Το έγκλημα της εμβρυοκτονίας

 

8-1

Τετρακόσιες χιλιάδες εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα των Μνημονίων. Σε μια χώρα όπου οι αλλογενείς μετανάστες «γεννάνε σαν τα κουνέλια», σε μια χώρα γερόντων, μια μεγάλη πόλη νέων Ελλήνων δολοφονείται κάθε χρόνο!

Ποιος άραγε θυμάται σήμερα, την θλιβερή επέτειο της ψήφισης του καταστροφικού Νόμου 1609/1986, με τον παραπλανητικό τίτλο: «Τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης και προστασίας της γυναίκας»; Με αυτό το έκτρωμα της εποχής Ανδρέα Παπανδρέου, ουσιαστικά «νομιμοποιήθηκαν» οι δολοφονικές εκτρώσεις. Γιατί «δολοφονικές»; Γιατί όταν υπάρχει πρόθεση, ο φόνος είναι ΠΑΝΤΑ εκ προμελέτης! Τριάντα ολόκληρα χρόνια λοιπόν πέρασαν, και στον βωμό της ευθυνοφοβίας που μαστίζει την χώρα της «αβεβαιότητας» και του τυχοδιωκτισμού, έχει θυσιαστεί μια ακόμα Ελλάδα!

Εάν υπολογίσουμε ότι στην Ελλάδα πραγματοποιούνται περίπου 350.000 με 450.000 εκτρώσεις, από το 1986 μέχρι και σήμερα, δολοφονήθηκαν πριν δουν το φως, 10,5 με 13,5  εκατομμύρια νέα, αθώα Ελληνόπουλα. ΝΑΙ. Δεκατρία εκατομμύρια Έλληνες δεν ήρθαν σε αυτόν τον κόσμο, γιατί «κάποιοι» αποφάσισαν ότι πρέπει να πεθάνουν πριν γεννηθούν! Και αυτό το έγκλημα δεν βαρύνει μόνον τις βεβαιωμένα απάνθρωπες ανθελληνικές κυβερνήσεις.

Μπορεί οι μισέλληνες να καταδιώξανε και να αφανίσανε τους πολύτεκνους. Μπορεί να δημιουργήσανε μια οικονομική κρίση που να μην ευνοεί την γέννηση νέων υπάρξεων, αλλά… πριν από 10 και 20 χρόνια που η ψευτοευημερία ανθούσε, γιατί οι εκτρώσεις και πάλι είχαν κτυπήσει κόκκινο; Πολλαπλές λοιπόν οι αιτίες, και πολλοί οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα.

Σε αυτή την εφιαλτική ιστορία, είναι αξιοσημείωτος ο ρόλος της προπαγάνδας. Έτσι η λέξη «έκτρωση», αντικαταστάθηκε με τον πολύ πιο εύηχο όρο: «τεχνιτή διακοπή της εγκυμοσύνης»! Με αυτή την λογική, μια ειδεχθής δολοφονία ενηλίκου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «τεχνιτή διακοπή της ζωής»!

Ο δολοφόνος, πάντα έχει μια «δικαιολογία»! Με την διάταξη του άρθρου 5, παρ. 2 του Συντάγματος, το δικαίωμα στην ζωή κατοχυρώνεται κατά τρόπο απόλυτο. Ποιος όμως ασχολείται με τέτοιες «ασήμαντες» λεπτομέρειες όπως είναι το Σύνταγμα;

«Δικαίωμα στον φόνο» των αγέννητων ψυχών

Σε μια Ελλάδα που προάγει το «δικαίωμα» στην έκτρωση ως μια ακόμα «πρόοδο» στα δικαιώματα της γυναίκας, και τους λαθρομετανάστες σαν λύση του δημογραφικού, η λογική αποχωρεί.

Σε αυτή την κοινωνία της διαστροφής, «κάποιοι» προβάλουν το ειδεχθές έγκλημα των εκτρώσεων σαν κάτι το «ανθρωπιστικό».

Κατά τα άλλα, η υποκριτική κοινωνία μας στέκεται με αποτροπιασμό στο όντως απεχθές φαινόμενο του Καιάδα της αρχαίας Σπάρτης, αλλά και στις απάνθρωπες μεθόδους του Ναζισμού, ενώ υπερθεματίζει και νομοθετεί υπέρ του σύγχρονου, απείρως μεγαλύτερου Καιάδα των εκτρώσεων, που δολοφονεί ακόμα και τα υγιή παιδιά. Νεοταξικοί υποκριτές και προοδευτικοί Φαρισαίοι διατείνονται ότι το έμβρυο, δεν είναι αυτόνομος άνθρωπος και δεν έχει ψυχή.

