Υπάλληλος του τουρκικού Προξενείου η σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

Χωρίς τίτλο.jpg

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά επεισόδια μεταξύ των οποίων αυτό στην Γλαύκη Ξάνθης όταν εγκάθετοι της Άγκυρας και του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής «έκλεψαν» φέρετρο μουσουλμάνου στρατιώτη και αφαίρεσαν από πάνω του την ελληνική σημαία.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια καταγγελία για τον ίδιο η οποία αν ισχύει, θα πρέπει να συζητηθεί στη Βουλή και να σημάνει την έκπτωσή του από το βουλευτικό αξίωμα για λόγους εθνικού συμφέροντος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο thraki.com.gr o πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων και διευθυντής της εφημερίδας «Ζαγάλισα» κ. Ιμάμ Αχμέτ, η σύζυγος του βουλευτή του ΣΥΡΡΙΖΑ φέρεται να είναι υπάλληλος του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής!

Ο πρόεδρος των Πομάκων είπε ακόμη για τον Ζεϊμπέκ:

«Τόσο ο ίδιος όσο και ο Μετέ αλλά και το DEB μέχρι σήμερα ήταν με τον Γκιουλέν. Όμως έτσι όπως άλλαξαν τα πράγματα έχει φτάσει ακόμη και ο Μετέ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και κυρίως την συνεχή του παρουσία σε οικοτροφείο του Γκιουλέν στην περιοχή του Κασκανέ, όπου ο ίδιος και η συνοδεία του συχνά πήγαιναν, να λέει ότι πήγαινε εκεί για το… ελέγχει! Για να καταλάβετε την έκταση της επιρροής του Γκιουλέν στην περιοχή μας δεν θα πρέπει να ρωτάμε ποιοι ήταν μαζί του και τον υποστήριζαν αλλά ποιοι δεν ήταν μαζί του…! Τώρα αρκετοί από αυτούς προσπαθούν ν’ αλλάξουν στρατόπεδο για να σωθούν… Φανταστείτε ότι στη Νικομήδεια μόνο πάνω από 1.000 άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους επειδή κατηγορήθηκαν ως υποστηρικτές του Γκιουλέν…! (…) Η σύγκρουση αυτή μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο στην Θράκη αλλά όπου υπάρχει μειονότητα συνδεδεμένη με την Τουρκία, όπως π.χ. στην Βουλγαρία αλλά και στο Καζακστάν όπου μάλιστα υπάρχουν και 35 πανεπιστήμια που χρηματοδοτούνται…! Όλα αυτά για ένα πραξικόπημα για το οποίο πιστεύω ότι δεν έφταιγε τόσο ο Γκιουλέν όσο οι Αμερικανοί…».

Εάν η καταγγελία για την σύζυγο Ζεϊμπέκ ισχύει, δικαιούμαστε να αναρωτηθούμε ποιας χώρας τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και η οικογένειά του;

Και γιατί επιτέλους διαδοχικές ελλαδικές κυβερνήσεις αφήνουν να λειτουργεί η σφηκοφωλιά του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής;

(Φ. 167)

Advertisements