Λεφτά υπάρχουν… μόνο για λαθραίους

lesvos-lathro1.jpg

Κι εσύ λαέ βασανισμένε… ψήφιζε μνημόνια

 Ελληνες υπηρέτες και αποκομιδή σκουπιδιών από την 117 ΠΜ

 Την ώρα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημεύει περιουσίες ελλήνων, λογαριασμούς και ακίνητα για οφειλές ως και… 5000 ευρώ, την ώρα που εκατοντάδες οικογένειες μετατρέπονται από το ίδιο το κράτος σε ζητιάνους των «καλών» ΜΚΟ για να πάρουν σχολικά είδη ή τρόφιμα στα παιδιά τους, πακτωλός χρημάτων διατίθεται για τους λαθραίους εισβολείς της Πατρίδας μας.

Παλαιότερα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για προχειρότητα και αφέλεια. Σήμερα μόνο για οργανωμένο σχέδιο μπορούμε να κάνουμε λόγο. Κρίνοντας από την χαρακτηριστική περίπτωση της μόνιμης πλέον εγκατάστασης στην Ηλεία εκατοντάδων αλλοφύλων, Σύρων σε πρώτη φάση, ώστε να «νομιμοποιηθεί» συνειδησιακά η εισβολή και να καμφθούν οι αντιστάσεις της τοπικής κοινωνίας, επιβεβαιώνονται πλήρως οι ισχυρισμοί των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής ότι οι «πρόσφυγες» ήρθαν για να μείνουν.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά και να απομειζήσουν κονδύλια, να εκπαιδευτούν και να παραχθούν «Ελληνες» στα μέτρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που απαιτούσε «τώρα!» ο Γιώργος Παπανδρέου του ΔΝΤ.

Οι Σύροι εγκαθίστανται στο θέρετρο LM Village στην Μυρσίνη το οποίο μετατρέπεται σε Κέντρο Μόνιμης Εγκατάστασης Προσφύγων

Για να καλοπιάσουν δηλαδή να χρηματίσουν, δηλαδή να λαδώσουν τους κατοίκους, ανακοινώθηκε ότι θα προσληφθούν από την περιοχή περίπου 50-60 άτομα για τις ανάγκες του Κέντρου. Την διαχείριση του Κέντρου θα αναλάβει ΜΚΟ η οποία και θα χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ με 2,5 εκατομμύρια ευρώ για ανακαίνιση του χώρου, σε πρώτη φάση.

Αυτό προβλέπει το σχέδιο του Υπουργείου  Εσωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι νεοέποικοι δεν εγκαταστάθηκαν τυχαία στην περιοχή. Το έδαφος είχε προετοιμάσει η εγκατάσταση ενός Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ ο οποίος νυμφεύθηκε Ελληνίδα και το 2014 εξελέγη Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Δεν είναι βεβαίως τυχαίο ότι στο Κέντρο προετοιμάζεται ο … εμβολιασμός της περιοχής με αλλοεθνείς, αφού στο Κέντρο Φιλοξενίας διαμένουν 151 παιδιά με τους γονείς ή  κηδεμόνες τους, εκ των οποίων τα 92 είναι ηλικίας από 5 έως 17 ετών, μπορούν επομένως να αγγίξουν εύκολα τα φιλάνθρωπα αισθήματα και να αναμειχθούν σε βάθος δεκαετίας με τον ντόπιο πληθυσμό.

Στα παιδιά αυτά, των οποίων οι γονείς και πρόγονοι καμία συμβολή δεν είχαν στην Ελληνική Οικονομία,  θα παρέχεται εκτός από την δωρεάν πολυτελή στέγαση και δωρεάν εκπαίδευση. Μάλιστα τα παιδιά θα μετακινούνται (δωρεάν, βεβαίως!)  με δύο λεωφορεία ναυλωμένα από το Υπουργείο Παιδείας και θα μεταφέρονται στο δημοτικό σχολείο Μυρσίνης όπου θα διδάσκονται από έλληνες και σύριους δασκάλους, οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά είναι διαθέσιμοι.

Το πρόγραμμα του Υπουργείου προβλέπει και δημιουργική απασχόληση των παιδιών, που ήδη περιλαμβάνει μαθήματα αραβικών, αγγλικών, γερμανικών, γεωγραφίας και μαθηματικών, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και… συναισθηματική ενδυνάμωσή τους με την βοήθεια ψυχολόγων. Στις αίθουσες θα τοποθετηθούν και κλιματιστικά (τα οποία προφανώς είχαν και στα … σπίτια τους, τα «παιδιά»).

Το επιστέγασμα όλων είναι ότι για την αποκομιδή των σκουπιδιών τους, έχει επιστρατευθεί απορριμματοφόρο της 117 ΠΜ, όπερ σημαίνει ότι τα Ελληνόπουλα μαζεύουν τα σκουπίδια των ξένων! Τέτοιο κατάντημα και τέτοια προσβολή για τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις! Είναι επίσης άξιο να σημειωθεί ότι το LM Village επιτάχθηκε από το ΥΠΕΘΑ το οποίο έχει αναλάβει και την τροφοδοσία των «φιλοξενουμένων».

Και ερωτούμε:

Ο νομός Ηλείας δεν έχει άστεγες οικογένειες Ελλήνων με ανήλικα παιδιά, δεν έχει γέροντες οι οποίοι θα μπορούσαν να βρουν στέγη και φροντίδα στις εγκαταστάσεις αυτές; Δεν υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα 38 οικογένειες αστέγων, ανέργων και πολυτέκνων να εγκατασταθούν στα 38 σπίτια; Είναι ή δεν είναι επιλεκτική η στάση του Σύρου δημάρχου, είναι ή δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων εκ μέρους των ελληνικών Αρχών η στέγαση των επυλίδων σε εγκαταστάσεις που

Για όλα αυτά ευθύνονται βεβαίως και οι αποχαυνωμένοι συμπολίτες μας που χάφτουν τους Αϊλάν όπως τους κορμοράνους που δικαιολόγησαν στην κοινή γνώμη τον Πόλεμο του Ιράκ…

To Κέντρο Μόνιμης Εγκατάστασης της Μυρσίνης στεγάζεται σε δημόσια έκταση, και σε παραθεριστικό κέντρο με μπαγκαλόους πολυτελούς κατασκευής με κλιματισμό, κουζίνα, τηλεόραση, τηλέφωνο, πισίνες, εστιατόρια και παιδικές χαρές το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί το 1998. Μέρος όμως των οικίσκων διεκδικεί ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Την έκταση είχε παραχωρήσει η τότε κοινότητα Μυρσίνης στον Δήμο Άνω Λιοσίων και λειτουργούσε με τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, κυρίως για τους δημότες του Δήμου Λιοσίων. Ο δήμος όμως   προχωρήσει σε δανεισμό 800.000.000 ευρώ ενώ είχε υπογράψει και συμφωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο TUI στην Γερμανία για την εκμετάλλευση του συγκροτήματος.

Να που τώρα η γερμανική «επένδυση» πιάνει τόπο…

ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

(Φ. 166)

Advertisements