Σύμφωνα με την Εκκλησία, «δεν νοείται έστω και για απειροελάχιστο χρονικό διάστημα σώμα άνευ ψυχής, ούτε ψυχή άνευ σώματος». Αλλά και η σύγχρονη γενετική επιστήμη επιβεβαιώνει ότι το έμβρυο έχει όλες τις γενετικές πληροφορίες -DNA ως αυτόνομος άνθρωπος από την σύλληψη του, και όχι από κάποια εβδομάδα της κυήσεως και μετά.

Στις τρεις εβδομάδες το έμβρυο έχει αναπτύξει τις καταβολές ματιών, πνευμόνων, στομάχου, σπονδυλικής στήλης και καρδιάς. Η καρδιά του χτυπά κανονικά από την 18η μέρα. Μετά τους 2,5 μήνες, δεν δημιουργείται κανένα νέο όργανο, απλά μεγαλώνουν τα ήδη υπάρχοντα! Μιλάμε δηλαδή για έναν κανονικό μικροσκοπικό άνθρωπο, τον οποίο ακόμα και όταν τον γραπώνει η «μέγγενη» της αφαίρεσης, ανθίσταται, και αγωνίζεται με τις λίγες του δυνάμεις για να ζήσει! Μάλιστα, οι επιστήμονες απέδειξαν ότι το έμβρυο αισθάνεται πόνο, και μάλιστα πολύ πριν από τις 8 πρώτες εβδομάδες.

Δολοφονίες με την «βούλα» του Νόμου

Ο «προοδευτικός» νεοταξίτης νομοθέτης αυθαίρετα αποφαίνεται ότι: «Δεν είναι άδικη πράξη η τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης που ενεργείται με συναίνεση της εγκύου…»! Νομιμοποιεί δηλαδή τον φόνο, και πετάει το «μπαλάκι» στην μητέρα-«εκτελεστή». Έχει διαπιστωθεί ότι, αν μπορούσαν οι μητέρες να δουν το αγέννητο παιδί τους πριν αποφασίσουν να προβούν σε έκτρωση, ελάχιστες θα προχωρούσαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Κάποιος σοφός είχε γράψει κάποτε ότι: «Η κοιλιά των γυναικών κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης θα έπρεπε να είναι διάφανη, για να μπορούν οι μελλοντικές μητέρες να βλέπουν από την πρώτη στιγμή το παιδί τους»!

Επιβάλλεται να καταργηθεί άμεσα ο εκτρωματικός αυτός νόμος. Σε μια όμως κοινωνία όπου κάνουνε κουμάντο ανθέλληνες, μια κοινωνία που προωθεί τον αφανισμό των ήδη υπαρχόντων Ελλήνων, δεν υπάρχει πιθανότητα να περιμένουμε μια κίνηση που θα προωθούσε την επίγνωση της ευθύνης.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες εκτρώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στην Πατρίδα μας, αυτές που με νόμο υποστηρίζονται από το απάνθρωπο προς τους Έλληνες κράτος, δεν είναι δικαίωμα. ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ. Αλήθεια, ποιες είναι οι θέσεις των «ανθρωπιστών», που κόπτονται για τα δικαιώματα των τριτοκοσμικών εισβολέων; Πού είναι ο «πόνος» και η «φιλανθρωπία» τους για τις αθώες υπάρξεις που χάνονται; Πόση υποκρισία και απανθρωπιά μπορεί να κρύβει μέσα της μια κοινωνία που νομοθετεί τον θάνατο των ιδίων των αγέννητων παιδιών της;

Η απάντηση βέβαια υπάρχει, αλλά δεν βολεύει κανέναν από αυτούς που χαμογελάνε όταν βλέπουν την Ελλάδα να «μειώνεται» και να χάνεται. Πριν όμως βιαστούμε να ρίξουμε τις ευθύνες μόνον στους άλλους, ας κοιτάξουμε και τον εαυτό μας στον καθρέφτη, και ας τον ρωτήσουμε: «ποιος μπορεί να μας υποχρεώσει να σκοτώσουμε ένα παιδί, το παιδί μας, αν εμείς οι ίδιοι δεν αποφασίσουμε τον θάνατο του;».

Η απάντηση είναι ΚΑΝΕΙΣ. Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να το κάνουμε. Όταν λοιπόν γίνεται μια έκτρωση, για αυτόν τον φόνο, δεν ευθύνεται μόνον η εποχή και η πολιτεία. Αυτοί προσφέρουν το άλλοθι της ατιμωρησίας σε ένα επαχθές έγκλημα Εμείς, γιατί το δεχόμαστε;

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ  

(φ. 147)

 

 

Advertisements