Η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ

Χωρίς τίτλο.jpg

Τα πράγματα πάνε καλά για την Χρυσή Αυγή, και μόνο γι’ αυτήν. Η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος είναι δεδομένη και δεν μπορούν πλέον να την κρύψουν ούτε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων. Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία δημοσκόπηση για το 2016 της ΚΑΠΑ Research για το «Βήμα της Κυριακής», το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι 9%. Τουτέστιν διψήφιο, αν υπολογίσουμε και την λεγόμενη «κρυφή ψήφο». Κατά κοινή ομολογία, όταν σε λίγο καιρό θα αρχίσει η πλήρης κατάρρευση («πασοκοποίηση») του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή θα γίνει δεύτερο κόμμα.

Αυτό υποστηρίζει και ο αριστεριστής αρθρογράφος της «Καθημερινής» Διονύσης Γουσέτης στο φύλλο της εφημερίδας της 4 Ιανουαρίου 2017. Στο άρθρο του αναφέρει πως «Η πτώση του εκλογικού ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ είναι ραγδαία. Που σημαίνει ότι μπορεί να πέσει κάτω από το ποσοστό της Χρυσής Αυγής (…) Και από την εθνική γελοιότητα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φτάσουμε στην εθνική ατίμωση να έχουμε αξιωματική αντιπολίτευση  ένα κόμμα αποδιοπομπαίο ακόμα και από ευρωπαϊκά ακροδεξιά κόμματα…».

Παρακάμπτοντας τα περί «αποδιοπομπαίου» που η πράξη, με την ενεργό στήριξη των Ευρωπαϊκών Εθνικιστικών κομμάτων στην Χρυσή Αυγή τον καιρό ακόμη και των πολιτικών διώξεων, φυλακίσεων και δολοφονιών, έχει αποδείξει ότι ουδόλως ευσταθούν, είναι φανερό ότι το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε πανικό.

Η δίκη σκοπιμοτήτων που έχει στήσει το σύστημα, παραπαίει κι έχει εξελιχθεί σε φιάσκο. Σε κάθε συνεδρίαση, εξευτελίζονται ακόμα περισσότερο οι εμπνευστές της. Σκοπίμως δε, την τραβάνε εις μάκρος, για να καθυστερήσουν όσο μπορούν το αναπόφευκτο: την πανηγυρική αθώωση του Κινήματος!

Το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο! Σε πανικό! Και δεν ξέρει τι να κάνει για να αποτρέψει αυτό που έρχεται. Πάντως, είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί. Κάτι θα κάνει, αλλά τι;

«Σε δύο χώρες δεν χρειαζόμαστε πράκτορες», είπε προπολεμικώς ο επικεφαλής της βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. «Στην Ιαπωνία και στην Ελλάδα. Γιατί στην μεν πρώτη δεν μιλάει κανείς, στη δε δεύτερη μιλάνε όλοι»!

Οι πληροφορίες, λοιπόν, που έρχονται από διάφορες πλευρές, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και εφησυχασμού. Μιλάνε για οργανωμένη προβοκάτσια εις βάρος του Κινήματος, από μυστικές υπηρεσίες (κι όχι μόνον «ελληνικές»…) και ντόπιους παρακρατικούς κύκλους, για να φρεναριστεί η πορεία του προς την Νίκη!

Για τον λόγο αυτό η Χρυσή Αυγή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πασιφανές είναι σε εχθρούς και φίλους, σε υποστηρικτές και πολιτικούς αντιπάλους, οτι το Κίνημα βρίσκεται σε μια διαρκή ανοδική πορεία. Αυτό το διαπιστώνουμε όχι μόνο μέσω των δημοσκοπήσεων αλλά και στην καθημερινότητά μας ξεχωριστά ο καθένας μας. Το κίνημα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή είναι πράγματι η τελευταία ελπίδα του ελληνισμού, είναι το άπαρτο φρούριο της εθνικής αντίστασης των Ελλήνων και για το λόγο αυτό οι δυνάμεις του εθνομηδενισμού και της νέας τάξης πραγμάτων, ντόπιας και εξωχώριας, δεν θα πάψει να ψάχνει ή και να δημιουργεί αφορμές για να μας πλήξει όπως έγινε το Σεπτέμβριο του 2013 ή να μας τρομοκρατήσει για τις δολοφονίες των δύο Ηρώων Συναγωνιστών μας τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Είναι σίγουρο ότι το παρακρατικό σύστημα των αρουραίων των μυστικών υπηρεσιών και των οργάνων τους (αστυνομικό – αριστερό παρακράτος) θα ξαναχτυπήσει. Αυτή τη στιγμή της μεγάλης μας ανόδου, όπως και το καλοκαίρι του 2013, το σύστημα θα δημιουργήσει συνθήκες προβοκάτσιας για να πλήξει τη νομιμότητα του Κινήματος. Ουδείς δικαιούται να προσφέρει «όπλα» στο σύστημα και να γίνει θελημένα ή αθέλητα μέρος της προβοκάτσιας ή των προβοκατσιών που διαφαίνονται.

Τονίζουμε λοιπόν όπως και πριν πολλά χρόνια την σταθερή απόφαση της Ηγεσίας και των Οργάνων του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή πως ο Αγώνας μας κινείται και θα κινηθεί στα απολύτως νόμιμα πλαίσια. Δεν θα δώσουμε κανένα δικαίωμα στο αστυνομικό κράτος να σταματήσει την ανοδική πορεία του Κινήματος χάρις στις συμπεριφορές και πράξεις ανεγκέφαλων που θα λειτουργήσουν ή λειτουργούν ουσιαστικά ως πράκτορες εντός του Κινήματος. Όποιος με τη συμπεριφορά του, τις πράξεις του ή ακόμα και με τις ηλιθιοδέστατες αναρτήσεις του σε κοινωνικά δίκτυα εκθέτει τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα του κινήματος το οποίο εντός μόλις ολίγων ετών και μετά από φυλακίσεις, διώξεις και δολοφονίες κατάφερε να καθιερωθεί ως τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, θα απομακρύνεται παραδειγματικά.

Θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε αυτό που μας ανήκει, θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Με τη Δύναμη του Λαού και με τις διαδικασίες που θα μας καθιερώσουν, ευελπιστούμε συντόμως στην Νίκη και στην διεκδίκηση της πρώτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.

Στην κατάκτηση της  Λαϊκής Εθνικής Διακυβέρνησης.

Τέρμα τα αστεία λοιπόν. Τα πράγματα για την Πατρίδα μας είναι πολύ πιο  σοβαρά απ‘ ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Όποιος δεν λάβει υπόψιν το περιεχόμενο αυτής της απόφασης της Διοικήσεως και των Οργάνων του Λαϊκού Συνδέσμου, θα απομακρυνθεί άμεσα από το Κίνημα, είτε φίλος είναι, είτε μέλος, είτε υποστηρικτής και η συμπεριφορά του θα καταγγελθεί προς άπαντα τα μέλη. Συνιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή όλων στην μόνιμη προεκλογική περίοδο που διανύουμε και την αποφυγή της έστω και κατ’ ιδέα ή ακόμα και θεωρητικά μη νομίμου πράξεως.

Τα χέρια μας ήταν και είναι καθαρά όπως και το ποινικό μας μητρώο.

Εκ της Κεντρικής Διοικήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή»

(Φ. 182)

 

Advertisements