Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Επίλυση του Κυπριακού με εφαρμογή Εθνικής πολιτικής

Χωρίς τίτλο.jpg

Mε αφορμή τους εθνικά επικίνδυνους χειρισμούς του Kυπρίου προέδρου Αναστασιάδη και τον παράλληλο αντιδημοκρατικό αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το εν λόγω μείζον εθνικό θέμα, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, κατήγγειλε τον πρόεδρο της Κύπρου για την υπόδουλη στάση του απέναντι στις παράλογες αιτιάσεις των Τούρκων, οι οποίοι κάνουν λόγο για κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την μετατροπή της σε ένα «διζωνικό ομόσπονδο» κράτος.

Τόνισε πως η νομιμοποίηση του Αττίλα είναι μια πράξη εθνικά απαράδεκτη και επίλυση του Κυπριακού θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με την εφαρμογή Εθνικής πολιτικής, την οποία εγγυάται η Χρυσή Αυγή.

Δυστυχώς, όμως, η εθνική αλήθεια που εκφράζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τα συμφέροντα τόσο των μπολσεβίκων που κυβερνούν την πατρίδα μας όσο και με αυτά της ψευτοδεξιάς που κάνει επικύψεις στην Αριστερά, εξ ου και ο παράνομος αποκλεισμός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από κάθε δημόσιο διάλογο, πόσω μάλλον για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που άπτεται της πατριωτικής συνείδησης όλων των Ελλήνων, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας.

(Φ. 182)

Advertisements