(Μη) Κυβερνητικές Οργανώσεις και ανθελληνικές praksis

Χωρίς τίτλο.jpg

Το σχέδιο του ιδρύματος Levy για την Ελλάδα

Η κ. Ράνια Αντωνοπούλου συνδέεται άμεσα με το Levy Economic Institute το οποίο είναι συνδεδεμένο με τον εργοδότη της, το αμερικανικό πανεπιστήμιο Bard College της Νέας Υόρκης, και  του οποίου Ινστιτούτου διευθυντής είναι ο σύντροφός της. Το Ινστιτούτο αυτό ανέλαβε να εφαρμόσει ένα σχέδιο («πρόγραμμα» με το αζημίωτο) που ονομάζεται «Job Guarantee». Εάν δεν γνωρίζει κανείς καλά την Αγγλική γλώσσα αλλά και, κυρίως, τις λεκτικές ακροβασίες που χρησιμοποιούν οι τύποι τύπου Levy και Soros, και οι μαθητές και υπάλληλοί τους,  με άλλα λόγια οι εξουσιαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δηλαδή της επίδοξης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που απαίτησε «τώρα!» ο ημίαιμος διάδοχος της Αμερικανοσιαλιστικής δυναστείας, George Papandreou, δεν μπορεί να αντιληφθεί το νόημα πίσω από τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι.

Από τις εκατοντάδες σελίδες του Ιδρύματος Levy,  θα σταθούμε για τώρα σε αυτήν που παραθέτουμε, και η οποία κάνει λόγο για το “Job guarantee program” . Στο «πρόγραμμα» γίνεται αναφορά για επιλογή των δικαιούχων σε επίπεδο «κοινότητας». Με άλλα λόγια, τα Έθνη και οι λαοί απαλείφονται και δεν υπάρχουν στον σχεδιασμό του Ιδρύματος Levy (και της υπουργού Αντωνοπούλου), ούτε η έννοια του κράτους, ούτε καν οι «πολίτες» του «λαϊκού κράτους». Υπάρχουν «κοινότητες» οι οποίες αποφασίζουν, η πακιστανική, η αφγανική, ίσως και η ελληνική.

Το point system που περιγράφεται σημαίνει ότι όσο πιο απελπισμένος και όσο πιο μακροχρόνια άνεργος είναι ο Έλληνας (και το μνημονιακό τόξο Αλέξη-Κυριάκου κάνουν τα πάντα γι’ αυτό), τόσο πιο πιθανόν είναι να βρει «δουλειά» δηλαδή «απασχόληση» για μερικούς μήνες, δηλαδή εξάρτηση  από τις «δουλειές» της Αντωνοπούλου, του Levy, και του Τσίπρα.

Αντικείμενα είναι τα εκλεκτά της ΝΤΠ, οι «περιβαλλοντικές παρεμβάσεις» και η «παροχή κοινωνικών υπηρεσιών» όπου το αυτεξούσιο του Έλληνα εν προκειμένω, αντικαθίσταται από την εξάρτηση από τα «προγράμματα» και τις «δομές» των επικυρίαρχων «φιλανθρώπων». Ακόμη πιο χαρακτηριστική όμως είναι η φράση περί «εκπαιδευτικού και πολιτισμικού εμπλουτισμού», μια γλώσσα ακατάληπτη για τους πολλούς που σημαίνει ωμά την ομογενοποίηση, τον παγκόσμιο χυλό που μαγειρεύουν οι επικυρίαρχοι και στον οποίο θέλουν να οδηγήσουν το Έθνος μας. Δηλαδή, εκπαίδευση και προπαγάνδα για την καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού.

Πρακτικά επομένως, το σχέδιο του ιδρύματος Levy για την Ελλάδα -και της κυρίας Αντωνοπούλου άρα και της κυβερνήσεως Τσίπρα- είναι το εξής:

Αφού υπογράψουν μνημόνια και εφαρμόσουν καταστροφικές για την Οικονομία και τον Λαό μας μνημονιακές πολιτικές, εξαθλιώνοντας εκατομμύρια Ελλήνων, οδηγώντας καθημερινά συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία, βρίσκουν φτωχούς και απελπισμένους Έλληνες, και τους «προσφέρουν» εργασία, δηλαδή τους μετατρέπουν σε ευγνώμονες δούλους τους. Επεκτείνοντας έτσι το έργο της ΝΤΠ από τους κυβερνήτες στον κορμό του Έθνους, οι νέοι λοβοτομημένοι, εξαθλιωμένοι υποτακτικοί τους, θα αναλάβουν να κάνουν την «βρώμικη δουλειά» εναντίον του Έθνους τους, την δουλειά των ΜΚΟ και των ξένων εταιριών που έχουν αναλάβει την διακυβέρνηση της Ελλάδας. Και με αυτό εννοούμε ΚΑΙ την εξωτερική πολιτική, ΚΑΙ την εσωτερική (Οικονομία, Εργασία, κοκ.)

Τι προσφέρει τελικά το «πρόγραμμα» Levy-Αντωνοπούλου-ΣΥΡΙΖΑ για την «ανεργία»; Εξυπηρέτηση των εισβολέων και των υψηλών διακινητών τους, με το αζημίωτο των χρηματοδοτούμενων από τις υπερεθνικές δομές ΟΗΕ, ΕΕ, και τα «ιδρύματα», και με χρηματισμό των μεσαίων τάξεων (γιατροί, κοινωνικοί λειτουργοί, κλπ) ώστε να γίνουν όλοι υπάλληλοι και διευκολυντές της τριτοκοσμικής εισβολής και της αντικατάστασης των πληθυσμών.

(Φ. 171)

 

Advertisements