Προκλητική απόφαση ΕΣΗΕΑ – Σε αίθουσά της ανθελληνική τουρκοσύναξη

Χωρίς τίτλο.jpg

Στις 10 Δεκεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οι τούρκοι δεν θα έχαναν βεβαίως την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τα δημοκρατικά αισθήματα των διεθνιστών για να προχωρήσουν σε νέα προπαγανδιστικά εγχειρήματα προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους, με την βοήθεια βεβαίως των εγχώριων αργυρώνητων ανθελλήνων Εφιαλτών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του τουρκόφιλου κόμματος DEB θα διοργανώσει στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου και από ώρα 13:00 – 16:00 κοινή εκδήλωση με το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, την προδοτική ΜΚΟ του σεσημασμένου ανθέλληνα Παναγιώτη Δημητρά που κάνει λόγο για «μακεδονική», «τουρκική» και «αλβανική» μειονότητα στην Ελλάδα.

Το πλέον ανησυχητικό του ρόλου και της διείσδυσης των εθνοπροδοτών στις δομές της εξουσίας είναι ότι η σύναξη των τουρκόφιλων πεμπτοφαλαγγιτών θα γίνει  στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, δηλαδή της Ενώσεως Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών!

Η τουρκοσύναξη έχει τίτλο “Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των Διεθνών Οργανισμών” και θα πραγματοποιηθεί στην οδό Ακαδημίας 20, στον 3ο όροφο.

Συντονίστρια θα είναι η Μαρία Γιαννακάκη, πρώην βουλευτής ΔΗΜΑΡ, πρώην υπεύθυνη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τον Ρατσισμό και την Ξενοφοβία και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, η οποία πρόσφατα τοποθετήθηκε ως νέα Γ.Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τα θέματα περιλαμβάνουν: «Εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι προτάσεις των διεθνών φορέων», «Ανανεώνοντας το μανιφέστο του DEB, Ευρώπη μας ακούς;» και «ΕΔΑΔ: Οι δίκες και οι αποφάσεις των μειονοτικών φορέων».

Θα μιλήσουν οι:

– Παναγιώτης Δημητράς (Εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι)

– Μουσταφά Αλή Τσαβούς (Γενικός Πρόεδρος του DEΒ)

– Οζάν Αχμέτογλου (Αντιπρόεδρος του DEB)

– Αχμέτ Καρά (Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας, αντιπρόεδρος του DEB και νομικός εκπρόσωπος τριών μειονοτικών φορέων στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

(Φ. 178)

Advertisements