Τέρμα το χρήμα της Ε.Ε. για τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»;

Χωρίς τίτλο.jpg

Η οργάνωση Γιατροί χωρίς Σύνορα η οποία πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στην ενθάρρυνση των μεταναστευτικών ροών από τρίτες χωρες προς την Ευρώπη είναι δυσαρεστημένη από την συμφωνία Τουρκίας-Ε.Ε. Η συμφωνία αν και προβλέπει ζεστό ευρωπαϊκό χρήμα για τους Τούρκους, -χρήμα που δήθεν δεν υπάρχει για τον ελληνικό λαό-, βρίσκει αντίθετους τους «Γιατρούς» γιατί «έχει ως σκοπό να σπρώξει τα άτομα και τα προβλήματά τους μακριά από τις ευρωπαϊκές ακτές», όπως αναφέρει η οργάνωση. Μάλιστα, σε ένδειξη … διαμαρτυρίας, δήλωσε ότι αρνείται να δεχθεί πλέον χρήματα από την Ε.Ε. και τα κράτη-μέλη.

Μα δεν ήταν «Μη Κυβερνητική» όπως και οι εκατοντάδες Οργανώσεις-όργανα των ξένων συμφερόντων της Νέας Τάξης και της Πολυπολιτισμικότητας;

Εμείς ως Εθνικιστές χαιρετίζουμε την απόφαση των «Γιατρών» οι οποίοι πάντως, αντίθετα με τον ελληνικό λαό, δεν θα πεινάσουν, αφού ως τώρα λάμβαναν από την Ε.Ε. και τα χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων, δηλαδή και ημών των Ελλήνων, ποσό που ανερχόταν μεταξύ 50 και 60 εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο!

(Φ. 155) 

 

 

Advertisements