Από την σύνταξη

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ έχουμε την χαρά να προαναγγείλουμε μια νέα στήλη και να προσθέσουμε δύο.

Η νέα στήλη, η οποία σύντομα θα υλοποιηθεί, θα αφορά τους ανθρώπους με «ειδικά προσόντα», όπως είναι στην πραγματικότητα, γνωστούς ως Α.Μ.Ε.Α. Περισσότερα μπορεί να διαβάσει ο αναγνώστης στην σελίδα 3, με αφορμή την δημιουργία της «Εθνικής Ενωσης Α.Μ.Ε.Α.» με την στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Η νέα στήλη θα προσφέρει δημόσιο βήμα στα Α.Μ.Ε.Α. και θα βοηθήσει στην γνωστοποίηση και την ευαισθητοποίηση πάνω στα θέματα που αφορούν τους πολίτες και συνέλληνές μας, οι οποίοι ως πραγματικά ευαίσθητη κοινωνική ομάδα,  πλήττονται ακόμη περισσότερο από τις πολιτικές των μνημονίων.

Στην ίδια σελίδα, παρουσιάζουμε την στήλη με τίτλο «Πάτρια Κυνοφιλία». Κάθε εβδομάδα ο συνεργάτης μας κτηνίατρος κ. Γιώργος Βασιλείου θα καταθέτει ιστορίες, πληροφορίες και ιδέες για την πανίδα. Τι περιεκτική νοήματος λέξη, σκέφτηκαν, αλήθεια, οι πρόγονοί μας, για να περιγράψουν τους τετράποδους, δίποδους και λοιπούς συνεργάτες και συμπορευτές στην συγκατοίκηση της γης μας.

Από το φύλλο αυτό επανέρχεται η μόνιμη στήλη των αγροτικών θεμάτων, με πρώτη αναφορά στην ιστορική Αβερώφειο Γεωργική Σχολή της Λάρισας, η οποία ταλανίζεται από προβλήματα, που την απειλούν με άμεσο κλείσιμο. (σελ….) Παρ’ όλα αυτά, στην Σχολή φοιτούν νέοι άνθρωποι, εκατό στον αριθμό.

Για εμάς τους Εθνικιστές, η αγάπη προς την Φύση είναι συνδεδεμένη με την αγάπη προς τον Ανθρωπο. Ανθρωποι, ζώα και φυτά, ολόκληρη η Πλάση, αποτελούμε ένα θαυμαστό και απολύτως ταιριαστό και ισόρροπο σύνολο. Η βίαιη αποκοπή του ανθρώπου από το Φυσικό Περιβάλλον, με την Βιομηχανική Επανάσταση, η μεταπολεμική αστυφιλία και η απανθρωπιά της πόλης, αποξένωσαν τους Ελληνες από τα ζωντανά της Φύσης. Μετέτρεψαν τα ζώα σε αξεσουάρ κυρίων και μπιμπελό κυριών και προκάλεσαν αποστροφή προς τα κατοικίδια και οικόσιτα ζώα.

Σε πολιτικό επίπεδο η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής είναι θέση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Η πρωτογενής παραγωγή και μόνον μπορεί και να εξασφαλίσει την φυσική επιβίωση του λαού, αλλά ακόμη περισσότερο να τον αποκαθάρει από την ξενομανία και τα φτιασιδώματα, και να ισορροπήσει την ψυχή και τον νου του.

Στα υπόλοιπα θέματα αυτού του  φύλλου, μια ακόμη επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων μας  για την καταστροφή της γαλακτοκομικής βιομηχανίας, με ευθύνη και των Ελλήνων βιομηχάνων, αλλά βεβαίως και των πολιτικών, που βάζουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην καταστροφή της παραγωγής στην Ελλάδα.

Η Ελληνική οικονομία βρίσκεται σήμερα παγιδευμένη στις επιλογές της άρχουσας τάξης και των πολιτικών του αντισυνταγματικού, μνημονιακού τόξου. Μόνη ελπίδα για την Ελληνική Πατρίδα είναι η απεμπλοκή της από τις πολιτικές της καταστροφής, που υπογράφουν σύσσωμοι οι πολιτικάντηδες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων».

Βέβαια, ο τελευταίος που τόλμησε να βγάλει τον λαό από τα αδιέξοδα,  χάρισε τα χρέη στους αγρότες και παρέδωσε την οικονομία με μηδενικά ελλείμματα, πέθανε εγκαταλελειμμένος από τους ευεργετηθέντες, έγκλειστος και άρρωστος, τιμωρημένος από το καθεστώς των διαπλεκόμενων του χρήματος και της εξουσίας, και ξεχασμένος από την συνένοχη σιωπηλή μάζα.

Ετσι η κάλπικη «δημοκρατία» θέλησε να αποτρέψει κάθε ελπίδα και υπόνοια αντίστασης στην περιφερόμενη ως πολύφερνη νύφη, μεταπολιτευτική παντοδυναμία της.

Μα να, που κάποιοι έχουν άλλη γνώμη. Κάποιοι που απέναντι στην Σημαία μας, έδωσαν πάλι τον όρκο «Η θα γενείς στολίδι μας, ή μαύρο σάβανό μας». Και μερικές φορές, καταπώς λέει ο Μακρυγιάννης, όταν οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν, «λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν».

Εμείς οι Ελληνες Εθνικιστές είμαστε αποφασισμένοι, λόγο τον λόγο, λέξη την λέξη, να πάρουμε την Πατρίδα μας στα χέρια μας. Μέχρι την νίκη!

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 146) 

 

 

Advertisements