ΓΑΛΛΙΑ Αν εκλεγεί ο Fillon Στον Πρόεδρο της Λέσχης Bilderberg η Γαλλική Οικονομία

fillon_d_castries-300x169

                                        

Το πραξικόπημα της αόρατης κυβέρνησης των πλουτοκρατών βρίσκεται σε εξέλιξη στην Γαλλία. Όπως αποκαλύφθηκε ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας σε περίπτωση νίκης του Fillon απέναντι στην Le Pen, είναι ο Πρόεδρος της Λέσχης Bilderberg.

Ο πρώην πρωθυπουργός του  Nicolas Sarkοzy, Francois Fillon, είναι ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος των Ρεπουμπλικανών όπως μετονόμασε ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας το κόμμα που τον ανέδειξε, για λόγους παρομοίους με αυτούς που θα αναγκάζονταν να το κάνουν και τα κόμματα της Ελληνικής βουλής εάν υπήρχε ενεργός και ισότιμα ενεργούσα Δικαιοσύνη.

Ο Fillon ο οποίος προβλήθηκε ως «πατριώτης» προκειμένου να ανακόψει την πορεία της Le Pen η οποία εξακολουθεί να έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις, έχει ήδη επιλέξει τους συνεργάτες του.

Ανάμεσά τους, ο Emmanuel Macron, πρώην επικεφαλής του ομίλου Axa και ο Henri de Castries επίσης επικεφαλής του ιδίου ομίλου ως τον Αύγουστο του 2016. Αυτός μαζί με τον Fillon επισκέφθηκαν την Νέα Υόρκη προκειμένου να βρουν χρήματα για την εκστρατεία του πρώτου. Όμως ο De Castries έχει και μιαν άλλη ιδιότητα: Δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο της Υπερεθνικής Λέσχης «Bilderberg» όπου αρχηγοί κρατών, ολιγάρχες και δημοσιογράφοι συντονίζουν το μέλλον της Δύσης.

Ο de Castries έχει χαρακτηρίσει το Brexit «υπαρξιακή απειλή για την Ε.Ε.» και είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο στην L’ Express πως εάν το Ηνωμένο βασίλειο ψηφίσει υπέρ της αποχώρησής του από την Ε.Ε.  ενός από τα οχήματα της Παγκοσμιοποίησης που εξυπηρετούν τα συμφέροντα που εκπροσωπεί, «οποιαδήποτε ολιγωρία στις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν θα ενεθάρρυναν και άλλες χώρες να επαναδιαπραγματευθούν μια ειδική μεταχείριση πράγμα που θα επιτάχυνε την διάλυσή της».

Σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός και πρόεδρος του Συμβουλίου της Βανδέας, Philippe de Villiers είχε αποκαλύψει ότι ο Franηois Fillon είχε συμμετάσχει σε μυστική συνάντηση της ομάδας  και ζήτησε να μάθει τους λόγους, για να λάβει την αποκαλυπτική απάντηση του  Fillon: «Τι θέλεις; Αυτοί μας κυβερνούν!».

Η ονομασία του Henri de Castries ως επικεφαλής της οικονομίας της Γαλλίας αποτελεί την αποκάλυψη της ριζοσπαστικοποίησης της Ολιγαρχίας που θέλει πλέον να πάρει η ίδια στα χέρια της την δεύτερη οικονομικά δύναμη της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Γάλλοι αναλυτές κάνουν πλέον λόγο για πραξικόπημα παρόμοιο με αυτό που οδήγησε στην έξωση του Silvio Berlusconi όταν εξέφρασε την θέληση να εγκαταλείψει η Ιταλία το ευρώ.

(φ.177)

 

 

Advertisements