Η φωνή της αλήθειας

13709756_1623843097928065_7645217643578739295_n.jpg

Eλλάδα, η Μητέρα μας, η μια και ακομμάτιαστη ψυχή μας. Για αυτήν την Ελληνική Πατρίδα γενεές Ελλήνων από την βαθύτατη αρχαιότητα κοπίασαν και μάτωσαν. Χάρις σε αυτήν δημιούργησαν Πολιτισμό. Αυτήν υπερασπίστηκαν με τον Πατέρα  Πόλεμο. Όργωσαν με τον Νου και με το Σώμα τους την ύπαρξή τους και την δική της. Ο ιδρώτας και το αίμα τους έγιναν ένα με το χώμα της και καρποφόρησαν την ένδοξη Ιστορία μας.

Στο σημερινό φύλλο δημοσιεύουμε το πρώτο μέρος μιας ενδιαφέρουσας μελέτης για τα Εθνικά Ονόματα των Ελλήνων, η οποία πιστεύουμε ότι θα είναι μια τονωτική του φρονήματος πνευματική τροφή, δυναμωτική του εθνικού φρονήματος, αντίδοτο στην κυρίαρχη προπαγάνδα της απαξίωσης και καταρράκωσης του εθνικού φρονήματος (σελ. 15).

Αυτήν την προαιώνια Μητέρα Πατρίδα περιφρονούν και προδίδουν σε κάθε τους βήμα, με κάθε τους σκέψη και απόφαση, οι απόγονοι αυτών που αιματοκύλησαν την Ελλάδα με αδελφικό αίμα, και παραμένουν «με το όπλο παρά πόδα» (σελ. 4).

Όπως αποκαλύπτουμε με το έγγραφο-ντοκουμέντο που το ΕΜΠΡΟΣ φέρνει σήμερα στο φως, σε κάθε ευκαιρία οι έμμισθοι των «δανειστών» πολιτικάντηδες, υπηρέτες του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης, αποφασίζουν και νομοθετούν εναντίον των συμφερόντων των Ελλήνων. Από τα μεγάλα, όπως τα καταστροφικά Μνημόνια, ως τις καθημερινές αποφάσεις του Δήμου Αθηναίων που, όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης, αποτελούν αποδείξεις ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Όσα οι Έλληνες πλήρωσαν και πληρώνουν, με κρατήσεις, φόρους, ΕΝΦΙΑ και άλλα επαχθή οικονομικά μέτρα, και πλέον αδυνατούν να απολαύσουν για τους ίδιους και τα παιδιά τους, οι παράνομοι εισβολείς τα απολαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτοί είναι ο δημοτικοί άρχοντες, αυτοί είναι οι πολιτικάντηδες που αποφασίζουν για την ζωή μας.

Απέναντι στις προδοσίες τους, Έλληνες που τίμησαν την Ελληνική Σημαία, όπως ο Μαραθωνοδρόμος Τάσος Ψαθάς, σηκώνουν χωρίς φόβο αλλά με θάρρος το λάβαρο του αγώνα και με παρρησία καλούν τους Έλληνες να συνταχθούν στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής (σελ. 8).

Και επειδή η Ελλάδα αποτελεί την καρδιά της υφηλίου, αλλά μοιραία επηρεάζεται από τα διεθνή τεκταινόμενα, αλλά και γιατί έχουμε κάθε λόγο να αναζητήσουμε και να  υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Πατρίδας μας, δημοσιεύουμε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση αναφορικά με τις Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές του Νοεμβρίου και εξηγούμε γιατί είναι προς το συμφέρον των Ελλήνων μεταξύ των δύο υποψηφίων να υπερψηφιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ (σελ.18).

Με επίγνωση της πραγματικότητας, σε κάθε βήμα και απόφασή μας, οι Έλληνες Εθνικιστές αποφασίζουμε με ένα κριτήριο: Πρώτα οι Έλληνες!

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 171)

 

Advertisements