συλλήψεις.

Ότι και να συμβεί, ούτε καν τους ακουμπάνε. Στην Ειδομένη υπάρχει ο κανονικός καταυλισμός στον οποίο βρίσκονται περίπου 2.000 λαθρομετανάστες, ενώ υπάρχει και στα πέριξ ο παράτυπος καταυλισμός στον οποίο αγγίζουν τις 15.000! Όλοι αυτοί είναι από μη εμπόλεμες περιοχές, επομένως και τα σύνορα να ανοίξουν δεν πρόκειται να τους δεχθούν να περάσουν σε άλλες χώρες, γιατί εκεί εφαρμόζονται οι νόμοι.

Τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής έχουν καταλεηλατηθεί από τον χειμώνα μέχρι και σήμερα. Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Λεηλατούν ολόκληρα χωριά, αλλά τελευταία ακόμα και τις αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού, και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, χωρίς να τους εμποδίζει κανείς. Τα πάντα είναι στο έλεος τους. Το κράτος απλά δεν υπάρχει. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου. Εμείς, ως Χρυσή Αυγή, ενημερώνουμε τους κατοίκους και άλλων περιοχών για αυτά που πρόκειται να συμβούν. Όσοι ακούνε ότι στην περιοχή τους θα φτιάξουνε hot spot, ας πάνε να κάνουν μια επίσκεψη στην Ειδομένη, για να δουν ποιο είναι το μέλλον που επιφυλάσσουν και για την δική τους περιοχή. Φροντίσανε ο Σαμαράς, ο Δένδιας, και ο Αθανασίου, να προλειάνουν το έδαφος για όλα αυτά τα φοβερά που κάνει σήμερα ο Τσίπρας. Το να μιλήσεις σαν Έλληνας, να αντιδράσεις σαν Έλληνας μέσα στον ίδιο σου τον τόπο για όλα αυτά τα φοβερά που σου συμβαίνουν, εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο που φτιάχτηκε για αυτόν ακριβώς  τον σκοπό. Και αυτό είναι επίτευγμα της κυβέρνησης της ΝΔ. Εδώ θα καταγγείλω και τον ύποπτο ρόλο των διαφόρων ΜΚΟ περιγράφοντας το εξής περιστατικό. Όταν η αστυνομία συνέλαβε μια λευκή γυναίκα που δεν ήταν μετανάστης, και την έβαλε στο περιπολικό γιατί υποκινούσε κάποιες περίεργες καταστάσεις, επιτεθήκανε οργανωμένα στους αστυνομικούς εκατοντάδες λαθρομετανάστες και την απελευθερώσανε! Μετά από λίγο, οι αστυνομικοί έκπληκτοι, -καθώς δεν το περίμεναν-, τους είδανε να επιτίθενται και πάλι στο περιπολικό χωρίς να γνωρίζουν για ποιο λόγο. Σας πληροφορώ ότι επιτεθήκανε και πάλι, για να πάρουνε μια τσάντα που αυτή η γυναίκα είχε ξεχάσει μέσα στο περιπολικό! Γιατί υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την σπουδαιότητα αυτής της τσάντας; Τι είχε μέσα που δεν έπρεπε να πέσει στα χέρια της αστυνομίας, μέχρι σημείου να οργανωθεί μια νέα επίθεση σε αστυνομικούς για μια τσάντα; Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και αυτούς που έρχονται και δίνουν φαγητό σε όσους έχουν κλείσει τους δρόμους, και όταν ερωτηθούν αρνούνται σε δημοσιογράφους να πουν ακόμα και το από ποια χώρα είναι, καταλαβαίνουμε τον ρόλο που παίζουν όλα αυτά τα άτομα μέσα στην χώρα μας.

Συνέχεια στην έντυπη έκδοση

(Φ. 144) 

 

 

Advertisements