Από την σύνταξη

Χωρίς τίτλο.jpg

Kαλή Χρονιά στους Έλληνες στο γένος και στο πνεύμα και στους αναγνώστες της ΕΜΠΡΟΣ.

Σήμερα τα Φώτα κι ο φωτισμός κι ευχόμαστε τα Θεοφάνεια να φωτίσουν τους Συνέλληνές μας ώστε να αντιληφθούν πού τους οδηγούν και μαζί τους ολόκληρο το Έθνος οι επιλογές τους.

Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα που έρχονται από τις εν πολλαίς αμαρτίαις εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την μεταστροφή που διαπιστώνουμε όλοι όσοι κινούμαστε στην αληθινή κοινωνία.

Οι Έλληνες αντιλαμβάνονται την καταστροφή που προκάλεσε στην Ελλάδα η κίβδηλη ευμάρεια, οι υποσχέσεις και το… εθνικό όραμα του ευρώ της εποχής Σημίτη. Από το στόχαστρό τους δεν ξεφεύγει και αυτός ο λαοφιλής Ανδρέας Παπανδρέου. Γνωστός μου μετέφερε συζήτησή του με φανατικό πρώην ΠΑΣΟΚτζή ο οποίος του έλεγε πως ευχαρίστως θα ξέθαβε τον πρώην Πρωθυπουργό και Αρχηγό του και θα διεσκόρπιζε τα κόκκαλά του. Η αποτρόπαια πράξη θα περνά αναμφίβολα από το μυαλό πολλών Ελλήνων που είδαν την ζωή τους να γκρεμίζεται ελέω εθνικά υπερήφανου ζεϊμπέκικου την ώρα που οι Ελληνικές βιομηχανίες έκλειναν η μια μετά την άλλη και οι εισαγωγές εκτινάσσονταν ώστε να εξυπηρετηθούν οι χρηματοδότες και δανειστές που παρείχαν τον πακτωλό του εύκολου χρήματος τον οποίον σήμερα και εδώ και επτά χρόνια άπαντες πληρώνουμε.

Με συντριπτικά ποσοστά δηλώνουν την αποστροφή τους στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση της Μέρκελ και των εκβιαστών «κυρίων Τίποτε», ενώ την ίδια ώρα δείχνουν σαφέστατα την πρόθεσή τους να στηρίξουν το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών. Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής βρίσκονται πράγματι σε άνοδο και η αποδοχή της στην Ελληνική κοινωνία, παρά τους τόνους λάσπης, τις πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες, αυξάνεται καθημερινά.

Προφανώς η ηγεσία της έχει τις κατάλληλες πηγές πληροφόρησης που την ενεργοποίησαν ώστε να εκδώσει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί (προς κάθε κατεύθυνση…) για την πιθανότητα προβοκάτσιας.

Ζούμε σε πραγματικά ενδιαφέροντες καιρούς, και η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι τεταμένη. Όσοι αγαπούμε την Πατρίδα μας, και είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ας περιβάλλουμε τούτη την ηρωική προσπάθεια σωτηρίας της Πατρίδας μας. Όχι από τον καναπέ, αλλά τουλάχιστον από την κερκίδα. Ας συμβάλλουμε όλοι, αφήνοντας στην άκρη προσωπικές αντιπαλότητες, εκφράζοντας την σκέψη μας με θάρρος και φρόνηση. Παλαιοί και νέοι έχουμε μια δουλειά να κάνουμε, την σοβαρότερη που θα μπορούσε να μας αναθέσει η ζωή. Ας την φέρουμε εις πέρας. Το Μετά έγινε ήδη Παρελθόν. Το Αύριο μας περιμένει.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ. 182)

Advertisements