Βρετανός αξιωματικός στον ISIS

isis.jpg

Τρόμο έχει προκαλέσει στις βρετανικές Αρχές η πρόσφατη αυτομόληση ενός αξιωματικού του βρετανικού ναυτικού στην Συρία, προκειμένου να ενταχθεί στις τάξεις της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους. Δεν πρόκειται για κάποιον γηγενή λευκό Βρετανό ή έστω Ευρωπαίο. Πρόκειται για άλλον έναν από τα πολλά εκατομμύρια Ασιάτες και Αφρικανούς μουσουλμάνους εποίκους.

Το πλήρες όνομα του 28χρονου αξιωματικού είναι Αλί Μοχάμεντ Ομέρ Αλοσαΐμι (Ali Mohammed Omer Alosaimi). Με καταγωγή από το Κουβέιτ, ζούσε στην Αγγλία όπου αρχικώς σπούδασε στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας και στην συνέχεια πραγματοποίησε καριέρα ως αξιωματικός από το 2011 μέχρι και την φυγή του τον Μάιο του 2016. Το ιδιαιτέρως ανησυχητικό είναι πως εκπαιδεύθηκε ως αξιωματικός γέφυρας και έτσι έχει αποκτήσει πλήρη γνωστική πρόσβαση στην εσωτερική δομή και λειτουργία (και) του πολεμικού ναυτικού της Βρετανίας. Η σχετική γνώση του σίγουρα αποτελεί μέγιστη απειλή για την Βρετανία, καθώς είναι βέβαιο πως θα χρησιμοποιηθεί από το Ισλαμικό Κράτος προκειμένου να πλήξει την Βρετανία μέσω θαλάσσης.

Στην Πατρίδα μας, βιώνουμε ήδη την εισβολή των εκατομμυρίων εξ ανατολών μουσουλμάνων εποίκων και την, δια νόμων πλέον, απόπειρα νομιμοποίησης και μονιμοποίησης τους. Επιπλέον, ήδη δεκαετίες πια, επιχειρείται η διείσδυση τούρκων μυστικών πρακτόρων στην ευρύτερη Δημόσια Διοίκηση και βεβαίως και στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας. Αρωγοί (ακούσιοι ή εκούσιοι δεν έχει σημασία, διότι η ιστορική τους ευθύνη απέναντι στο Ελληνικό Έθνος αμάχητα τεκμαίρεται) σε αυτήν την μέγιστη προδοσία, οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις.

Με το νομικό πλαίσιο το οποίο θέτουν, ανοίγουν κερκόπορτες και γκρεμίζουν τείχη, επιτρέποντας την άλωση της πατρίδας μας. Με νόμους οι οποίοι για παράδειγμα, προβλέπουν ποσοστό προσλήψεων μέσω διαγωνισμών Α.Σ.Ε.Π. μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη. Μιας μειονότητας που τα πραγματικά ονόματα των μελών της τα οποία μετέχουν στους εν λόγω διαγωνισμούς, βρίσκονται στους καταλόγους μισθοδοσίας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Με νόμους οι οποίοι στο πλαίσιο του διεθνισμού και της αναγκαστικώς προωθούμενης και επιβαλλόμενης πολυπολιτισμικότητας, νομιμοποιούν τους μουσουλμάνους εισβολείς, τους εξισώνουν με τους Έλληνες πολίτες και τους καθιστούν εποίκους στην πατρίδα μας, όπως αντίστοιχα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Άραγε, σε πόσο καιρό από σήμερα θα βρεθεί ο αντίστοιχος αλλογενής και αλλόθρησκος αξιωματικός του Ελληνικού Ναυτικού, ο οποίος θα αυτομολήσει στο Ισλαμικό Κράτος;

Τσάμης Θεοφάνης

Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων

(Φ. 150) 

Advertisements