«XΡΕΙ ΛΕΓΕΙΝ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ»

Χωρίς τίτλο.jpg

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 έδωσε συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Σ’ αυτήν την συνέντευξη ο Γενικός Γραμματέας τοποθετήθηκε σε δύο κυρίως ενότητες, στην ευρυτέρα που αφορούσε στην στηλίτευση των καθεστωτικών κυβερνήσεων του μνημονίου και των αντανακλάσεών του στον Ελληνικό λαό, καθώς και στο κλιμακούμενο τρομερό πρόβλημα της ανεξελέγκτου λαθρομεταναστεύσεως στην Πατρίδα μας. Χαρακτηριστικά ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ανεφέρθη στο προσφάτως ανακύψαν ζήτημα της αναγκαστικής παρουσίας παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο του Ωραιοκάστρου και την επακολουθήσασα αντίδραση των Ελλήνων γονέων δηλώνοντας ότι, τα καθεστωτικά κόμματα και τα συστημικά ΜΜΕ ενώθηκαν σε μιαν ανίερη σύνδεση με σκοπό να εξαπολύσουν εναντίον των καλώς αντιδρούντων συμπατριωτών μας γονέων και κηδεμόνων των Ελληνόπουλων του Ωραιοκάστρου έναν απηνή «διωγμό μαγισσών» και υπό την απειλή των κρατικών διώξεων να εξαλειφθούν οι εύλογες ανησυχίες και αντιδράσεις τους. Ο Γενικός Γραμματέας εδήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και όλων των Στελεχών του προς όλους τους νομίμως ανθισταμένους προς την λαθρομετανάστευση συμπατριώτες μας.

Σε ότι αφορά στον πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο του ΣΥΡΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο Γενικός Γραμματέας επεσήμανε την κωμικοτραγική συνέχεια της πολύμορφης αυταπάτης του, καθώς και την ανερυθρίαστη επίδειξη διαρκούς ασυνεπείας ως προς τις ευθύνες της διακυβερνήσεως της χώρας εκ μέρους του τάχα λαοκεντρικού και ανθρωπιστή «αριστερού», που συνέχισε ατάραχος την εισροή νέων μνημονιακών επιθέσεων κατά της Πατρίδας μας. Ακόμη επέκρινε την αμετροέπεια του πρωθυπουργού, που εγγίζει την θρασύτητα καθώς ομιλεί για «πορεία προς τον γυρισμό» ενώ υφίσταται ένα διαρκώς αυξανόμενο κλείσιμο επιχειρήσεων παντός είδους και υπερπολλαπλασιάζεται η μετανάστευση των ομοεθνών μας στο εξωτερικό, για βιοτικούς λόγους.

Από τις επισημάνσεις του κ. Μιχαλολιάκου για την ανυπαρξία κυβερνητικού έργου και ουσιώδους πολιτικής λειτουργίας, δεν έλειψε η καταγγελία του για την ακατάσχετη παροχολογία, την μεγαλοστομία και τις φρούδες υποσχέσεις, τόσο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, που διαγκωνίζονται στο εμπόριο ελπίδων και στην καταλήστευση των ονείρων του λαού μας. Ο Γενικός Γραμματέας απεκάλυψε την δολιότητα του ψευδεπίγραφου χαρακτηρισμού ως τάχα «κοινωνικών επιχειρήσεων» των ξενοκίνητων ΜΚΟ, οι οποίες κατευθύνονται απ’ τους Διεθνείς Επικυριάρχους και τα εντόπια τσιράκια τους, οπότε η κατά τους κρατούντες φερ’ ειπείν «κοινωνική οικονομία» δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια βαθυτέρα και ευρυτέρα διαπλοκή – υποδούλωση του οικονομικού ιστού του παραπαίοντος βαλσαμωμένου «ελληνικού» κράτους στις εθνοαποδομητικές δραστηριότητες των ΜΚΟ.

Με ιδιαίτερη σαφήνεια ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος κατέδειξε την ανόητη ματαιότητα μηρυκασμού διαφόρων σωτηρίων οικονομικών προγραμμάτων, τα οποία επί 7 περίπου έτη κηρύσσονται και παγίως παραμένουν ανεφάρμοστα από τους σοσιαλφιλελεύθερους ή κομμουνοκαπιταλιστές κήρυκές τους. Για τούτο, όπως ετόνισε, ενώ ευρισκόμεθα στον 7 χρόνο των μνημονίων ουδεμία ανάκαμψη έχει επιτευχθεί. Κατέδειξε δε ως απαραίτητα κατά τον Λαϊκό Σύνδεσμο στρατηγικά βήματα οικονομικής σωτηρίας τα αρρήκτως μεταξύ τους συνδεόμενα :

-χαμηλοί φορολογικοί συντελεστές

– εκμετάλλευση των αφθόνων και ως τούδε αχρησιμοποιήτων εθνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών

– ανακήρυξη (επιτέλους) της Αυτονόμου Οικονομικής Ζώνης.

