Η πτώση της Καθολικής Ευρώπης

Χωρίς τίτλο.jpg

Η μαχητική ανατροπή της φυσικής τάξης προελαύνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, ενώ οι ιθαγενείς παρακολουθούν παραιτημένοι από κάθε προσπάθεια αντίδρασης την καταστροφή τους. Ούτε σκέψη για επιθετικό, συγκροτημένο αντίλογο στην αντιφυσική προπαγάνδα που είναι το νέο status quo.

Δυο χώρες με ιδιαίτερα παραδοσιακό τρόπο ζωής «έπεσαν» τις μέρες αυτές στην Νεοταξίτικη κυριαρχία. Η Ιταλία και η Ιρλανδία. Η επιβολή και υλοποίηση της νεοταξίτικης προπαγάνδας στις χώρες αυτές είναι συμβολική, αφού και οι δύο θεωρούνται προπύργια των Συντηρητικών Καθολικών.

Ενώ στο Λονδίνο η «αντικατάσταση των πληθυσμών» είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή ενός Μουσουλμάνου δημάρχου (ο αντίπαλός του ήταν ο αντιευρωπαίος γκουρού της οικολογίας Ζακ Γκόλντσμιθ, της γνωστής οικογένειας), στην γειτονική Ιρλανδία ορίστηκε νέα υπουργός Νεότητος από τον Συντηρητικό Πρωθυπουργό Enda Kenny, η Katherine Zappone, λεσβία και «παντρεμένη» με μια πρώην καλόγρια.

Η Katherine Zappone γεννήθηκε στις ΗΠΑ, σπούδασε στο Καθολικό Πανεπιστήμιο στην Βοστώνη. Το 1981 συνάντησε την Ann Louise Gilligan η οποία από το 1976 δίδασκε Θεολογία στο Πανεπιστήμιο St Patrick.

Ο «γάμος» μεταξύ ομοφυλοφίλων νομοθετήθηκε στην Ιρλανδία τον Μάιο του 2015, μετά από δημοψήφισμα στο οποίο το 62% των Ιρλανδών που θεωρούνται ιδιαίτερα πιστοί στον Καθολικισμό, ψήφισε υπέρ. Μάλιστα πάνω από 1,2 εκ. Ιρλανδοί παρακαολούθησαν ζωντανά την Zappone να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό της.

Η νέα υπουργός είναι καθηγήτρια Θεολογίας και Ηθικής στο  Trinity College του Δουβλίνου, μέλος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και μαζί με την Gilligan, μέλος της κοινότητας που επιδιώκει την απελευθέρωση των παιδιών από τον σεξισμό.

Στην Ιταλία 372 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου των ομοφυλοφίλων, 51 κατά και 99 απήχαν. Έτσι ανοίγει πλέον ο δρόμος και στη Ιταλία για την δημιουργία «ομόφυλων οικογενειών». Η ψήφιση έρχεται ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Ιταλίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το καλοκαίρι του 2015 το οποίο απεφάνθη ότι η έλλειψη νομοθεσίας για την αναγνώριση του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αποτελεί παραβίαση του δικαιώματος στον ιδιωτικό και οικογενειακό βίο.

Όσες όμως υποχωρήσεις και κινήσεις καθησυχασμού και αν κάνουν οι άνθρωποι της Φύσης απέναντι στα υποκινούμενα της Νέας Τάξης, οι τελευταίοι θα απαιτούν ολοένα και περισσότερα.

Σε μια άλλη προδήλως Καθολική χώρα, την Ισπανία, η Anna Gabriel, βουλευτής του αποσχιστικού κόμματος της Καταλωνίας  CUP (Candidatura de Unitad Popular, parti d’extreme gauche indιpendantiste) πρότεινε την δημιουργία μιας ομάδων που θα αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των παιδιών προφυλάσσοντάς τα από τον συντηρητισμό των οικογενειών τους.

Η ενορχηστρωμένη και «από τα πάνω» επιβολή του νεοσυντηρητισμού στο όνομα της «επανάστασης» των Ομοφυλοφίλων και της καταπολέμησης του «ρατσισμού»  είναι πλέον γεγονός σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο. Είναι και αυτός ένας λόγος που η προπαγάνδα του νεοταξίτικου Συστήματος επιχειρεί συστηματικά να στρέψει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, συμπεριλαμβανομένων των Εθνικιστών, σε έναν πιθανό κατ’ ελάχιστον σύμμαχο των παραδοσιακών  δομών, τον μετριοπαθή συντηρητικό μουσουλμανικό κόσμο.

(Φ. 149)