ευρώ=δουλεία

13165860_615464661951782_5438912975011454457_n.jpg

Δεν είναι μόνο η Βρετανία που ετοιμάζεται να ψηφίσει για το αν θα μείνει ή όχι στο ευρωπαϊκό μόρφωμα της τοκογλυφίας. Όλο και περισσότερες φωνές ακούγονται οι οποίες επιθυμούν να πηδήξουν από το τραίνο της ΕΕ, μιας ένωσης που καθόλου δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών της, αλλά τα συμφέροντα των τραπεζών και των ύποπτης προέλευσης funds. Τόσο η Ιταλία όσο και η Γαλλία, αλλά και αρκετές ακόμη χώρες με συντριπτικά ποσοστά ζητούν την αποχώρηση από μια Ευρώπη που προσπαθεί να καταστρέψει τα εθνικά κράτη και η οποία έχει θεοποιήσει το χρήμα, βάζοντάς το πάνω από ζωές και έθνη.

Το ευρώ δεν είναι ένα νόμισμα, αλλά μία μορφή διακυβέρνησης, με στόχο την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των χωρών που το έχουν υιοθετήσει, καθώς επίσης την καταστροφή των κοινωνικών επιτευγμάτων.

Οι πολίτες της Ευρώπης ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν την Ε.Ε. μιας και δεν υπήρξε η Ευρώπη των Εθνών, με προστασία της εθνικής διαφορετικότητας, αλλά μια Ευρώπη που νομιμοποίησε και υιοθέτησε ό,τι εναντιώνεται στο Φυσικό Νόμο, που διέπει τα πάντα. Οργή και απορία προκαλεί η στάση της Ελλάδας. Υπερασπίζεται την εξαφανισμένη από τις ζωές των Ελλήνων θεότητα του κατοχικού αυτού νομίσματος που συνεχίζει να καταστρέφει τους Έλληνες. Και οι Έλληνες  όμως είναι εν πολλοίς συνένοχοι, μιας και με το «μπακαλεύεσθαι» που επιμένουν να έχουν ως τρόπο σκέψης και ψήφου, του δίνουν το δικαίωμα αυτό. Ακόμη και τα συστημικά Μέσα παραπληροφόρησης αμέσως μετά από την ψήφιση των εθνοκτόνων μνημονίων αναφέρουν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε βγει από την Ε.Ε., αντί να πληρώνουμε το ύποπτο από πλευράς κοπής και κυκλοφορίας ευρώ, το οποίο, πέρα από τις άλλες δυσλειτουργίες που προκαλεί, βλάπτει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Πλην όμως, οι διαπιστώσεις αυτές εντελώς τυχαία αποκαλύπτονται κατόπιν εορτής.

Μοναδική πλέον φωνή αντίστασης, με συνέπεια λόγων και έργων, αποτελούν οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που όχι μόνο καταψήφισαν τα μνημόνια αλλά και δια στόματος του Αρχηγού τους Ν. Γ. Μιχαλολιάκου,  δήλωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν το ξεπούλημα της Πατρίδας, από τα ενεργούμενα των ξένων δυνάμεων κατοχής, αλλά και έδωσαν την ρητή δέσμευση ότι θα πάρουμε τη Πατρίδα μας πίσω, όταν ο Ελληνικός λαός δώσει με τη ψήφο του την δύναμη στον Λαϊκό Σύνδεσμο για την οικοδόμηση του Εθνικού κράτους που πρεσβεύει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

(Φ. 151) 

Advertisements