ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Σχέδιο – «Διεθνές Διαβατήριο Φοιτητή» Στα πανεπιστήμια οι εισβολείς

Χωρίς τίτλο.jpg

Πλήρης επιβεβαίωση του ΕΜΠΡΟΣ

Για μια ακόμη φορά αυτοί που σπεύδουν να χαρακτηρίσουν τους Εθνικιστές «Κασσάνδρες που θα διαψευσθούν», διαψεύδονται οι ίδιοι από την αδήριτη πραγματικότητα. Διεθνής επιτροπή εγκαταστάθηκε  στο υπουργείο Παιδείας  για να οργανώσει τα… κριτήρια αναγνώρισης σπουδών των «προσφύγων».

Σκοπός τους είναι να οριστικοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίον θα εισάγονται στα Πανεπιστήμιά μας  φοιτητές αλλογενείς και αλλόθρησκοι και αλλόγλωσσοι, που είναι «πρόσφυγες».

Το γιατί η Ελλάδα των μνημονίων, της ανεργίας και των ελλήνων επιστημόνων που ξενητεύονται θα πρέπει να αναλάβει να… σπουδάσει  στα Πανεπιστήμιά της τους τριτοκοσμικούς επήλυδες, μόνο οι μαρξιστές και φιλελέδες υπάλληλοι της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος και των ομοίων του μπορούν να απαντήσουν.

Μετά τις επιθέσεις του προς την ελληνική Παιδεία ο Φίλης και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι αναλαμβάνουν και αυτό στο συμβόλαιο εξόντωσης των Ελληνικών Πανεπιστημίων αλλά και των Ακαδημαϊκών οι οποίοι ως τώρα σιγοντάριζαν τις «προοδευτικές» απόψεις των ολετήρων της Εθνικής Παιδείας.

Το επόμενο βήμα που ακολουθεί  το πρόγραμμα  ένταξης των παιδιών των απρόσκλητων μεταναστών στην δημόσια εκπαίδευση  το πρόγραμμα με την κωδική ονομασία «Διεθνές Διαβατήριο φοιτητή» ανοίγει τις πύλες των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Μέχρι το τέλος του χρόνου η Επιτροπή θα πρέπει να έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα κριτήρια πιστοποίησης των προσφύγων.

Στόχος της διεθνούς αντιπροσωπείας είναι η θέσπιση αναλυτικών και συγκεκριμένων κριτηρίων αναγνώρισης σπουδών που ήδη  έχουν κάνει στις χώρες από τις οποίες έρχονται οι εισβολείς.

Το πρόγραμμα αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Οργανισμού Αναγνώρισης Προσόντων της Ιταλίας, της Νορβηγίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας (ΔΟΑΤΑΠ) και έχει ως στόχο την… διασφάλιση της αναγνώρισης των ακαδημαϊκών προσόντων των «προσφύγων», δίνοντάς τους πρόσβαση στην Ανώτατη Εκπαίδευση σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, επομένως και στην ελληνική αγορά εργασίας!.

Δεν παραλείπουν μάλιστα να χαϊδέψουν και τα αυτιά των γραικύλων,  αφού «Για το Συμβούλιο της Ευρώπης το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί πολιτική προτεραιότητα και ο ρόλος της Ελλάδας, λόγω της σημασίας της στο προσφυγικό ζήτημα, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός. Η Αθήνα επιλέχθηκε ως η πόλη που θα γίνει η πρώτη συνάντηση για το πιλοτικό πρόγραμμα, ύστερα από πρόταση του Συμβουλίου της Ευρώπης».

Ήδη, όπως αποκαλύπτεται, οι πρώτοι 153 πρόσφυγες και μετανάστες φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις εξ αποστάσεως σπουδές τους στην χρήση της ελληνικής γλώσσας έλαβαν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης μαθημάτων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών μετά  τον πρώτο κύκλο διδασκαλίας που οργάνωσαν καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Η Σύνοδος των πρυτάνεων αντί να υπερασπίζεται το Ελληνικό Πανεπιστήμιο που αποτελεί έργο και κατάκτηση των Ελλήνων Εθνικών Ευεργετών και του Ελληνικού Λαού, σε ανακοίνωσή της υπερασπίζεται τον εκβαρβαρισμό της Ελληνικής Παιδείας. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Καταγράφηκε η επί πολλούς μήνες και σε εξέλιξη ευρισκόμενη παρέμβαση όλων των Πανεπιστημίων της χώρας για συμμετοχή και προσφορά με εθελοντικές δράσεις εκπαιδευτικού, ερευνητικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ενεργοποιώντας το σύνολο του προσωπικού και τους φοιτητές των Ιδρυμάτων. Κοινή προσέγγιση αποτελεί το γεγονός ότι, πέρα από την ανάγκη κάλυψης πρωταρχικών αναγκών ασφαλούς διαμονής και διαβίωσης των προσφύγων, κεντρική είναι η ανάγκη για εκπαίδευση, κατάρτιση και εν γένει υποστήριξη, με σεβασμό και αποδοχή της πολιτισμικής ετερότητας.

Αποφασίστηκε η συστηματική ενεργοποίηση, από κοινού, των Ελληνικών Πανεπιστημίων σε συνεργασία και με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να γίνει δυνατή η δημιουργία προγραμμάτων τυπικής, άτυπης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για διάφορες κατηγορίες προσφυγικού πληθυσμού, η παροχή προγραμμάτων γλωσσικής προετοιμασίας και δράσεις ανάλογου χαρακτήρα».

Αυτούς και αυτά καλοπληρώνουν οι Έλληνες με τους φόρους και τις περικοπές στους μισθούς, την ασφάλιση, την περίθαλψη.

(Φ. 173)

 

Advertisements