Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ – O Λαγός και οι… λαγοί

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

«Αλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη», λέει ο σοφός λαός. Και αυτό επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση της τηλεπαρουσιάστριας η οποία έγινε λαγός προκειμένου να αποφύγει το Αυτόφωρο, όταν καταμηνύθηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό. Οι υβριστικές κορώνες στις οποίες επιδίδεται η εν λόγω, υποδυόμενη την… Πασιονάρια, αλλά και άλλοι βεβαίως ομότεχνοί της, καθώς και η εκ προοιμίου απαξίωση οποιουδήποτε πολίτη τολμά να εκφράσει διαφορετική γνώμη, θα πρέπει κάποτε να σταματήσουν. Κάποιοι δηλητηριάζουν εκ συστήματος και την πολιτική ζωή, και διασπείρουν μίσος μεταξύ των Ελλήνων. Καλλιεργούν την συμπάθεια για μη Έλληνες οι οποίοι συντεταγμένα και οργανωμένα τους μπάζουν στην χώρα, οικονομικά συμφέροντα που τους διακινούν και τους υποθάλπουν, προωθώντας την αντικατάσταση των κατοίκων της Ελλάδος και της ηπείρου μας από αλλόφυλους και αλλόδοξους πληθυσμούς.

Είναι φαιδρό και συνάμα τραγικό για την Ιστορία μας, να αναδεικνύονται σε κήνσορες του δημοσίου βίου άτομα της «τηλεόρασης των σκουπιδιών» και του κιτρινισμού, και να καταδικάζονται με χαρακτηρισμούς εξυπηρετικούς ούτε καν, φευ, των ιδεοληψιών τους, αλλά των στεγνά και ξεκάθαρα οικονομικών συμφερόντων εργοδοτών και υπαλλήλων καναλιών, που καταχρηστικά νέμονται τις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες,  αποκλείοντας τους εκπροσώπους μισού εκατομμυρίου Ελλήνων από την δημόσια έκφραση της γνώμης τους.

Η παρέμβαση του Γιάννη Λαγού στο Πέραμα για την στήριξη των γονέων που διαμαρτύρονται για την ετσιθελική επιβολή του συγχρωτισμού των παιδιών τους με παιδιά των προστατευομένων της εξουσίας εισβολέων εποίκων, μπορεί να φαντάζει εκτός πραγματικότητας για τους ομοίους της κάθε τηλεπερσόνας που συγχρωτίζεται με «μαμάδες Βορείων Προαστείων» και στέλνει τα φυντανάκια της σε ιδιωτικά σχολεία, όπως άλλωστε και ο Πρωθυπουργός. Είναι όμως η τελευταία δυνατότητα που έχουν οι Έλληνες Γονείς να αντισταθούν σε μια εξουσία αυξανόμενα αυταρχική, σταλινικών μεθόδων και νοοτροπίας.

Οι προπαγανδιστές των μνημονίων είναι οι ίδιοι που επέλεξαν να σχολιάσουν σεξιστικά την παραιτηθείσα βουλευτή Χίου της ΝΔ όταν τόλμησε να εγκαλέσει τον Κούλη στην επιστολή παραίτησής της λέγοντας πως «Την ώρα που το πλοίο της Ελλάδας μου βουλιάζει, δεν μπορώ δυστυχώς να συνεχίσω να υπερασπίζομαι κάτι που δεν πιστεύω πλέον» και κατηγορώντας τον για «παραμάγαζα και «Γκρούεζες» παλαιοκομματικού τύπου».

Είναι δικαίωμα και υποχρέωση των Ελλήνων Γονέων να υπερασπίζονται το μέλλον των παιδιών τους. Οι έχοντες την διάθεση να περιθάλψουν τους παρανόμως εισερχομένους μετανάστες και τα τέκνα τους, έχουν βεβαίως την δυνατότητα να τους στεγάσουν στις εκατοντάδων τετραγωνικών πολυτελείς κατοικίες τους. Γιατί άραγε επιβάλλουν την παρουσία τους στους Έλληνες του Περάματος, των Πατησίων της Λέσβου, του Κιλκίς, της Φιλιππιάδος;

Κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές που δεν κατάφεραν να οργανώσουν μια αποτελεσματική αντιμνημονιακή δράση, εγκαταλείποντας το συνδικαλιστικό τους ποίμνιο στα νύχια των διεθνών τοκογλυφικών συμφερόντων, κρατικόσιτα γκρουπούσκουλα αέργων και εργαζόμενοι των συμφερόντων της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει την κατασκευή των hot spots και την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό, έχουν το θράσος να μέμφονται τους Έλληνες Γονείς και να τους διαχωρίζουν με κριτήριο το αν είναι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Η τρομοκρατία εναντίον των Ελλήνων είναι βέβαιον ότι θα συντηρηθεί και θα ενταθεί στο προσεχές διάστημα , καθώς παρά τους υπολογισμούς και τις μεθοδεύσεις τους οι Έλληνες δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους στο έλεος του… Αλλάχ.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

(Φ. 184)

 

Advertisements