Επεσήμανε ακόμη εκτός από την ανεπάρκεια των υπαρχόντων προγραμμάτων, και το ότι υπάρχουν λύσεις αλλά ελλείπει η για την εφαρμογή τους απαραίτητη πολιτική θέληση.

Εξήγησε με σαφήνεια ότι η Πατρίδα μας στην  ιστορική φάση που ζούμε ευρίσκεται μεταξύ δύο συνεχών διασταυρουμένων πυρών : Από την πλευρά της Τουρκίας που συνεχίζει να εξαπολύει σε βάρος μας αυξανόμενες μεταναστευτικές ορδές, αλλά και από την πλουτοκρατική Ευρώπη η οποία πολλαπλασιάζει τον λαθρομεταναστευτικό φόρτο σε βάρος μας, αρνούμενη την εφαρμογή των εκ μέρους της αντιστοιχουσών υποχρεώσεων για την επίλυση του τιτανίου προβλήματος.

Ο Γενικός Γραμματέας αποτύπωσε το τρέχων πολυσύνθετο και πολυεπίπεδο ανθελληνικό δρώμενο περιγράφοντάς το συνοπτικώς ως «Οικονομικό πόλεμο των διεθνών εγκληματιών κατά της Ελλάδος». Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η σημερινή εξαθλίωση του Έθνους αποτελεί συνισταμένη διαφόρων εθνοαποδομητικών ενεργειών και οικονομικών πληγμάτων τα οποία προηγήθησαν:

-Το έως στιγμής μη διωχθέν σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, με κόστος εις βάρος του λαού μας 143 δισ. ευρώ

– Την ένταξη της Ελλάδος στην ζώνη του ευρώ δίχως την προσήκουσα θεσμική και δομική προετοιμασία του κράτους και μάλιστα με χρήση πλαστών οικονομικών στοιχείων, δρώμενο που εστοίχισε στο Έθνος περισσότερα από 20 δισ. ευρώ

– Την αθρόα κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και  τις υπερχρεώσεις επ’ αφορμή των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, όπου όπως είπε: «πολλοί έφαγαν πολλά»

– Την επέλευση του πρώτου Μνημονίου από το 2009, με εκλυτική προς τούτο χρησιμοποίηση των ψευδεπιγράφων δεδομένων της ΕΛΣΤΑΤ υπό τον διευθυντή της Γεωργίου, τέως υπάλληλο του ΔΝΤ.

Μετά την σαφή αποτύπωση των ανωτέρω φάσεων της οικονομικοκοινωνικής εξαρθρώσεως και καταστροφής της Πατρίδος μας ο Γενικός Γραμματέας, πριν να ξεκινήσει τις ερωταποκρίσεις με τους παρισταμένους δημοσιογράφους, επεσήμανε ως χαρακτηριστικό δείγμα κακοήθους και προδοτικής ραστώνης και αδιαφορίας εκ μέρους του ημιπαράλυτου ελληνοφώνου κρατικού μηχανισμού την συνεχιζόμενη περιφρόνηση χρησιμοποιήσεως του γερμανικού κατοχικού δανείου και των συνακολούθων γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων, πεδίων που όπως έγραψε  το γερμανικό περιοδικό Spiegel υπερβαίνουν αθροιστικώς τα 290 δισ. ευρώ υπέρ της Ελλάδος.

Επηκολούθησε μία γόνιμη αλληλουχία ερωταποκρίσεων μεταξύ των παρισταμένων δημοσιογράφων και του Νικολάου Μιχαλολιάκου επί 40 περίπου λεπτά, όπου ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου δεν έπαυσε να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα, αλλά και να αναλύει και να επεξηγεί τις θέσεις, αποφάσεις και εκτιμήσεις του Κινήματος γύρω από τα πολυποίκιλα προβλήματα τα οποία  εθίγησαν.

ΦΙΛΗΜΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

(Φ. 166)

Advertisements