Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Οι μεθοδεύσεις του κόμματος των πολιτικών κομμάτων σε βάρος της Χρυσής Αυγής, και η διασπορά δημοσιευμάτων που δήθεν θα δρούσαν διασπαστικά στην πανθομολογουμένως «τσιμεντένια» εκλογική της βάση, με έναν τρόπο ανατρέπονται: με την αμφίδρομη συμμαχία Ελλήνων και Χρυσής Αυγής.

Από την μια, συσπείρωση των πατριωτών γύρω από το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει αποδείξει ότι δεν ψηφίζει μέτρα εξαθλίωσης, και δεν φοβάται να υποστηρίξει τα δίκαια του Έθνους, αλλά παρά τις διώξεις, την συνωμοσία σιωπής, την προπαγάνδα, τις σφαίρες και τις φυλακές, δεν λυγίζει. Κι από την άλλη, με την πορεία νίκης των οργανωμένων γύρω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή Εθνικιστών στελεχών της, προς τον ελληνικό λαό, με σκοπό να σκύψουν με προσοχή πάνω από τις ανάγκες και τα προβλήματα που τον ταλανίζουν, τοπικά και εθνικά.

Οι διαρκείς μεθοδεύσεις, τα ψεύδη και οι απάτες σχετικά με την «αξιολόγηση» της ελληνικής οικονομίας και τα επαίσχυντα μέτρα εναντίον των παραγωγικών Ελλήνων, (σελ. 4, 19) αποδεικνύουν πως οι κυβερνώντες ούτε θέλουν ούτε μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που δημιούργησαν.

Μέχρι και σήμερα, εμπρός στον γκρεμό της καταστροφής όπου έχουν οδηγήσει τον λαό μας, το πολιτικό κατεστημένο, έχει έναν τρόπο για να κρατά δεμένους στο μαγκανοπήγαδο της αντεθνικής κομματοκρατίας τους Έλληνες και να διαιωνίζει την κυριαρχία του: το χρήμα. Με αυτό έκανε τις «εξυπηρετήσεις» του. Χρησιμοποιώντας τον κρατικό μηχανισμό για ίδιον όφελος έταζε και πραγματοποιούσε ρουσφέτια και διορισμούς «ημετέρων». Με το χέρι απλωμένο στην οικονομική ελίτ ασκούσαν … οικονομική πολιτική, συνάπτοντας δάνεια για «δανεικά και αγύριστα». Το ίδιο πίστευαν ότι θα πετύχαιναν και με τους διεθνείς τραπεζίτες. Αλλά αυτοί είναι άλλη κλάση από τους πειναλέους Αριστερο-Δεξιούς που γραπώθηκαν από τα προνόμια της μπουρζουαζίας και ξεκοκαλίζουν την περιουσία του κράτους μέχρι και τώρα.

Δεν είναι να απορεί κανείς πώς είναι πρόθυμοι να υιοθετούν τις ντιρεκτίβες των Σόρος, να καλοδέχονται τους τριτοκοσμικούς εισβολείς και να καταρρακώνουν τους «ιθαγενείς.» Οι ξένοι είναι νέοι πελάτες και έρχονται επιδοτούμενοι. Η Χρυσή Αυγή όμως, διαθέτει την ικανότητα να συνομιλεί ανοιχτά με τον λαό. Αυτό, κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν  μπορεί να το κάνει χωρίς να κατηγορηθεί ότι κορόιδεψε αυτούς που το ψήφισαν.

Τι θα κάνουν οι έλληνες; Ένας δρόμος υπάρχει, αυτός της αντίστασης. Και η αντίσταση μπορεί να έχει την ηθική στήριξη και την πολιτική ομπρέλα της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες όμως πρέπει να κάνουν κι αυτοί την δουλειά που τους αναλογεί. Πριν από λίγες μέρες, σε μια κωμόπολη της Πελοποννήσου οι κάτοικοι και οι τοπικές αρχές, με την βοήθεια της Χρυσής Αυγής, απέτρεψαν την εγκατάσταση «παράτυπων μεταναστών» στον τόπο τους. Κατάλαβαν ότι το χρήμα που τους υποσχέθηκαν είναι παροδικό, αλλά η Πατρίδα τους είναι παντοτινή. Και οι περιουσίες τους, οι δουλειές τους, και ο τουρισμός στην περιοχή τους, θα αλλάξουν για πάντα, αν αφήσουν να εγκατασταθούν στην πόλη τους, οι προστατευόμενοι του Σόρος και των αλληλέγγυων της Νέας Τάξης.

Ούτε στην Πελοπόννησο. Και πουθενά στην Ελλάδα. Οι εισβολείς δεν μπορεί να είναι ευπρόσδεκτοι για κανέναν λόγο. Για τους έχοντες σοβαρούς λόγους να ζητούν καταφύγιο από απολυταρχικά δολοφονικά καθεστώτα, υπάρχει (ακόμα…) ως φαίνεται η Δικαιοσύνη.

Το δικαίωμα για το με ποιους θα συγχρωτίζονται και τι θα διδάσκονται τα παιδιά μας, το έχουμε εμείς οι Έλληνες γονείς. Το δικαίωμα για τον ποιον θα βάλουμε στο σπίτι μας, -και οι πόλεις και τα χωριά μας είναι το σπίτι μας-, είναι δική μας απόφαση.

Και είναι ίδια με την απόφαση του Γρίβα-Διγενή (σελ.14), των Βλαχάκου, Καραθανάση και Γιαλοψού (σελ.3,8) , είναι ίδια για όσους αποφασίζουν να ζήσουν ελεύθεροι και όχι δούλοι.

Οι ελεύθεροι, ας πράξουν τα δέοντα.

Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά

(Φ.185)

Advertisements