Η φωνή της αλήθειας

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Οι δρόμοι στην Ντάκα, πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, πλημμυρισμένοι από το αίμα των ζώων που θυσιάστηκαν τελετουργικά για το Μπαϊράμι.

H πολιτική ζωή της Ελλάδος παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον πλέγμα δρωμένων, φαινομένων, και επιφενομένων. Είναι η επαναλαμβανόμενη συγκυβέρνηση Αριστεράς και Δεξιάς, χθες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και σήμερα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι η πλήρης έλλειψη στήριξης στην κυβέρνηση από άπαντα τα ΜΜΕ. Εκτός συγκεκριμένων και αναμενόμενων εφημερίδων ολόκληρος ο Τύπος και οι τηλεοπτικοί σταθμοί την αντιπολιτεύονται ανοιχτά. Παρ’ όλα αυτά, διατηρεί την πλειοψηφία στηριζόμενη από την ομαδική παραίσθηση των ψηφοφόρων που ακολουθούν το ολόγραμμα ενός αριστερού και επαναστατικού κόμματος και μιας «αριστερής» και «επαναστατικής» κυβερνήσεως.

Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να κυβερνά με σιδηρά πυγμή στο εσωτερικό και με ευκαμψία χυλού στο εξωτερικό, ακολουθώντας μια  τιμωρητική και καταφανώς αδιέξοδη πολιτική εναντίον των Ελλήνων. Σε αυτό τον βοηθά η μυθολογία και η προπαγάνδα της Αριστεράς, πως, αν κι αυτός δεν μπορεί να κάνει κάτι, τότε δεν μπορεί κανείς.

Χωρίς τίτλο.jpg

Η  Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της, αλλά και τα περισσότερα κόμματα, δεν αποτελούν πραγματική αντιπολίτευση αφού συντάσσονται με τις μημονιακές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, και περιμένουν να πέσει το σάπιο φρούτο της Αριστεράς για να πάρουν την σειρά τους στην εξουσία η οποία θεωρούν ότι τους ανήκει, είτε κληρονομικώ δικαίω είτε δια της επιφοιτήσεως του φραπέ.

Η μόνη διαφοροποίηση συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης είναι ότι η αντιπολίτευση θέλει ακόμη περισσότερο μνημόνιο και είναι πρόθυμη να κάνει ακόμη βαθύτερες επικύψεις στους τοκογλύφους.

Χωρίς τίτλο.jpg

Σε αυτήν την πρωτοφανή ως προς την αμεσότητα και ορατότητά της κοινή πλεύση που ρέπει ταχύτατα προς τον Ολοκληρωτισμό, μόνη αντίσταση και εναλλακτική οδό αποτελεί ο λαϊκός εθνικισμός. Η στήριξη στους αγρότες μας, στους παραγωγούς μας, στους εφευρετικούς και φιλοπρόοδους Ελληνες επαγγελματίες, βιοτέχνες και βιομηχάνους, ο δρόμος της εθνικής επιλογής, το «Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Ελληνες»  είναι ο δρόμος προς την Εθνική Ανεξαρτησία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Οι δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου από την ΔΕΘ (σελ. 5) δείχνουν το σταθερό βάθρο πάνω στο οποίο μπορεί και πρέπει να πατήσει η νέα πολιτική, η μόνη επιλογή  που μπορεί να φέρει την ανάταξη και ανοικοδόμηση της χώρας.

Είχε προηγηθεί η δυναμική παρουσία του Αρχηγού, βουλευτών, στελεχών και φίλων του εθνικιστικού κόμματος στις Θερμοπύλες, (σελ.3), από όπου και το DVD που προσφέρουμε σήμερα με το ΕΜΠΡΟΣ στους αναγνώστες της εφημερίδας μας, με την σκέψη μας ιδιαιτέρως σε όσους δεν έχουν υπολογιστές και συνδέσεις στο διαδίκτυο για να παρακολουθούν τις δράσεις του μόνου κόμματος που τολμά δημόσιες, ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Στο φύλλο αυτό, εκτάκτως με 32 σελίδες, περιλαμβάνεται ένα αφιέρωμα για την ΥΓΕΙΑ (σελ. 15-22)  που παρατίθεται μεταξύ άλλων μια ενδιαφέρουσα έρευνα με τον χάρτη της διασποράς της ελονοσίας στην Ελλάδα, η οποία πλέον παρουσιάζει εγχώρια μετάδοση, δεν προέρχεται δηλαδή πλέον από περιστασιακούς ταξιδιώτες.

Στο σημερινό φύλλο δημοσιεύουμε ακόμη ενδιαφέροντα άρθρα για την Ιστορία, προτάσεις για το γεωπολιτικό αύριο της Ελλάδος, ρεπορτάζ για τα άμεσα και πρακτικά προβλήματα των Ελλήνων από τις καταστροφές στην Πελοπόννησο ως την θέρμανση στην Φλώρινα.

Να σημειώσουμε ότι στο σημερινό φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ καλωσορίζουμε μια νέα στήλη για την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, που συντάσσεται στην ακριτική Φλώρινα. Επίσης από την ΘΡΑΚΗ μας έρχονται οι πληροφορίες για τις δραστηριότητες των τουρκοφρόνων που αλωνίζουν χάρις στην αδιαφορία και την ολιγωρία των βρυξελλιώτικων αθηναϊκών κυβερνήσεων.

Αντίσταση γίνεται με γνώση και ενημέρωση, αντίσταση μικρή και πρακτική, στις μικρές Θερμοπύλες που καθένας και καθεμιά μας φυλά.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 166)

Advertisements