Η φωνή της αλήθειας

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Ο κύριος Τραμπ ομολογεί:«Είπα στην κυρία Κλίντον να είναι στον γάμο μου και ήρθε στον γάμο μου. Δεν είχε άλλη επιλογή γιατί συνεισέφερα σε ίδρυμά (της)»

Η συζήτηση στην Βουλή για την Παιδεία, μια μέρα μετά την υπερψήφιση των νέων μνημονιακών «προαπαιτουμένων»,  έρχεται να προσθέσει μιαν (ακόμη) σφραγίδα υποκρισίας στο διαβατήριο του κόμματος των πολιτικών κομμάτων προς την απαξίωση την δική τους και των θεσμών.

Μνημονιακοί και οι δύο, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με την χρήσιμη κυβερνητική ουρά του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ (για να στηρίζει την καπιταλιστική ΝΔ) και των «ακροδεξιών» ΑΝΕΛ (για να στηρίζεται ο Αριστερός ΣΥΡΙΖΑ), ώστε να τηρούνται οι πολιτικές ισορροπίες και να εξασφαλίζεται η λαϊκή αδράνεια, παίζουν τις «μουσικές καρέκλες», αλλά, δυστυχώς στο παιχνίδι χαμένος είναι συνεχώς η Πατρίδα.

Τόσον η ΝΔ όσον και ο ΣΥΡΙΖΑ έδρασαν και δρουν αντεθνικά, ξεκινώντας με την καταστροφή της Ελληνικής Γλώσσης από τον Δεξιό «ευπατρίδη» Γεώργιο Ράλλη και φθάνοντας ως τον ταύρο εν υαλοπωλείο Φίλη.

Χωρίς τίτλο.jpg

Η κυρία Χίλαρυ Κλίντον διαχειρίζεται την προεκλογική της εκστρατεία δια των υποβολέων της, όπως φαίνεται από το
ακουστικό και την σχετική φορητή συσκευή

Χωρίς τίτλο.jpg

 

Οι διαρκείς υποχωρήσεις των σκληρών Δεξιών απέναντι στον προοδευτισμό του συρμού των δικών τους και των Αριστερών (προπαντός μην μας πουν Δεξιούς!) οδήγησαν στις σημερινές καταστάσεις για τις οποίες ευθύνονται εξίσου. Η σιωπή των φρονίμων καταλήγει σε συνενοχή μετά των αυτουργών.

Οι διαρκείς υποχωρήσεις της «επαναστατικής» κυβέρνησης Τσίπρα το μόνο που επέτυχαν είναι να βάλουν στο ράφι τις κυβερνητικές φιλοδοξίες της πολιτικής Αριστεράς (αλλά όχι και των ένοπλων βραχιόνων της) σε ολόκληρη την Ευρώπη, διαχέοντας στις κοινωνίες την απογοήτευση για την προδοσία των οραμάτων τους. Τουλάχιστον ας αποδώσουμε στους Αριστερούς ότι είναι συνεπείς μεταξύ λόγων και πράξεων ως προς την προδοσία των εθνικών θεμάτων.

Η εξέλιξη αυτή, με τα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα να εφαρμόζονται από τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, και την πάλαι ποτέ «Λαϊκή Δεξιά» Νέα Δημοκρατία να υπεραμύνεται με πάθος της ιδιωτικής εκπαιδεύσεως αφήνοντας τα παιδιά του «δήμου» και τους γονείς τους να παλεύουν με την εισβολή των τριτοκοσμικών στα δημόσια σχολεία, αφήνει διάπλατα ανοιχτό τον δρόμο για τις δυνάμεις του Εθνικισμού να στερεώσουν την περπατησιά τους και να αρθρώσουν πολιτικό λόγο με συγκεκριμένη κοινωνική ατζέντα.

Η διείσδυση των θεμάτων τα οποία θέτουν σταθερά και διαχρονικά οι Εθνικιστές στην Ευρώπη, και μόνον αυτοί, στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, δίνει το στίγμα της στροφής των Δυτικών κοινωνιών προς τα ζητήματα της εθνικής και πολιτισμικής τους ταυτότητας. Παρά τα όσα λέγονται, εκφράζοντας τις επιθυμίες και επιδιώξεις των οδοστρωτήρων της Νέας Τάξεως, οι λαοί της ευρωπαϊκής ομοφυλίας διαθέτουν υγιή κύτταρα και την αποφασιστικότητα να κρατηθούν ζωντανοί στον κόσμο των ερειπίων που δίκην Δρέσδης τους ετοιμάζουν.

Εμείς οι Εθνικιστές έχουμε έναν δυνατό και ανίκητο σύμμαχο να επιδείξουμε στον αέναο αγώνα της Ύπαρξης. Τον Δημιουργό και την δική Του Δημιουργία. Εμπρός τους, και εμπρός στην θέλησή μας, οι δαίμονες της καταστροφής θα γονατίσουν.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 168)

Advertisements